Bayramdan önce Ortak kullandığımız ZOOMADSL X5 moden internete bağlanmadı. Fişi söküp takarak daha önce bir çok kez yaptığım gibi internetin gelmesini bekledim. Fakat olmadı bir kaç kez daha tekrarladım olmadı. Bu sefer arka tarafındaki RESET'lede denedim. Yine olmadı. Tüm bu zaman zarfı içersinde Modemin arayüzüne ulaşamadım. Servisine götürmeden önce denemem gereken bir şey varmı.
Herkese Teşekkürler.
Kablolarini kontrol et ve degistirerek dene ve reseti kitapcigindaki gibi yaptigina emin ol. Genede olmazsa servis.
Dostum Teşekkür ederim. Fakat her türlü denedim olmadı. Telefonla servisini aradım "Getirin yazılım yükleyelim" dediler. Bende bunun Üzerine yeni Modem aldım. AİRTİRES RT-110.
modenim arayüzüne ulaşılamıyorsa modemin ethernet bağlantısı bozulmuş oluyor genelde. usbden denerseniz ulaşabilirsiniz. ben bunu arızanın onboard ethernet kartlarından kaynaklandığı kanısındayım. 1-15, sene önce ortaklardan onboard ethernet kartı vardı ve güç kaynagıda problemliydi. ilk modemimiz 2hafta içinde yaktık yenisini taktık oda hem yandı sonra opc ye pci ethernet kartı taktım ve 3. modemi bağladık şu anda o modemi hala kullanıyoruz. ama yanan modemleride garantide değiştirebildimdi.
Birde şunu dene: Adres satırına 10.0.0.2 yazıp entere bas.Kullanıcı adı ve şifre gelecek.Kullanıcı adına admin,şifresinede zoomadsl yazıp giriş yap.Bakalım olacakmı.Denemekte fayda var.Bende aynı modemi kullanıyorum.Başarılar dilerim.
Yenisini aldığım için Zoom u tozlu raflara kaldırdım hükmü geçti artık ağzınla kuş tutsa bana yaramaz. İlgilenen tüm arkadaşlara Teşekkür edrim. Yenisini alınca sorun çözüldü.
melih bey siz elektronikten anlarsınız modemin adaptörünü değiştirmeyi deneyin aynı voltaj ve amperde .... zoom modemlerde voltaj az geldiginde link ışıgı yanmıyor sadece power ışıgı yanıyor