arkadaşlar benim zoom marka modemim var.Sürekli data ışığı yanıp sönüyor.Bu normal mı acaba.Sanırım önceden yanıp sönmüyordu.Birde ben usb ile bağlanıyorum ve bağlantı özelliklerine girdiğim zaman gelişmiş ayarlarda şöyle bir yazı çıkıyor:windows yönetim araçları bilgisi(wmı)bozulmuş olabiir.Bunun düzeltmek için sistem geri yükleme yapın diyor.Zaten aptım fakat bişey olmadı.Tekrardan bir daha kurdum adsl bağlantısını.Yine düzelmediğini gördüm.Bunun nedeni ne olabilir.Yardım ederseniz sevinirim.
zoom kaç onu yazarsan iyi olur kötü bişey söylemek istemiyorum ama sanki sana formatın yolları gözükmüş
zoom 5510 kullanıyorum.Ya yüzbaşı zaten ben format atacamda ne zaman atacağımı bilmiyorum.Yani açıkcası bu ilk format atışım olacak.Yanlış bişey yaparım diye korkuyorum.Format hakkında internette anlatılanları biliyorum sadece.Neyse bişey yapacağız artık.
bende de 5510 var ve 3 tane ışık yanıyor..
internete baglıyken PWR sürekli yanıyor data ara ara download yada site acarken yanıp yanıp sönüyor.. link devamlı yanıyor..
yani problem yok..
ilki zaten pc acildimi yanmaya baslıyor.. data baglanti kuruldugunda yanmaya başlıyor data da internette hareket edince yanıyor sönüyor.
holywars anlamadın galiba zaten ışıgın yanması normal de adamın data ışıgı yanıp sönüyomus sürekli yani normal olarak yansa zaten sorun yok ama yanıp sönmesi bişey indirmen anlamına gelir yada sayfa açtıgın bunları yaparken yanıp sönerse normaldir eger durup dururken yanıp sönüyosa bi sorun vardır
albus tamam iste download yada site site dolasmadan yanip sonuyorsa problem vardir anlami cikartilabiliyor degilmi yani yazdigimdan..
bir firewall kur ve trafik kontrolu yap bakalim bir sey indirmeden doasmadan nerelere upload yapiyorsun yada download.. unutmadan birde belirtiyim bu son msn de 7.5da arka plan hareketli olursa birde hareketli avatar kullanirsan oda etki edebilir cunku download yapiyor..
KARDES HATTINI KESMISLER OLMASIN SAKIN BANADA OLDU GECEN AY :