Bildirim
zoom adsl modemde wep wpa default şifresi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
sanırım modemin içine wireless bağlantısı kullanarak girdin ve wpa şifrelemeyi etkinleştirdin
bu durumda modem anında şifreleme yaparak sen şifreyi girmeden şifreli moda geçiyor bunu için ethernet kablosu ile bağlan ilk önce sonra wpa şifrelemeyi aç şifre ekranı çıkacaktır oraya şifreyi gir ayarları kaydet sonra kabloyu çıkartıp şifre ile bağlanabilirsin!!!
ayrıca bende zoom x6 kullanıyorum wpa şifreleme açıkken arkadaşımın makinasına 400mb yada daha büyük bir dosya yollarken wireless bağlantısı kopuyor 1-2 dk sonra geri geliyor eğer sen de 2 ilgisayar varsa wpa şifrelemeyi açtıktan sonra böyle büyük bir dosya transfer etmeyi denersen çok memnun olmuş olurum!!! garantiye verdim oldu dediler hala aynı 1 daha göndermeden önce diğer zoom x6 larda da aynı sorun var mı acaba diye merak ediyorum!!!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X