Şimdi Ara

Zoom ADLS modem PCmi resetliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 3 gündür ADLS kullanıyorum. ilk gün iyiydi. sonra nete bağlandıktan bir süre sonra PC reset oldu. Açıldıktan sonra tekrar bağlandık, bir müddet sonra tekrar resetlendi. böle baya devam etti. sonra XPim baya dolu olduğu için formatlayıp tekrar XP kurdum. Sonra modemi tekrar kurup bağlandıktan bir müddet sonra gene resetledi alet kendini. işte o anda anladımki olay başka. Bu işi modem yapıyo gibi, namussuzunn son sürümünü kurdum oysa. nete bağlanmadığım zaman problem olmuyor. virüs arattırdım karspeskyle bişi de çıkmadı. modem zoom 5651. yardımlarınızı bekliyorum.







  • aklıma geldi bir an. Bu karpesky tam koruma için yeterli olmuyormu yoksa.
  • KasperSky Bazı sistemlerde pcyi resetliyor.. Eğer Pc kendini resetlemeden önce sistem 1 dakika sonra otomatik olarak kapatılıcak gibi bi hata veriyorsa bunun tek çözümü XP SP2 yüklemektir...
  • arkadasım benımde kablo modemım yapıyor aynı seyi..

    tahmin edeyim sanırım usb den baglıyorsun modemi pc ye.. birde ethernetten takmayı dene eger öyleyse.. sorunun halloldugunu göreceksin.. anlamadığım bir sekilde benim modem usb den baglayınca resetliyor normalde bırsey yok sadece nete baglanıp gezince atıyor.. sanırım usb de kısa devre yapıyor.. baska hiçbir donanımda yapmıyor sadece modem de oluyor bu..

    bence ethernetten bir dene..(eger usb den kullanıyorsan...)
  • ewet USBden bağlanıyorum. Dediğin çok mantıklı geldi. Zaten bende şölede bişi oluyor bilmem normalmi. PC kapalı iken bir USB cihazını çıkarttığım zaman alet kendiliğnden açılıyor. Bi alakası varmı bilmiyorum. Bi deneyeyim bakayım.
  • konuyla pek alakalı olmasa da büyük heveslerle aldığım zoom beni hayal kırıklığına uğrattı. sanırım bu modem elektrik gidip gelmelerine biraz hassas olacak ki iki kere elektrik gitti ve her ikisinde de servis yüzü görmek zorunda kaldı ve bugün üçüncüsünü yaşatarak beni yine dumur etti. üstelik aynı modelden bir tane daha vermelerine rağmen oldu. tek bende de olmuyor olacak ki servis e götürdüğüm yerde bundan söz ettiler. şimdi ki aklım olsa asus, zyxel ya da u.s. robotics alırdım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.