Bende Zoom X4 5551 var, bunu CNET 8'li bir HUB ile iki bilgisayara dağıttım, modemin performansından ve çalışmasından gayet memnundum bu sistem iki bilgisayarda da iyi ve sorunsuz çalışıyordu. Mesafe uzak olduğu için USB yerine Ethernet üzerinden bağlanmayı uygun buldum. Bilgisayarların birinde Realtek Onboard Ethernet Kartı diğer bilgisayarda se Intel Pro 10/100 onboard ethernet kartı var.
Sorunlarım ise şunlar,
1. Sorun
Bu iki bilgisayarın yerine başka bir bilgisayarı bu sisteme bağladığımda kesinlikle data alışverişi olmuyor. Aynı bilgisayarlardaki onboard ethernet yerine değişik markalarda ethernet kartı bağladığımda da sonuç aynı oldu. Yakın zamanda anakartım bozuldu ve garanti kapsamına değişti eskisi ile aynı onboard ethernet kartı var ama bağlantı sağlandığı halde data alışverişi yine yok.
2. Sorun
Gerek USB ile bağlandığımda gerekse 10.0.0.2 adresini yazıp girdiğimde modemin sadece Basic Setup menüsü açılıyor ve yukarıdaki ana menülerin yerine gri ekran çıkıyor. Modemin içindeki reset düğmesinden reset yaptım ama değişen birşey olmadı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme