Şimdi Ara

Zoom 5510 USB Modem ve Vista Driver sorunu.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
16.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhabalar .. işletim sistemi vista home premium olan bi notebook aldım zoom adsl 5510b modemim vardı zaten masaüstünde (xp kurulu) sorunsuz çalışan modemi bi türlü çalıştıramadım driver yüklü ama alt d yapıp çıkan ekrana gerekli ayarı yaptım uygula dediğimde notebook restart yapıyo bilgisi olan varsa ne gibi bi sorun olduğunu merak ediyorum masrafa girmeden çözebilsem şu sorunu ne iyi olcak..
  • arkadaşlar ben vista işletim sistemli nootbook bilgisayarıma 5510b driver kurdum alt d tuşuna bastığımda ve ayarını 8 35 yaptığımda sistem kendini yeniden başlatıyor.mavi ekrana düşüyor.ingilizce physical error diye birşeyler yazıyor.Bunun çözümü yokmudur.Teşekkürler
  • beyler bunun win7 için zoom usb çözümü var mı ? laptopumda win7 var, zoom usb bağlı ama internete girmiyor. modemin modeli 5510

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsuzuncu -- 9 Ağustos 2009; 2:31:04 >
  • Arkadaşlar düne kadar benim de sahip olduğum zoom 5510A usb modemin vista driver problemi yüzünden vistada kullanamıyordum.Dün nerden aklıma estiyse bir anda aklıma bir fikir geldi.Zoom 5510A usb modemi vistada sorunsuz tanıttım.Hem de kendi kurulum cd ile.Nasıl mı?

Zoom 5510 USB Modem ve Vista Driver sorunu..

1)Vistada kurulum cdsini taktıktan sonra normalde hata verip kurulumu iptal ediyordu.kuruluma geçmeden önce cd deki bin dosyası içindeki setup dosyasını sağ tıklayıp özellikleri tıklıyoruz.Burada uyumluluk sekmesini tıklayıp burada windows xp servicepack2 seçeneğini işaretleyip uygula diyoruz.Artık setup vistada çalışır hale geldi
    2)Setup dosyasını tıklayıp çalıştırıyoruz.kurulum başlıyor ve devam ederken tanımlanamayan driver diye 2 defa uyarı çıkıyor ikisinede yinede yükle deyip kurulumu tamamlıyoruz.
    3)kurulum bittikten sonra modem bağlandığında otomatik olarak driverlar yükleniyor.
    4)Modemin arayüz kısayolu masaüstünde çıkıyor ve tıklayınca modeme bağlanıp arayüz açılıyor.Burada kullanınıcı adı ve şifre olarak "admin ve zoomadsl" girdikten sonra artık internet kullanıcı adımız ve şifreyi girip save ve confirm dğmesini tıklayıp modeme reset attırdıktan sonra artık modemimiz internete vista da bağlanmaya başlıyor...

• arkadaşlar bende windows 7 64 bit kurulu ve zoom 5510b usb modemim var fakat hangi driverı kurduysam masaüstüne modem arayüzünü kısayolunu atmıyor hali ile kullanıcı adı ve şifreyi giremiyorum sadece dslmon diye bir program açılıyor ondada alt+d yapıyorum fakat ayarlarda kullnıcı adı ve şifre girilecek bir yer bulamıyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihandark

arkadaşlar bende windows 7 64 bit kurulu ve zoom 5510b usb modemim var fakat hangi driverı kurduysam masaüstüne modem arayüzünü kısayolunu atmıyor hali ile kullanıcı adı ve şifreyi giremiyorum sadece dslmon diye bir program açılıyor ondada alt+d yapıyorum fakat ayarlarda kullnıcı adı ve şifre girilecek bir yer bulamıyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  • Yukarıda mathelfix isimli arkadaş "bu verdiğim programı yükleyin" demiş ama hangi program o? Ne link var ne isim.
  • Windows 7 Home Basic (32 bit oluyor) ile Zoom ADSL USB modem (5510) çalıştırdım, kullanıyorum.

Modemin kablosunu çıkartın.
    Yükleme CD’sini takın ve \Bin\Installs\USB klasörünü masa üstünüze yapıştırın.
    Bu klasör içindeki SETUP.EXE dosyasına SAĞ TUŞ ile tıklayıp ÖZELLİKLER ‘i seçin.
    UYUMLULUK sekmesine tıklayın ve “Windows XP (Service Pack 2)” seçerek uygulayın.
    Yükleme sonrası kabloyu takın ve iyi internetler

Farklı bir işletim sistemi ise UYUMLULUK sekmesinden ilgili işletim sistemini seçerek yükleme yaptığınızda kullanabileceğinize inanıyorum.
    Kolaylıklar
  • Aslında usb çıkışı ile bağlanan modemler çok avantajlı, neden derseniz elektrik kesildiğindede çalışmaya devam ediyor modem.

Şimdiki kablosuz wireless modemler elektrik gittimi karanlığa gömülüyor, net yok.

Bendede bu usb 5510 modemden vardı, yıllardır kullanmıyordum, tesadüfen bu konuya rastladım, modemi usbden bağlar bağlamaz , vista işletim sistemi mevcut internete bağlı modemdeki interneti kullanarak sürücüyü otomatik bulup yükledi. Sorunsuz çalışıyor zoom modem. Artık elektrik kesilsede internete girmeye devam :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.