ZOOM 4 X ADSL MODEM USB+ ÇOKLU ETHERNET ADAPTÖRÜ,CD Sİ,KABLOLARI TAMDIR.HER ŞEYİ KUTUSUN SIFIR GİBİ GARANTİLİ AMA FATURASIHNI BULMAM GEREKİYOR. 80 YTL HER YERE KARGO İŞE GÖNDEREBİLİRİM. ELDEN DE TESLİM EDİLİR. BİLGİSAYAR PARÇALARI İLE TAKAS YAPABİLİRİM.[/b] ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Tertemiz Garantili Siyah NOTE 4 1500 Tl SATILIK TAKASLIK CANON SX200 IS 200 LİRA FULL KUTULU TERTEMİZ Arıyorum Iphone 6 32, 64 Gb Samsung S4 Mini arıyorum.
ben de birkaç hafta önce aynısı satmak istemiştim hatta 75'e ama alan çıkmamıştı. Nedense millet pek ilgi göstermiyor. Ben de gidip uranium'a 65 'e verdim. Beklemek istemiyorsan sen de düşünebilirsin.
TEŞŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM WIRELESS Lİ ALICAM LAPTOP WARDA.PAZAR AÇIKMI URANIUM MALUM İZİNLİYİM. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Tertemiz Garantili Siyah NOTE 4 1500 Tl SATILIK TAKASLIK CANON SX200 IS 200 LİRA FULL KUTULU TERTEMİZ Arıyorum Iphone 6 32, 64 Gb Samsung S4 Mini arıyorum.