Şimdi Ara

Zonfone 5 Recovery Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş öncelikle merhaba Telefonu mu alalı 1 ay filan oluyor herneyse bu gün dersteyim derste dedim şunun şöyle bi recovery menülerine bir bakayım ne var ne yok eski android telefonumdan aşinaydım zaten bir kaç denemede nasıl gireceğimi buldum power+ses yük. ile girdim herneyse gezinirken baktım recovery menüsü var indim aşağıya recovery menüsüne girdim telefonun verdiği hata şu ''KOMUT DOSYASI YOK'' dedim sanırım buna recovery flash lanmamış power tuşu ile tekrar kapattım işte sorunum burada başladı acaba kapatmamalımıydım bilmiyorum çünkü daha sonrasında telefonu açmaya çalıştığımda telefon 1sn titredi ve ekrana usb bağlantısı görüntüsü geldi altda ise kırmızı bir loading banneri şimdi arkadaşlar sorum şu bu telefonu rom yüklemeden yada herhangi bir şekilde formatlamadan kurtarma şansım var mı ? var ise nasıl yok ise ne yapmalıyım numaralarımın çoğunluğu telefonda ayrıca sürüsüne bereket bir çokta uygulamam var. Zaten kyk da kalıyorum kyk nın internetini bilen bilir benim o rom dosyasın indirmem zaten ayrı bir dert onuda geçtim biliyosununuz nisan ayında lolipop 5.0 güncellemesi gelicek ben şimdi telefona stok rom yüklesem günlememi alabilecekmiyim ? Yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.