Şimdi Ara

Zombie server neden gözükmüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xfireda yok zombie server sizde gözüküyor mu?Gözüküyorsa friende ekler misiniz.Sizden gireyim

• 88.255.172.3:10272
  • çok saol dostum
  • Eğer server sayısı az ise,Server bolumundaki Friends' Favorites bölümünü kullanarak serverları taratın daha fazla sonuca ulaşacaksınız.
  • Birkaç gün önce o sunucuda oynuyordum dahada oynamıycam.Nedeni adminler hile yapıyor.Hem gravitilerini yükseltiyorlar hemde bütün hileler var.Ayrıca gravity sayesinde olur olmaz yerlere çıkıyorlar ve onca dakika boyunca oyunu katlediyorlar.Benim tavsiyem oynamamanız.
  • Bir Kac gün dedigin 2 Ay mi oluyor?

Kusura bakma ama bosuna burda böyle sacma birsey yazma... Gravity en son Zombie Mod 1.1 de acilmisdi simdiki sürüm 1.25 arada 2 Sürüm var
  • quote:

Orjinalden alıntı: arbuzik

Birkaç gün önce o sunucuda oynuyordum dahada oynamıycam.Nedeni adminler hile yapıyor.Hem gravitilerini yükseltiyorlar hemde bütün hileler var.Ayrıca gravity sayesinde olur olmaz yerlere çıkıyorlar ve onca dakika boyunca oyunu katlediyorlar.Benim tavsiyem oynamamanız.

Arkadaşım
    Zombiye 1-2 kere girdiğin belli. Zombi modun eski sürümlerindeki özelliklerinden biriydi gravitinin yüksek olması.
    Herkeze sorabilirsin bunu. Bişi yazıcağın zaman iyice araştır.
    2. olarak Adminlere hile yapıyolar demissin. zombi mod hile yapılabilecek bir oyun değil. yalanın burdan belli bir kere.

Adminlerimizden birinin hile yaptığını ilk önce ispatlamalısın bu şekilde kimseyide karalamaya hakkın yok.
    Hardcoretr adminlerinni server açıldığından beri Araştır bakalım bir kişi bile hile yaptığını gören olmuşmu?
    Hile yapan Admin olamaz.Aramızda da yeri olmaz.
    Merak etme yeni admin aldığımızda onuda izliyoruz biz.
    Güç elinde olduğu için herşeyi yapabileceğini düşünen biri olabilir sonuçta.

Alırsınız demo o zaman konuşursunuz. Bizim serverlardaki adminlerin hepsi huzurlu oyun oynamak ve oynanması için admin olmuştur.
    Bu şekilde yazmanı saflığına veriyorum, aksi taktirde kötü niyetle yazdığını düşünürüm.

HardcoreTr admini Kurban(H)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amentes33 -- 17 Haziran 2008; 8:04:18 >

• nabend ve hades haklı senin zombide aylar önce oynadığın ve bişey yapamadığın için de kötü dediğin belli .ben hergün zombi modda ortalama 4 saat oynuyorum ve hiç bir zaman adminlerin hile yaptığını görmedim ayrıca artık isteyen istediği yerlere çıkamıyor her yer kapalı şimdi gel istersen bakalım yerde kim daha iyi savaşıyor. yada yine basit yerlere çık bakalım
  • @nabend
    her şey güzelde şu küfür olayını bir çözzeniz fazla takılmıyorum ama bazen zombide ipin ucunu kaçırıyorlar bebe yi vuruyon vurdugun bir şey degil bir tonda küfür yiyion sd deki gibi bir filtre olsa bu arada 3-4 gündür sd serverı xfirede gözükmüyo kapalımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzu -- 17 Haziran 2008; 20:21:28 >
  • COD 4 icin mi

Basta COD 2 olbilir diye heyecanlandım ama sanırım 4 icin bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: dotard

COD 4 icin mi

Basta COD 2 olbilir diye heyecanlandım ama sanırım 4 icin bu

malesef cod4
  • zombie server çok dandik ya sanki half life oynuoruz :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.