Şimdi Ara

ZODIAC ı izleyen varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

David Finscher in yeni çıkan Zodiac filmini izleyen arkadaşlar varmı acaba film hakkında görüşleri nelerdir? imdb.com 10 üzerinden 8.1 vermiş ama onun dışında bazı yorumlarda gereğinden fazla uzun ve sıkıcı olduğuda söylenmiyor değil.Siz neler düşünüyorsunuz ?

• Bi izleyebilsem
  • hayırdır?
    quote:

Orjinalden alıntı: tàlhà

Bi izleyebilsem
  • Arkadaşlardan cok metini duydum en kısa zamanda izleyecegim eminim güzel bi film
  • Çok az sinemada vizyona girmişti...
  • mark ruffalo adamım benim yeni gördüm mutlaka izleyeceğim
  • Konusu neymiş ki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet çok fazla sinemada yok.bursaya gelmiş bu hafta en kısa zamanda izlemeyi istiyorum
  • seri katil konulu film fragmandan izlenimler kadarıyla konusuda hos(:D) geldi ben gitmeyi dusunuyorum..
  • güzel bir film, gidilir. benim pek tarzım olmasada beğendim. 8.1 haketmesede güzel.
  • Zodiac:

Film California taraflarında geçen gerçek bir öyküyü anlatıyor. Tamda David Fincher'in çocukluğunu geçirdiği zaman yani etkisini üstünde hisstetiği bir olayı anlatıyor ekranlara.

Zodiac kimdir:

Zodiac 1960'ların sonunda ortaya çeşitli silahlarla insanları öldüren ama geride kendisinin gazetelere gönderdiği mektup ve şifreli ipucularından başka bir şey bırakmayan seri bir katildir. Adamı hala yakalamadılar ve yaklaşık 30 kurbanı olduğu düşünülüyor. Filmde bu adamların şifreli mektuplarını çözen gazetecinin gözlerinden izleniyor. Bu safhalarda gazetecinin nasıl psikolojisinin çöktüğüde gösteriliyor(muş).
  • zodiac bana yabancı bir ördek lakabı anımsattırıyor nedense...
  • arkadaşlar aklımdayken bu tip seri katil konuları işleyen filmler varmı bana önerebileceğiniz ?? Meraklısıyımdırda
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogguzko

seri katil konulu film fragmandan izlenimler kadarıyla konusuda hos(:D) geldi ben gitmeyi dusunuyorum..

Ben götüreyim seni

Aslında konusu klasik ; tipik bir seri katil filmi yani seri katiller üzerine yapılmış belgeselleri izlemkten pekte öteye götürecek bir film olduğunu sanmıyorum ama yinede izlemeye değer...

Seri katil konulu birkaç film yazim pek beğenmesemde ; Ed Gein moviesmrt2 de göstermişti tekrar gösterilmesi muhtemel uydu vasa izleyebilirsin pek beğenemedim, Halloween ztn bir klasik ,Bone Collector, Ee Kuzuların Sessizliği ztn tartışılmaz tabii daha çok vardır ama ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tilkea. -- 13 Haziran 2007; 7:23:34 >

• teşekkür ederim . Halloween benim zaten favori horror filmim ya . Michael Myers sinema tarihindeki bir numaralı serial killer ım ( biraz enteresan bir yaklaşım oldu arkadaşlar katil ruhlu olduğumu filan sanmasın kimse .sadece filmlerdeki karakterlerden bahsediorum)
    quote:

Orjinalden alıntı: Tilkea.

Seri katil konulu birkaç film yazim pek beğenmesemde ; Ed Gein moviesmrt2 de göstermişti tekrar gösterilmesi muhtemel uydu vasa izleyebilirsin pek beğenemedim, Halloween ztn bir klasik ,Bone Collector, Ee Kuzuların Sessizliği ztn tartışılmaz tabii daha çok vardır ama ...
  • arklar bugün izledim öylesine denk geldi denebilir aslında başka filme gitcektim buna nasipmiş fena değil bazı yerleri biraz sıksada izlenebilcek bi film seri katil konulu gerçek bi olayın filme uyarlanması (o sıkıcı olan yerlerde nerdeyse uyuyodum uykusuz sinemaya gidilir mi yaa )
  • [8|] ben çıldıracaaaaam herkes filim indire biliyo ben niye indiremiyom yaaa yazık bana yaaa valla sinir oldum heee
    yardımcı olan yokmu ben gibi nette yeni olana

• quote:

Orjinalden alıntı: ayliin-ay

[8|] ben çıldıracaaaaam herkes filim indire biliyo ben niye indiremiyom yaaa yazık bana yaaa valla sinir oldum heee
    yardımcı olan yokmu ben gibi nette yeni olana

/>

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.