Şimdi Ara

Zizigo Mudo İndirimi Kargo ücretsiz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.599
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • linteki kazakları %25 gnctrkcll indirimi+ avantajix+ world kart internet kampanyası ile 59 liraya aldım. çok kaliteliler. içeriğinde yün de var.

http://www.zizigo.com/mudo-collection-002-1-330-3-204-kahverengi-giyim-1138983

http://www.zizigo.com/mudo-collection-002-1-330-3-020-bordo-giyim-1141786

• Maktoyu M kullanıcısına yanıt
    golrd kart internet kampanyası nasıl anlamadım anlatırmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: rsp1296

golrd kart internet kampanyası nasıl anlamadım anlatırmısın

world kartla internetten 50 lira üzeri alışverişlerde 5 lira world puan geliyo.
    her world kartta oluyor herhangi birşey yapmıyoruz değilmi geçerli olması için
  • quote:

her world kartta oluyor herhangi birşey yapmıyoruz değilmi geçerli olması için

kampanyaya katılım için mesaj atıyosunuz. world kartın sitesine girerseniz bilgi alabilirsiniz.
  • piyasada aynı kalite ürünleri aynı paraya hatta daha aşağıda bulabiliyoruz mudonun alınabilmesi için bi %50 ye daha girmesi lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: slymnn

piyasada aynı kalite ürünleri aynı paraya hatta daha aşağıda bulabiliyoruz mudonun alınabilmesi için bi %50 ye daha girmesi lazım

60 liraya yün karışımlı iki kazak aldım. aynı kalitede aynı fiyat kazak gösterir misin hocam ? artniyetten değil gerçekten bilmek istiyorum varsa gidip alıcam
    teşekkürler hocam da ben bulamadım kampanyalarda
  • quote:

teşekkürler hocam da ben bulamadım kampanyalarda

http://forum.donanimhaber.com/m_85890446/tm.htm
  • Gnctrkcl indirimi nasıl oluyor arkadaşlar ?
  • slymnn S kullanıcısına yanıt
    Mesela?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HodriMeydan89

Gnctrkcl indirimi nasıl oluyor arkadaşlar ?

http://gnctrkcll.turkcell.com.tr/tarife/yilbasi-hediyesi-zizigo-com-kampanyasi burada gerekli açıklama mevcut,

bu arada arkadaşlar bazı botlarda indirimler mevcut ve geçn turkcell ile birleşince çok güzel fiyatlara gelebiliyorlar

mesela bu ürünhttp://www.zizigo.com/merrell-coda-mid-waterproof-kahverengi-gunluk-bot-j75339 genç turkcell le alınırsa 152TL ye geliyor ve bu kalite için bu fiyat bence çok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Joong

Mesela?

geldi salladı gitti. boşver hocam beğendiğiniz model varsa alın keyfinize bakın. bu fiyat aralığında piyasada mudo dan daha iyi kazak satan sabri özel vardır sadece. ama fiyatlar bi nebze fazladır mudoya göre.
    yün akrilik polyester kullanılan ipler dikkat ederseniz .ben size tavsiyede bulundum sadece üretimini yakından takip ettiğim için söyledim bunuda çamur atmanın peşinde değilim bildiğimizi söylüyoruz.

gidin %100 pamuk kazaklar alın en sağlıklısı odur içinde yün var diye aldanmayın polyesterde var akrilikte var yani petrol :)
  • quote:

yün akrilik polyester kullanılan ipler dikkat ederseniz .ben size tavsiyede bulundum sadece üretimini yakından takip ettiğim için söyledim bunuda çamur atmanın peşinde değilim bildiğimizi söylüyoruz.

gidin %100 pamuk kazaklar alın en sağlıklısı odur içinde yün var diye aldanmayın polyesterde var akrilikte var yani petrol :)

Pamuk kazak sicak tutmaz. Pamuk yun ve akrilikten daha mi kaliteli oluyor yani ? Pamuk kazak sadece tercih olabilir. Kesinlikle ustun değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    aldığınız yün sanki alpaka ne yünü oda belli değil %10 yün %90 akr yi satıyorlar.%100 pamuk en sağlıklısı siz %10 yünleri giymeye devam edin.sektörde olduğum için tavsiyeydi.üstün falan demedim bakarsanız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maktoyu

quote:

Mesela?

geldi salladı gitti. boşver hocam beğendiğiniz model varsa alın keyfinize bakın. bu fiyat aralığında piyasada mudo dan daha iyi kazak satan sabri özel vardır sadece. ama fiyatlar bi nebze fazladır mudoya göre.

Mudo kadar parasını haketmeyen bir marka daha varsa kığılıdır. :)

Birincilik için kapışırlar.
    Çin malı adi tekstil mallarını satmaktan başka birşey yapmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

quote:

Orijinalden alıntı: Maktoyu

quote:

Mesela?

Mudo kadar parasını haketmeyen bir marka daha varsa kığılıdır. :)

Birincilik için kapışırlar.
    Çin malı adi tekstil mallarını satmaktan başka birşey yapmaz..

sezon fiyatlarını haketmiyorlar evet. ama konu da sezon fiyatları üzerine açılmadı di mi ?

30 liraya yün karışımlı kazak aldım. kalitesi ve modeli şimdiye kadar giydiğim kazaklardan daha iyi. giydiğim kazak markalarını da sayıyım; colins,little big,mavi,kip,ds damat... mudoyla kapışacak sadece sabri özel vardır.

kazak dışında pantolon ve gömlekleri de çok iyidir. diğer ürünlerini pek tavsiye etmem. burda mudo nun savunuculuğunu yapmıyorum. ama sen insanları yanlış yönlendiriyosun. 30 liraya yün karışımlı kazak göster dedim; göstermedin. boş konuşmaya gerek yok. burası forum. daha iyisi varsa paylaş. yoksa boş konuşma

• quote:

aldığınız yün sanki alpaka ne yünü oda belli değil %10 yün %90 akr yi satıyorlar.%100 pamuk en sağlıklısı siz %10 yünleri giymeye devam edin.sektörde olduğum için tavsiyeydi.üstün falan demedim bakarsanız :)

yün karışımı %10 değil; %30 ve %40 .

kazak sıcak tutsun diye giyilir. en azından ben o sebeple giyiyorum. pamuk kazak sıcak tutmaz. haa illa sağlıklı diye pamuk kazak almak isterseniz, mudo da pamuk kazak da var.

bir de mudo yu beğenmiyosunuz,eyvallah. bari bi alternatif önerin arkadaş. hani daha iyiler var diyosunuz ya söyleyin, gösterin; alalım. 30 liraya, %30-%40 yün,spor tarzda kazak nerede var ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.