Şimdi Ara

ziya selçuk ne demek istemiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ziya selçuk şöyle bir şey demiş

LGS VE YKS MÜFREDATI

Biz sadece bugüne bakarak kararlar alamayız. Bizim büyük bilimsel uzmanlardan oluşan heyetlerimiz var. Bunu 40 kere sorup bir kere biçiyoruz. Hepsi değerlendirmeler yapıyorlar. Eğitim sisteminin uzun ve orta vadeli sonuçlarını ele alarak kararlar alıyorlar. Bu milletin geleceği ile ilgili bir konu.

'ÖĞRENCİLERİMİZ VE VELİLERİMİZ ENDİŞE ETMESİNLER'

Ama şimdi her konu işleniyor. Ocak'ta ne olacak, Şubat'ta ne olacak biz bunu şuanda bilmiyoruz. Biz mevcut duruma göre bir karar aldık. Türk eğitim sisteminin büyük bir zafiyete girmesini önlemek için alınmış bir karar bu. İlerde başka bir sorun çıkarsa elbette yine esnek bir karar almak zorundayız.

Öğrencilerimiz ve velilerimiz lütfen endişe etmesinler. Buradaki soruların bir güçlük ve zorluk seviyesi. Bizim beraber iştira ederek aldığımız bu karar bilim insanları ve uzmanlarla aldığımız bir karar. Bu herkes için bir zorluk.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu isin sonu eger 2.donem yuz yuzeye gecilmezse 2020 YKS mufredati olacak gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 8 Aralık 2020; 23:53:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En buyuk korkumdan biride ayt de hepsinden birer tane lti sormaları uzaktan işledik diye
  • bu adam beni kanser edecek artik aldirmamaya calisiyorum modern fizige bile giris yaptim. bu sene de kaldirilirsa cidden bilmiyorum tükendim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eba dan hepsi işleniyor işte teknik olarak zaten öyle demiş absürt ne var burda 2.dönem okullar açılmazsa konular gg deriz anca.Zaten aşının 2.aşamasında öğretmenler de var onlar aşı olucak erkenden açılır umarım
  • Yığılma is coming
  • khomyuk K kullanıcısına yanıt

ondan bundan anlam cıkarmayı cok sevıyoruz sınavı gormeden yıgılma olcagınıda bılemeyız hatta ösym raporu yayımlamadan bıle bılemıyız yıgılmayı cok dusunmeye gerek yok cıkarılırsa cıkarılır psikolojısı saglam olan kazanıyor

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.