Şimdi Ara

Zirve mi Hasan Kalyoncu mu? Gaziantep yazıcam Yardım edebilirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Üniversite #Zirve Üniversitesi Bölüm #Mimarlık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Ben ücretli hasan kalyoncu veya zirve yi yazmayı düşünüyorum. İstediğim bölüm mimarlık. Ama çok kararsızım Gaziantep de yakın o yüzden tercihimi bu iki üniversiteden yana olabilir. Şimdi benim en çok arada kaldığım konu şu. Zirve üniversitesi ingilizce ve 5 sene hasan kalyoncu ise türkçe ve 4 sene ama zirveye kampüs olarak daha iyi diyenler var. sizce hangi üniversite iyi? gider olarak kampüs yaşam tarzı ve dahda önemlisi eğitim açısından? İngilizce gözümü korkutuyor çünkü ingilizcem 0 dır. Hazırlıkda kalmadan korkuyorum. Yardım edebilirmisiniz lütfen ? Her detayıyla üniversite için antep için Saygılar tşkler..

• Selam dostum ben Gaziantepde oturuyorum bana sorarsan zirve üniversitesi
  • Zirve

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azrayilmka

Merhabalar Ben ücretli hasan kalyoncu veya zirve yi yazmayı düşünüyorum. İstediğim bölüm mimarlık. Ama çok kararsızım Gaziantep de yakın o yüzden tercihimi bu iki üniversiteden yana olabilir. Şimdi benim en çok arada kaldığım konu şu. Zirve üniversitesi ingilizce ve 5 sene hasan kalyoncu ise türkçe ve 4 sene ama zirveye kampüs olarak daha iyi diyenler var. sizce hangi üniversite iyi? gider olarak kampüs yaşam tarzı ve dahda önemlisi eğitim açısından? İngilizce gözümü korkutuyor çünkü ingilizcem 0 dır. Hazırlıkda kalmadan korkuyorum. Yardım edebilirmisiniz lütfen ? Her detayıyla üniversite için antep için Saygılar tşkler..

Hocam zirve aman hocam sakin Hasan kalyoncu yazma mezarliga bakip fatiha okur okur durursun
    ha bir yani iyi icinde cok ülkücü var (benim icin )

• bende zirveyi yazıcam arkadaşlar tşkler. hasan kalyoncuyu yazmicam :) tek tercih zirve barajı gerçebilirsem :)
  • Zirve daha pahalı ve ingilizce
    Hasan Kalyoncu Türkçe ama hazırlığı zorunlu
    Zirve fet. hocaya bağlı
    Hasan Kalyoncu AK'lara bağlı..

• Hocam naptın zirveye geldin mi )) yoksa Allah korudu mu :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Isparta mi Mersin mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Korudu korudu kalyoncuya geldim. Rahatim bu sene 1 gectim hemde 2. Donem okula hic gitmedim bolum hazirlik bizim okulda hazirlikda kalsanda bolume geciyosun ondan bende gitmedim iyiki zirveyi yazmamisim

• kalyoncunun yeri otobüs/dolmuş ile EN AZ yarım saat yolculuk yaparsın her gün ,zirveninkide pek iyi sayılmaz ama kalyoncuya göre daha hareketli zirve ben olsam zirve yazardım gerek eğitim gerekse sosyal açıdan
  • Kalyoncunun ulasimi problem ve zirveden daha uzak muhtemelen 2 sefer yapicaksin. Okula otobus karatas 1 den kalkiyor ben mesela tramvayla karatas 1 e gecip ordan otobusle okula geciyodum. Ama zirveninkide bildigim kadariyla universitenin ordan kalkiyor o da cok yakin degil yani hemen hemen ayni bence.
    Ama burda is bolumde onemli. Ben mesela mimarlik okuyorum zirve ingilizce kalyoncu turkce ondan kalyoncuyu uste yazmistim ve sukur geldi. Yani zirvenin kampusu biraz daha oturakli galiba daha duzenli ulasimi bir tik da olsa kalyoncudan daha kolay heralde. Ama zirveden kalyoncuya gecen kiside cok. Yani acikcasi cok buyuk umitlerle gelmeyin her iki okulada. Ama orta halli ve okumak icin geliyosaniz hele arabada alacak durumunuz varsa bence okul cok guzel.. Kalyoncu icin diyorum

• 5. senem zirve de bi bölümde okuyordum bıraktım pdr ye geçtim. Eğitimde zirve daha üstün ulaşımda da zirve daha üstün bunu inkar edemem Türkiye de ilk 50 de(girişimcilik ve yenilikcilikte netten bakabilirsiniz). Üniv 10 dk sürüyor sürmüyor ordan sonrası zaten her yere kolay kalyoncuda ulaşım daha zor ama servis var kalyoncunun. Türkçe dersler ve 40 ile geçiş daha iyi bu sene bende kalyoncuya geçiyorum başvurduk hayırlısı bakalım 7 ceddim orda
    Edit:Arkadaşın dediği gibi 2 üniv de de çok iyi değil öyle büyük hevesle gelmemek gerekir (2 side siyasi üniversiteler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black-Viper -- 7 Temmuz 2015; 20:38:03 >
  • Ama ben kalyoncuda okuyorum ve öyle öğrenciler fln temiz yani bir kavga fln hiç olmadı karışık bir üniversite değil. İyi yani bi tek ulaşımı kötü onada bir araban olursa kralsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.