Şimdi Ara

ZİRAAT VE KYK İLR YAŞADIKLARIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün başıma gelen olayı anlatmak istiyorum. Benim ne yapmam gerekiyor?
    Kyk yurt çıktı bugün de son gün ilk ücret yatırayım dedim. Bugün çalışıyorum akşam yatırayım dedim. Bankaya gittim 500 tl hesaba yatırdım. Sonra telefondan yaparım dedim. Yağmur yayıyor havada soğuk evde yaparım dedim. Sonra kyk.ziraatbank.com.tr girdim bilgilerimi felan yazdım. Tahsilat saati bitmiştir işareti çıkıyor fotoğrafla destekleyecem. Ama benim sonuç.kyk.gov.tr sisteminde 17.11.2018 22.45 diyor. Ben ise 22.24 beri ugraşıyorum yatırmak için altta tahsilat saati bitmiştir diyor. Kyk süresi 22.45 delircem yatmıyor. Sonra kyk aradım böyle diye yurt müdürlüğünüzü arayım diyor felan diyor ben hanımefendi ziraat ödeme saati bitmiştir diyor diyorum. Yurdu arayıp nöbetçi varsa bilgi alacakmışım. Aradım çıkan yok artık son dk 22:45 felan ziraati böyle böyle İnternet bankacılığına kapalıymış benim hesap ödeme yapamazsınız tamam eyvallah peki ödeme yaparken neden bilgilendirme çıkmıyor peki efendim kyk kapatmış sistemi nasıl kapatır sistemi bana tanınan süre 22:45 siz 22:24 nasıl kapanmış ibaresi çıkıyor felan laf kavgası şikayet açmıyor bu bizim suçumuz degil kyk diyor. Efendim İnternet bankacılığınız kapalıda ödeme yapamıyorsunuz kapalıysa neden ödemede İnternet bankacılığı kapalıdır ibaresi yokta tahsilat saati bitmiştir diyor. Arkadaşlar şimdi ne yapmam lazım?
    İlk defa ziraat kullanmak zorunda kaldım burs ve yurt için başıma bunlar geldı.
    Not.
    Olayları kısa net anlalatmaya çalıştım.Sonuç ücreti yatıramadık.
    ZİRAAT VE KYK İLR YAŞADIKLARIM ZİRAAT VE KYK İLR YAŞADIKLARIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan_000 -- 17 Kasım 2018; 23:54:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• kardeşim sülalem ziraat bankasından emekli müdür,müdür yardımcısı vs ziraat bankasının içinde büyümüş biri olarak türkiyenin en iyi bankasıdır ziraat bankası nokta... ne şikayetin var anlamadım senin gibi milyonlarca öğrenci var sadece kyk burs kredisi alan ziraatten sadece sen değilsin çünkü bunu görmüyorsun sadece o an kyk sözleşmesini imzalamaya gittiğinde tek sadece sen olduğunu zannediyorsun kendini özel bir insan statüsüne koyma sende sıradan bir insan olduğunu unutma! ben şubede olduğum için hergün binlerce öğrenci geliyor özet geçmek gerekirse ;

sonuç olarak : bu forumda yurtiçi kargosundan tut herhangi bir kargo firmasına,hepsiburada.com'undan tut banka şikayetlerini ben kaaleye bile almam sorun çıkıyordur amenna 1 milyonda 100 bin 100 binde 10 bin 10 binde 1 bin 1 binde 100 kişi illaki hata olur oda seni bulmuştur sorun çözülür mü çözülür buraya konu açmakla değil.

• Camouflage`` kullanıcısına yanıt
    Kardeşim yarın kyk aradığımda alacağım cevabı biliyorum ödeme öyle birşey olmaz deyip kapanıp gidecek. Sorun sistemin erken kapanması ve zirrat müs. Tem. Hesabınız İnternet bankacılığına kapalıdır onun için ödeme yapamadınız diyor. Öyle olayda hesabınız e bank. kapalıdır diye bir uyarı cıkması gerekmiyor mu? E bank kapalı ise neden tahsilat süresi bitmiştir çıksın ekranda şikayet aç diyorum açamam sesimi yükseltikten sonra mı açması gerekiyor veya yaygaralık yapınca mı hakkımı aramak istedim.

• Son güne bırakmasaydın keşke

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Camouflage`` kullanıcısına yanıt
    Ben kendime özel bir statü olsun istemiyorum.Sadece bana yapılanı aktarıyorum. Çünkü ben mağdur oldum.

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Çalıstığım için son güne kaldı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kyk ve ilk 100
    5 yıl önce açıldı
    2.Kez Kyk Bursu Alınabilir mi?
    10 yıl önce açıldı
    KYK da kalanlar
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.