Şimdi Ara

Ziraat Dinamik Banka A.Ş [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
44
Favori
30.801
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam geçen bir borsa ekonomi sayfasında okudum,ama nerede okuduğumu şu an hatırlamıyorum..hatta süper şubeyle ilgili uygulamada yaşanan sorunlardan bahsetmişlerdi..hatta kendi hesabımda pasifte.. aktif edip bankkart alacaktım vazgeçtim dinamiğe başvururum diye..linki bulursam eklerim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ziraat Dinamik Banka A.Ş [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Atı alan Üsküdarı geçti bunlar daha yeni çıkarmış hadi çıkardın kampanya yap müşteri çek kayda değer birşey Yok ziraat pay gibi olur eğer cazip kampanyalar yapmazlarsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

her 1.500 TL ve üzeri alışverişe 100 TL, toplamda 1.000 TL Bankkart Lira

Hizmet ediyorum insanlara hayvanlara doğaya. Kağıtları camları dışarıda dahi sağa sola atmayıp elimden geldiğince ayrı poşetleyip toplu çöpün yanına koyuyorum ki başkalarına para kazandırıyorum. Biten pilleri atık pil kutusuna atıp doğaya zarar vermiyorum. Yediğim etin kemiğini kedi köpeğe yiyemeyeceğim bayat ekmeği kuşlara veriyorum. Tükettiğim meyvelerin çekirdeklerini doğaya dikemezsem uygun gördüğüm yerelere serpip hiç yoktansa o tohumlara bir şans tanıyorum. Hiç zor değil inan çok mutlu oluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

çok dandik kampanya böyle mi müşteri çekecekler

her 1.500 TL ve üzeri alışverişe 100 TL, toplamda 1.000 TL Bankkart Lira

Bana da pek cazip gelmedi. Ben de henüz müşteri olmadım. Müşteri olsak da kart çıkacağını garantisi yok zaten. Ben de beklemedeyim. Konuya cevapları ile katkı sunan herkese teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeumyang01

Atı alan Üsküdarı geçti bunlar daha yeni çıkarmış hadi çıkardın kampanya yap müşteri çek kayda değer birşey Yok ziraat pay gibi olur eğer cazip kampanyalar yapmazlarsa
    Müşteri edinimi aşamasında belli sıkıntılar yaşayanlar varmış. Zaten şurada bir aylık hikayesi var en fazla. Zamanla dişe dokunur kampanyalar gelir umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 15 Aralık 2025; 13:10:18 >
  • Ziraat Dinamik'i QNB'nin Enparası gibi düşünebilirsiniz. Ücretsiz-şubesiz bankacılık vb. vadediyor. Ayrıca kredi kartı ismi Bankkart olmasına karşın Bankart'ın hiçbir kampanyasından geçmiyor çünkü kredi kartı altyapısı da Ziraat Dinamik üzerinden yürüyor.

Süper şubede zaten eft fast %50 indirimli tüm bankart kampanyaları da dahil kim niye dinamik den hesap açsın tüketici kampanya bekler bakalım yapacaklar mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeumyang01 -- 15 Aralık 2025; 23:28:0 >

Ziraat Süper Şube'ye geçiş yapamayacaklar için, iyi, güvenilir, gelişmiş, güçlü ve avantajlı bir tercih olabilir. (Maaş alan, IBAN değiştiremeyen, konut kredisi olan vs.)

Ziraat Süper Şube Platin seviyesinde, para transferleri için 7/24 masrafsızlık tanımlanıyor. Görevler çok basit, bir günde bitiyor. Ayrıca iki şarttan biri karşılanırsa göreve dahi gerek yok.

Bu haliyle Enpara gibi dijital bankalar, tezgah altı bankalar, elektronik ödeme kuruluşlarının rakibi olarak başlangıçta iyi, güvenilir, gelişmiş ve güçlü tercih edilebilecek bir alternatif fakat ilerleyişini nasıl sürdüreceğini zamanla göreceğiz. Mesela Enpara kendini bitirdi, böyle devam ettiği sürece kan kaybetmeye devam edecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 15 Aralık 2025; 23:52:50 >
    ASUS 23.6" VN247H 1MS TAM HD OYUN MONİTÖRÜ | COOLER MASTER HAF X 942 SİYAH BASKI TAM KULE | CORSAIR CX SERİSİ 80 ARTI® 750W | INTEL® CORE™ i7-4770K 3.5GHz | ASUS ROG MAXIMUS VI HERO | ASUS ROG STRIX GEFORCE GTX1070 O8G 8GB GDDR5 256BİT DX12 | GSKILL 16GB (2x8GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHz CL9 ÇİFT MALZEME | SEAGATE 3.5" 2TB BARRACUDA | PIONEER DVR-221LBK 24X ± ÇİFT KATMAN

• Deneyen biri cevap verirse sevinirim EFT fast ücretsiz mi

7/24, EFT / FAST ücretsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 15 Aralık 2025; 23:58:12 >
    ASUS 23.6" VN247H 1MS TAM HD OYUN MONİTÖRÜ | COOLER MASTER HAF X 942 SİYAH BASKI TAM KULE | CORSAIR CX SERİSİ 80 ARTI® 750W | INTEL® CORE™ i7-4770K 3.5GHz | ASUS ROG MAXIMUS VI HERO | ASUS ROG STRIX GEFORCE GTX1070 O8G 8GB GDDR5 256BİT DX12 | GSKILL 16GB (2x8GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHz CL9 ÇİFT MALZEME | SEAGATE 3.5" 2TB BARRACUDA | PIONEER DVR-221LBK 24X ± ÇİFT KATMAN
  • Avrasya Kurdu kullanıcısına yanıt
    Böyle bir şey yok. Kendi sitelerinde dahil ücretli gözüküyor.

www.ziraatdinamik.com.tr
    Ürün ve Hizmet Ücretleri
    https://www.ziraatdinamik.com.tr/tr/urun-ve-hizmet-ucretleri?IslemGrubu=6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Erpek -- 16 Aralık 2025; 0:7:29 >

• Mustafa Erpek kullanıcısına yanıt

Birkaç uygulama daha var fakat onlar farklı bir klasör içerisinde yer alıyor. Enpara hariç neredeyse, hepsini aktif olarak kullanıp faydalanıyorum.

NOT: Resimde hata var sanırım, üzerine tıklayınca açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 16 Aralık 2025; 0:33:44 >
  • Eldezenfektani E kullanıcısına yanıt

Bende 750k limitli ziraat olsa hiç uğraşmazdım. Bizim limit 50k küsurde kaldığı için denemek isterdim ama diğer banka limitleri yüksek diye vermeyecek nasılsa. Eğer banka kartına veya ilk kez müşteri olmaya cazip kampanyalar gelirse daha sonra müşteri olurum. İzlemedeyiz.

Enpara'nın ATM işini çözmesi lazım. QNB ATM'si o kadar yaygın değil ama kamu ATM'sini her yerde bulmak mümkün.

• Arkadaşlar FAST işlemleri anlık geçmeyebiliyor bilginiz olsun. Dün 2 adet işlem yaptım yaklaşık 40 dakika sürdü bankadan çıkması. Sistem yeni olduğu için belki onaydan geçiyor olabilir işlemler. Gelen transferlerde bir problem yok. Anlık işlemler için kullanacaksanız temkinli olmakta fayda var.

Onun dışında ben fiziki kredi kartı talep ettim çok hızlı bir şekilde onaylayıp kartımı teslim ettiler. Aynı Ziraat gibi banka ve kredi kartı birleşik olarak geliyor.

Günlük vadeli hesapta mevcut %37-38 gibi bir oran sunuyor pasif bakiye gibi saçmalıklar yok, hafta sonu dahil 17:00'a kadar para ekleyebiliyorsunuz.

Kart aidatı, para transferi ücreti alınmıyor. Yatırım, BES paketlerini tam anlayamadım. Kart olarak sadece Mastercard sunuyorlar galiba.

Uygulamada bir takım eksikler mevcut, sistemi biraz hantal bence. Bazen nedensiz hata verebiliyor.

Şimdilik ana banka gibi kullanım için bence uygun değil gibi. Birkaç ay içerisinde sistem daha fazla oturacaktır. O zaman tekrar değerlendirilebilir.

• shutterbug kullanıcısına yanıt

Hocam bunda sadece Ziraat ATM'leri ücretsiz şimdilik. Ama ben çok gecikmeden TAM üyesi olacağını düşünüyorum. Sadece Ziraat ATM'si bile hayli fazla çok sıkıntı olmaz o sebeple.

Enpara'nın çözmesi gereken birçok konu var fakat her şeyi görmezden geliyorlar. Günümüzde geçerliliği kalmayan, masrafsızlık argümanından başka bir şey sunmuyorlar.

QNB şubesi ile TEB şubesi birbirine çok yakın, QNB'nin farklı bir yerde olan ATM'si ile TEB'in farklı bir yerde olan ATM'si karşılıklı olduğu için ayda üç kez ücretsiz çekme hakkını kullanıyorum.

Şu an en mantıklısı cüzdana bir veya iki tane kamu bankası banka kartı koymak, rastgele hiç aramadan karşınıza çıktığından dolayı kolay, sorunsuz ve hızlı bir şekilde işlem yapılabiliyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.