Şimdi Ara

Ziraat Bankkart Prestige ve Prestige Plus Kartları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
29
Favori
28.441
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: export20

Çok boş bir kart 7001 TL lik bilet alsan bile katlı odeyemiyorsun illa 7000 TL olcak.
    Hocam size bir kaç sorum olacaktı. Prestij kartı yeni aldım ama daha önce troy kart kullanıyorum troyun içinde troya özel 2500 puan var. Şimdi ben prestij ile 5100 tl otel işlemi yapacağım 1. Sorum eski puanlar katlı kullanılırmı ? 2. Sorun 2500 puan varsa tam 5000 mi ödemem lazım üstünü avans puan olarak ödenir mi? Müşteri hizmetlerine sordum bilemeyince sinirlendi kadın 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Son zamanlarda değişmediyse, banka kartı ile kazandıklarınız dahil tüm kartlarla kazandığınız puanları 2 kat değerli olarak kullanabilirsiniz. Ama avansı 2 kat değerli olarak kullanamıyorsunuz. Mesela 5100 TL seyahat/konaklama harcamanız ve 2500 puanınız varsa; 2500 puan*2 katlı olarak 5000 TL + 100 TL avans puan borçlanarak ödeyebilirsiniz. Oteli rezerve edeceğiniz site online bankkart üye işyeri ise,e-ticaret kampanyasına katılırsanız 100 puan da ordan gellmesi lazım,bu durumda avans kullanmanıza da gerek kalmaz. Veya prestij kartın hesap kesim tarihine kadar kazanma ihtimaliniz olan başka kampanya puanlarıı varsa, biraz daha puan kazanıp yine avans kullanmadan 2 kat değerli olarak ödeyebilirsiniz

Orijinalden alıntı: Happy-Go-Lucky

Son zamanlarda değişmediyse, banka kartı ile kazandıklarınız dahil tüm kartlarla kazandığınız puanları 2 kat değerli olarak kullanabilirsiniz. Ama avansı 2 kat değerli olarak kullanamıyorsunuz. Mesela 5100 TL seyahat/konaklama harcamanız ve 2500 puanınız varsa; 2500 puan*2 katlı olarak 5000 TL + 100 TL avans puan borçlanarak ödeyebilirsiniz. Oteli rezerve edeceğiniz site online bankkart üye işyeri ise,e-ticaret kampanyasına katılırsanız 100 puan da ordan gellmesi lazım,bu durumda avans kullanmanıza da gerek kalmaz. Veya prestij kartın hesap kesim tarihine kadar kazanma ihtimaliniz olan başka kampanya puanlarıı varsa, biraz daha puan kazanıp yine avans kullanmadan 2 kat değerli olarak ödeyebilirsiniz

Hocam ödemeyi fiziksel olarak otelde yapacağım da müşteri hizmetlerini aradım diyorlarki troy kartla kazandığım puanı prestijde kullanamam. Ancak ben doğru bildiklerinden şüpheliyim sizin dediğiniz daha olası deneyip göreceğiz sanırım 😀

• brutal55 kullanıcısına yanıt
    kullanılmıyor ben başvurdum ödeyemiyorum diye cevapları prestij puanı ile diğer kart puanlarının farklı olduğu

Orijinalden alıntı: brutal55

Hocam ödemeyi fiziksel olarak otelde yapacağım da müşteri hizmetlerini aradım diyorlarki troy kartla kazandığım puanı prestijde kullanamam. Ancak ben doğru bildiklerinden şüpheliyim sizin dediğiniz daha olası deneyip göreceğiz sanırım 😀

Ziraat bankasında puan havuzda birikiyor. Ben geçen yıl ilk kez bu kredi kartını aldığımda, daha önceden banka kartımla kazandığım 3-5 TL puanı da otobüs bileti alırken katlı kullanmıştım. Daha sonraki aylarda da hesap kesim tarihine göre troy ya da prestij kartla puan kazanıp, hepsiyle 2 kat değerli olarak prestij kartla aldığım otobüs/uçak biletlerini ödedim.

Ziraat bankasında puan havuzda birikiyor. Ben geçen yıl ilk kez bu kredi kartını aldığımda, daha önceden banka kartımla kazandığım 3-5 TL puanı da otobüs bileti alırken katlı kullanmıştım. Daha sonraki aylarda da hesap kesim tarihine göre troy ya da prestij kartla puan kazanıp, hepsiyle 2 kat değerli olarak prestij kartla aldığım otobüs/uçak biletlerini ödedim.

Alıntıları Göster
    Hocam değişmiş olabilir mi diğer arkadaş da olmadığını yazmış eğer öyleyse kart çöp yani

• quote:

Orijinalden alıntı: 88snn88

kullanılmıyor ben başvurdum ödeyemiyorum diye cevapları prestij puanı ile diğer kart puanlarının farklı olduğu
    Siz ne zaman denediniz hocam değişmiş mi eskiden kullanılıyormuş

Bu kart zaten " bizimde bi mil kartımız olsun " diye çıkarılmış bir kart gibi duruyor. Sağlam fiyatlı bir yurtiçi tek yön uçak bileti alsanız, gelecek yılı bekleyeceksiniz yeniden katlı kullanım için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yani değişse Troy kartla kazanılan puan prestij altında neden görünüyor hâlâ? Ama dediğim gibi, son zamanlarda değişmiş olabilir. Yakın zamanda kullanan biri bilgi verse iyi olurdu.
    Bu kart zaten " bizimde bi mil kartımız olsun " diye çıkarılmış bir kart gibi duruyor. Sağlam fiyatlı bir yurtiçi tek yön uçak bileti alsanız, gelecek yılı bekleyeceksiniz yeniden katlı kullanım için
    Prestij altında puanlar gözüküyor ama bir işlem denedim bankkart lira ile ödemiyor prestij kartı yarın tekrar deneyeceğim belki provizyon olduğu içindir

Orijinalden alıntı: 88snn88

Bu arkadaşın dediği doğru çıktı eski puanları katlı olarak kullandırmıyor çöp kart

Harcamanız 2000 TL üstü seyahat/ konaklama alışverişi olmasına rağmen 2 kat değerli kullandirmiyor mu? Öyleyse puanları bekletmeyelim
    Evet konaklama olarak geçmesine rağmen eski kartımın puanlarını prestijde kullanamıyorum

geçen gün banka göndermiş bu kartı baya ısrar ettiler

şimdi ben bu karttan nasıl yararlanacağım

hesabımda baktımda 1 milyon vs yok maaşım bankaya yatıyor okasar

Alışveriş vs puan olıyormu yurt dışından yapsak

lounge nasıl kullanırım

teşekkürler

Ziraat Bankkart Prestige ve Prestige Plus Kartları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam bunu nasıl öylesine gönderebilirler ya. Başka bir şey söylemediler mi? BES falan mı var acaba sizin

Kart fena görünmüyor ancak Ekstra Bankkart Lira kazanmak için Katlanan Bankkart Lira ödemek için minimum ücretin 2000 TL olması kartı sizce tamamen öldürmüyor mu? Geriye sadece Lounge özelliği kalıyor.

Sizce değer mi? Piyasada indirim kralı TEB Infinite, bol mil kazandıran Akbank Wings, kampanya canavarı Shop&Fly gibi rakipler de var üstelik.

• dc_07 D kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgi alabildiniz mi?

Prestij kartım var, x2 katlı kullanım için seyahati nereden yapmalıyım (World için setur var, paraf için paraf travel var)? Hangi platformdan bankkart katlı kullanabilirim, açıklayan olursa memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.