Şimdi Ara

ziraat bankasi hepsiburada geri iade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburadadan leptop almistim 1 sene once borcu filanda kapatmistim kredi kartinda leptop arizalandi garantiye yolladim para iade kagiti yollandi hepsiburadaya yolladim onlarda parayi kredi kartina iade ettiler buraya kadar sikinti yok ziraat bankasından kredi kartimin taksitler menüsüne baktigimda 12 aya yayilarak taksitleri 1inci iade 2 inci iade olarak yaziyor ben bu parayi taksitli olarakmi geri alicam ? musteri hizmetlerini aradim ziraat bankasinin parayi tamamen alabilcegimi solediler bankaya gittim bugun tam tersine taksit taksit hesabiniza yaticak dendi. Bu olay basina gelen varmi daha once ? Limitide egale ediyor sacma sapan is ben borcumu kapamisim onlar taksitli iade ediyorlar cevaplarinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Taksitli işlemler taksitle, tek çekim işlemler tek seferde iade ediliyor diye biliyorum.

Tek seferde alma şansınız varsa bankayla görüşün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay bu hocam musteri hizmetleri toplu alirsiniz dedi ama bankaya gittim bankada taksit taksit alirsiniz diyo sacmalik abidesi :/
     ziraat bankasi hepsiburada geri iade

• Taksitler bitmiş tüm para tahsil edilmiş, tek seferde iade etmeleri lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: fusem

Taksitler bitmiş tüm para tahsil edilmiş, tek seferde iade etmeleri lazım.

1659u normalde bitirdim ben suan onlar borclu bana ama taksit taksit veriyor hem kartin limitini egale ediyorlar hemde benim parami kullanmis oluyorlar.

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Kartın limiti ile ilgili 1 sorun yok...HB ödemeleri 12 taksite bölmüş olmalı...Bence normal...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kyk kredi geri ödeme
    2 ay önce açıldı
    kyk kredi geri ödeme
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.