Şimdi Ara

Zindan Adası Filminin Etkisinde Kaldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HellLord_gs

Sinema bölümde sonu hakkında çok tartışıldıFilmi izlemeyen varsa izlesin sonra sinema bölümünden konuyu bulup yorumları okusun

Bi Link Atarmısın?

Sonunda Bende Şaşırdım Fazla iç açıcı değildi son'u
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plunder

quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

quote:

Orijinalden alıntı: Plunder

@RocknRollBaby
    Usta daha ne animeler var izlemeye korkuyorum.Vallahi etkiliyor.
    @Scorpioleo
    Psikolojik hocam kan , vahşet yok.
    Yani kısaca ; Dram , Ecchi(sapık) , Okul , Psikolojik.

Şimdi baktım da High School Of The Dead ile karıştırmışım. 12 bölümmüş vaktim olunca bakıcam.

Hocam aman diyeyim , dikkatli ol.Aklıma geldi gene tuhaf oldum.

Hocam sen böyle söyledikçe daha da izleyesim geliyor şu sıralar kafa dağıtacak bir şeyler lazım etkiyi gösterdiği yerde keserim artık izlemeyi daha betere lüzum yok

• Bunun sonu spoilerle sonuçlanır.Benim gibi izlemeye vakit bulamayıp,izlemeye karar verenler sayfanın devamını okumasın !
  • Tamam daha fazla anime hakkında birşey demiyeceğim.
    Ama internette anime hakkında okuduğum yazılarda sadece şunlar geçiyor "Sonu için izlenilecek türden"
  • gunahsız lordun yazısından sonra filmi izlememiş ama hala sayfayı kapatmamışlara son çağrı çıkın len sayfadan !
  • bluray i çıktı mı?
  • Film korku filmi değil. Beyni yoran bir film. İnce detayları takip etmelisiniz. Sonunda ha s...tr ordan dedirtiyo yani.
  • 3 kere filan fikir değiştirdim filmi izlerken filmn sonunda gene şaşkına uğradım :)
  • Zevk meselesi sanırım. Biz 3 arkadaş gittik başta ben olmak üzere hiçbirimiz beğenmedik. Çok sıkıcı film.
  • Bide Inception u izle.. Daha beter etkisinde kalıyor insan..
  • Sonundaki sözle beraber vay anasını ohalan dediğim film dicaprio soluksuz izletiyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.