Sinema bölümde sonu hakkında çok tartışıldıFilmi izlemeyen varsa izlesin sonra sinema bölümünden konuyu bulup yorumları okusun
Bi Link Atarmısın?
Sonunda Bende Şaşırdım Fazla iç açıcı değildi son'u
quote:
Orijinalden alıntı: Plunder
quote:
Orijinalden alıntı: Scorpioleo
quote:
Orijinalden alıntı: Plunder
@RocknRollBaby Usta daha ne animeler var izlemeye korkuyorum.Vallahi etkiliyor. @Scorpioleo Psikolojik hocam kan , vahşet yok. Yani kısaca ; Dram , Ecchi(sapık) , Okul , Psikolojik.
Şimdi baktım da High School Of The Dead ile karıştırmışım. 12 bölümmüş vaktim olunca bakıcam.
Hocam aman diyeyim , dikkatli ol.Aklıma geldi gene tuhaf oldum.
Hocam sen böyle söyledikçe daha da izleyesim geliyor şu sıralar kafa dağıtacak bir şeyler lazım etkiyi gösterdiği yerde keserim artık izlemeyi daha betere lüzum yok
Bunun sonu spoilerle sonuçlanır.Benim gibi izlemeye vakit bulamayıp,izlemeye karar verenler sayfanın devamını okumasın !
Tamam daha fazla anime hakkında birşey demiyeceğim. Ama internette anime hakkında okuduğum yazılarda sadece şunlar geçiyor "Sonu için izlenilecek türden"
gunahsız lordun yazısından sonra filmi izlememiş ama hala sayfayı kapatmamışlara son çağrı çıkın len sayfadan !
bluray i çıktı mı?
Film korku filmi değil. Beyni yoran bir film. İnce detayları takip etmelisiniz. Sonunda ha s...tr ordan dedirtiyo yani.
3 kere filan fikir değiştirdim filmi izlerken filmn sonunda gene şaşkına uğradım :)
Zevk meselesi sanırım. Biz 3 arkadaş gittik başta ben olmak üzere hiçbirimiz beğenmedik. Çok sıkıcı film.
Bide Inception u izle.. Daha beter etkisinde kalıyor insan..
Sonundaki sözle beraber vay anasını ohalan dediğim film dicaprio soluksuz izletiyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme