Şimdi Ara

Zindan Adası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Filmi az önce izledim. İzlediğim en müthiş filmlerden biriydi. Yorumlara bakınca deliye döndüm ya, filmi izleyenler neresiyle izliyor merak ediyorum. Sonunda adam insan olarak ölmek mi daha iyi olurdu, canavarca yaşamak mı diyor. Şu sorudan anlaşılan adamın deli olduğuysa milletçe beyin yoksunuyuz gerçekten. Onu geç eğer deliyse adam lobotomi uygulamaya neden götürsünler (lobotomiyi o hayalindeki doktor anlattığına göre yalan olmalı)
    Yorumları okuyunca sinir krizi geçirdim resmen ya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3EBADE74A -- 1 Aralık 2017; 22:6:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • saka misin sen ? asil sen nerenle izliyorsun, o ada falan hepsi duzmece. leonardo psikopat akil hastasi hersey onu iyilestirmek icin duzmeceydi
  • Şu lobotomi olayını da bir açıklasana. Her şey Düzmeceyse bu da öyle olmalı ama filmin sonunda elinde koca koca iğneler olan adamlarla gidiyor. Acaba nereye? Eğer deli olsaydı neden adamı öldürmeyi düşünsünler, tedavi etmek yerine. O lobotomi olayını anlatan mağarada gördüğü doktor dğeil miydi (sana göre hayal olan)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • filmi 3 kez izledimm.galiba mal olan benmişim

    sonu düşündüğüm gibi olmasada ben hala o adamın deli olduğuna inanmak istemiyorum :'(
  • ''Hangisi daha kötü olurdu? Bir canavar gibi yaşamak mı, iyi biri olarak ölmek mi? '' Burada kendisinin hasta olduğunu anlıyor ama bu gerçekle yaşamamak için dedektif olarak ölmeyi tercih ediyor. Doktorunun surat ifadesinden de hastalığını farkettiği belli oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.