Şimdi Ara

Zihinsel VS Bedensel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yalan söyledin demiyorum ki. Belki 69un itemleri full efsun, 76nınkiler düz.

Yani her zaman bedensel zihinsel veya tam tersi olcak hali yok bunun.

• konuyu hortlatayım bari:) 60 lvl a kadar zihinsel vs bedensel tecrubem var daha yuksek lvl ını bilemem cunku arkadasım 61 lvl bedenseldi oradan biliordum:) smdi

zihinsel 1 oda ceker demissiniz zihinsel 1 oda da 20 slot olsa ancak at ustunde keser bedenselde at ustune 4 slot alsa zihinselden 5 kat hizli keser(at ustunde olmasına gerekte yok) cunku zihinselin tek avantaji skilleri ve GB .. vs lerinde ise (sersemlik bagisikli kalkanı olsa 2 sininde) bedensel alir ofke si m1 olsun yeter yerden kaldırmaz bile ziihnselli, cok denedim gordum:) arkadas 68 lvl zihinseli bile yeniyordu ki 68 vurabilse alicak ama yerden kalkamiordu iste zihinsel oyundaki en kotu karakter şamanları saymassak tabi bi GB i var oda ne ise yariosa bi buyu cozmede biter:d
    zihinsel cok yavas dandik bir şey :d 4 combo yapana kadar 2. yi vuruyo ama bedensel 4 combo ile adamı fırlatıyo o zihinsel ne yapabilir? ancak ruh falan atar ki oyundaki sekme kaçma ıskalama :D oranı en yuksek skiller onlar. yani forever bedensel:) para için vs için herşey için bedensel ama bedensel de dandik:D cunku savasci dandk vs de:D nerden nereye:d

• quote:

Orijinalden alıntı: l2mania

konuyu hortlatayım bari:) 60 lvl a kadar zihinsel vs bedensel tecrubem var daha yuksek lvl ını bilemem cunku arkadasım 61 lvl bedenseldi oradan biliordum:) smdi

zihinsel 1 oda ceker demissiniz zihinsel 1 oda da 20 slot olsa ancak at ustunde keser bedenselde at ustune 4 slot alsa zihinselden 5 kat hizli keser(at ustunde olmasına gerekte yok) cunku zihinselin tek avantaji skilleri ve GB .. vs lerinde ise (sersemlik bagisikli kalkanı olsa 2 sininde) bedensel alir ofke si m1 olsun yeter yerden kaldırmaz bile ziihnselli, cok denedim gordum:) arkadas 68 lvl zihinseli bile yeniyordu ki 68 vurabilse alicak ama yerden kalkamiordu iste zihinsel oyundaki en kotu karakter şamanları saymassak tabi bi GB i var oda ne ise yariosa bi buyu cozmede biter:d
    zihinsel cok yavas dandik bir şey :d 4 combo yapana kadar 2. yi vuruyo ama bedensel 4 combo ile adamı fırlatıyo o zihinsel ne yapabilir? ancak ruh falan atar ki oyundaki sekme kaçma ıskalama :D oranı en yuksek skiller onlar. yani forever bedensel:) para için vs için herşey için bedensel ama bedensel de dandik:D cunku savasci dandk vs de:D nerden nereye:d

peki sence hangi job ?

bu arada healer shaman +70 den sonra cok guclu olur dandık felan dıyemez kımse :)

• guclu falan olmuyo:D size oyle gelio ben hic bi zaman gormedm iyilestirmeci 70+ nın 65 savascı bile kesebildigini... 70+ her class kendi capında dusuk lvl lara yuksek zarar verebilir

hangi job derken?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlindBandit -- 5 Aralık 2009; 15:37:17 >

Orijinalden alıntı: l2mania

guclu falan olmuyo:D size oyle gelio ben hic bi zaman gormedm iyilestirmeci 70+ nın 65 savascı bile kesebildigini... 70+ her class kendi capında dusuk lvl lara yuksek zarar verebilir

hangi job derken?

:) bende hic gormedim iyilestirmecinin 65 savascıya yattıgını bir video vardı 71 healer shaman 69-73 2 tane savascıyı aynı anda kesiyordu bulabilirsem linkini atarım

mesela ninja savascı sura shaman hangisini önerirsin savascı dandik demissin ya onun kadar zevk verecek ?

ben ninja yı oneririm ama ninja 70 lvl a kadar zevk vermez ... savasci zevkli cunki her lvl da en fazla zevki ondan alırsın...
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.