Şimdi Ara

Zihinsel Sigarayı Bırakma Programlaması Semineri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle ilanı nereye açacağımı bilemediğim için buraya açıyorum. Doğru yer konusunda bilgilendirme gönderebilirseniz, ilanı düzeltebilirim.

NASP : Neuro Anti Smoking Programming ya da Türkçe adıyla Zihinsel sigarayı Bırakma Programlaması Semineri hakkında sizlerle bilgi paylaşabilmek için yazıyorum.

Seminer yaklaşık 7 hafta, hafta bir gün ve bir buçuk saatlik bir derslerden oluşuyor. Bu süre sonunda katılımcı sigaradan uzaklaşıyor ancak sürecin bitmesi için iki aylık bir zaman daha beraber ilerlememiz gerekiyor.

Bu seminer için katılımcıdan talep edilen ücret 420 TL. Bu ücretin yarısı seminerden bir hafta önce peşin olarak alınıyor. Kalan yarısı sürecin sonunda katılımcı hala sigaradan uzak duruyorsa talep ediliyor.

Daha önceki seminerlerden bir tanesinin broşürünü eklemeye çalışıyorum, tabi başarabilirsem.

Seminer İstanbul'da pek çok ilçede açılabiliyor. Talep gelmesi halinde ve yeterli katılım olması durumunda diğer illerde de rahatlıkla açılabilir.

Bilginize...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     Zihinsel Sigarayı Bırakma Programlaması Semineri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demetem -- 13 Kasım 2015; 14:54:46 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antidepresan ve Ders Çalışmak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.