Semih'in, milli takıma da seçilemediği ifade edilerek neden ilk 11'e giremediği yönündeki bir soruyu yanıtlayan Brezilyalı teknik adam, Yasin örneğini vererek, ''Yasin ilk 11 futbolcusu mu? O da benim takımımda. Milli takım teknik direktörü istediği oyuncuyu çağırır. 'Semih ilk 11'i hak ediyor mu?' derseniz, bence hak ediyor. 'Milli takıma gidememesinin sebebi burada oynamaması' derseniz, buna katılmam. Yeri geldiğinde oynayacaktır'' diye konuştu.
Kezman yokken Semih'in ilk 11'de yer aldığını anlatan Zico, sözlerine şöyle devam etti:
Bu durumdan Fenerbahçe kazanır. Elimde bu tip futbolcularım olduğu müddetçe mutluyum. Futbolcu bu tip durumlarda saygı ve sevgi kazanır. Yeri geldiğinde o da (Semih) forma giyecektir. Kezman yedek kulübesinde otururken, Semih forma giyiyordu. Ben her zaman adaletli bir insan olduğuma inanıyorum. Adaletimi herkese veriyorum.
mackolik sitesine tesekkürler
Milli takım ilk 11 ini hakediyor ama Fenerbahçenin değil
Onun ilk 11 oynadığı zamanlarda Kiev miev eledik mi? Eleyemedik...
quote:
Orjinalden alıntı: hasanmerto
Milli takım ilk 11 ini hakediyor ama Fenerbahçenin değil
Onun ilk 11 oynadığı zamanlarda Kiev miev eledik mi? Eleyemedik...
Futbolda "form durumu" denen bir kavram vardır
+ olarak da her maç aynı performansı sergileyemez futbolcu..
Semih Fener'de boyle iyi bence adam sonradan girdigi zaman daha bir hırsla oyuna giriyor.İlk 11 yerine sonradan girmesi Semih'i acayip bir havada oyuna girmesine neden oluyor sanırım bagısıklık kazandı adam bu duruma