Şimdi Ara

Zıçan Adam (Kaan Ertem Karikatürleri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
21.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 23 Haziran 2010; 17:35:03 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Zıçan Adam: Kaan Ertem'in Esprili Karikatürleri

Zıçan Adam, Türkiye'nin önde gelen karikatüristlerinden Kaan Ertem tarafından yaratılan ikonik bir karakterdir. Gerçek adı Sıçan Adam Leman olan bu karakter, ilk olarak 2000 yılında Leman dergisinde boy göstermiştir.

Zıçan Adam, günlük yaşamın absürt ve komik yanlarını konu alan, zekice yazılmış ve ustalıkla çizilmiş karikatürleriyle tanınır. Esprili diyalogları ve alışılmadık gözlemleriyle okuyucularına kahkahalar attırmayı başarır.

Karikatürler genellikle Zıçan Adam'ın günlük yaşamındaki deneyimlerini, işyerindeki maceralarını ve ilişkilerindeki iniş çıkışlarını konu alır. Karakterin kendine özgü mizah anlayışı ve dünyaya bakış açısı, okuyucular tarafından büyük beğeni toplamıştır.

Zıçan Adam, Leman dergisinin yanı sıra çeşitli gazete ve dergilerde de yayınlanmıştır. Karakterin popülaritesi, kitaplaştırılmış karikatür koleksiyonları ve sahne uyarlamalarıyla daha da artmıştır.

Türkiye'de mizah anlayışının önemli bir parçası haline gelen Zıçan Adam, Kaan Ertem'in yaratıcı dehasının bir kanıtıdır. Esprili ve düşündürücü karikatürleri, günlük yaşamın absürdlüğünü ve komikliğini vurgulayarak okuyucularına keyifli anlar yaşatmaya devam etmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çok severdim bunları.
  •  Zıçan Adam (Kaan Ertem Karikatürleri)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 23 Haziran 2010; 17:32:29 >

• simage yapsaydın keşke şimdi alıntı yapcaklar sayfanın sonu gelmicek yine
  • Sevmiyorum nedense Kaan Ertem'i. Karikatürleri çok gereksiz bence.
  • Kısa karikatürler daha zekice geliyor bana sanırım uzunu okumaya üşendiğimden
  • resimler simage tipine çevirildi devam ediyorum

dip not - üstteki arkadaş alıntıyı düzeltirse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 23 Haziran 2010; 17:36:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HASAN ABİ FAFORİ KULÜBÜ
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Zıçan Adam (Kaan Ertem Karikatürleri)

• Güzel. Mesajım bulunsun. :D
  • L-Manyak okudğum günler canlandı aklımda. Karikatür değilki bunlar sayfalık çizgi öykü denebilir anca.

Hey gidi hey piyasada tek aylık mizah dergisi L-Manyak kaldı şu anda o da batcak

offffff :D ben bu konuda çok konuşurum en iyisi susayım.Muhabbet etmek isteyene pmden msn atarım
  • Çok anlamlı hepsi.
  • Teşekkürler... Müthiş güzel bir kaynak olmuş !..
  • ya arkadaş benzetmek istemiyorum, ayıp diyorum kendimle resmen savaşıyorum ama dayanamayacağım arkadaş artık. Bizim Lise 2 matematik hocası bu karakterin aynısıydı ya. Resmen bizim hocaya bakıp çizmiş gibi geliyordu bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayvan arkadas

L-Manyak okudğum günler canlandı aklımda. Karikatür değilki bunlar sayfalık çizgi öykü denebilir anca.

Hey gidi hey piyasada tek aylık mizah dergisi L-Manyak kaldı şu anda o da batcak

offffff :D ben bu konuda çok konuşurum en iyisi susayım.Muhabbet etmek isteyene pmden msn atarım

Hadi ya L-Manyak da batıyor mu 10 senedir falan hiç almadım çok güzeldi bi zamanlar ahh ahhhhh
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.