Şimdi Ara

Zhyper MU - Seasion 6 Ultimate (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Bu[Rock]

zhypermu giremiom start deyince ekran gelıo hemen kapanıyo .. acaba ekran kartın da sorun olabilirmi ?

aynı sorun bende de vardı optionstan window moda alınca açmıştım oyunu bi de win7 kullanıyorsan xp uyumluluk moduna al olmazsa :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flapcem

quote:

Orijinalden alıntı: aliserhat96

quote:

quote:

karakter yaratırken sorun çıkıyor çözüm önerilerinizi alalım

ne sorunu? aç biraz istersen ?

aceleyle yazdım pardon server1-5 arası girmeye çalışınca isim uygun değil ya da alınmış hatası veriyor ama hiç alınabileceğini sanmadığım isimlere de bu hatayı veriyor.ben de çaresiz en alttaki server12 yazan yere girdim orası oldu ama orada da hiç kimse yoktu bana oyunun kalabalık olduğu söylendi oysa ki :D

o server çok kalabalık bir server alınmamış olabileceğini düşündüğün nickler belkide gerçekten alınmış olabilir.
    başka nickler dene.

bir diğer çözüm önerim oyun nick yazarken bazı karakterlere izin vermiyor (^ & * /) gibi bunlara dikkat et.

serverlara gelirsek 1 ve 2 ci server genellikle ticaret yapanların kullandığı serverlar. server 4-5 player kesebilmenin serbest olduğu server. yani oraya girenler pk olmak için giriyor tavsiye etmem kastırmıyorlar.

isim olarak en az 30 tane denemişimdir üstelik private server :) neyse oyun hakkında hiçbir fikrim yok çok oynadım mmorpg ama hiç mu tecrübem yok anlatır mısın oyunu biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

karakter yaratırken sorun çıkıyor çözüm önerilerinizi alalım

ne sorunu? aç biraz istersen ?

aceleyle yazdım pardon server1-5 arası girmeye çalışınca isim uygun değil ya da alınmış hatası veriyor ama hiç alınabileceğini sanmadığım isimlere de bu hatayı veriyor.ben de çaresiz en alttaki server12 yazan yere girdim orası oldu ama orada da hiç kimse yoktu bana oyunun kalabalık olduğu söylendi oysa ki :D

o server çok kalabalık bir server alınmamış olabileceğini düşündüğün nickler belkide gerçekten alınmış olabilir.
    başka nickler dene.

bir diğer çözüm önerim oyun nick yazarken bazı karakterlere izin vermiyor (^ & * /) gibi bunlara dikkat et.

serverlara gelirsek 1 ve 2 ci server genellikle ticaret yapanların kullandığı serverlar. server 4-5 player kesebilmenin serbest olduğu server. yani oraya girenler pk olmak için giriyor tavsiye etmem kastırmıyorlar.

isim olarak en az 30 tane denemişimdir üstelik private server :) neyse oyun hakkında hiçbir fikrim yok çok oynadım mmorpg ama hiç mu tecrübem yok anlatır mısın oyunu biraz

hocam çok uzun ya bana parmak egzersizi yaptırma. google'la oyun hakkında bilgiye ulaşırsın zaten. :)

nick konusunda başka bir şey söyleyemeyeceğim. bende o serverda çok karakter açtım çok fazla nick koydum ama başıma böyle bir şey gelmedi nedendir bilemeyeceğim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bu[Rock]

zhypermu giremiom start deyince ekran gelıo hemen kapanıyo .. acaba ekran kartın da sorun olabilirmi ?

aynı sorun bende de vardı optionstan window moda alınca açmıştım oyunu bi de win7 kullanıyorsan xp uyumluluk moduna al olmazsa :)

window mod alsamda aynı hata verio ... zaten win7 kullanmıom Xp bnmmm

sorun dewam ediooo help :::D
  • oynayan var mı hala ? guild filan.
  • Beyler oyuna giremiyorum bi yardım eli uzatın ya .s
    indirdim kurdum girmeye calısıyorum girermis gibi yapıyor bi siyah ekran geliyor sonra geri masaüstüne dönüyor..
    gözünüzü seviyim bi yardım!
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmurteam

Beyler oyuna giremiyorum bi yardım eli uzatın ya .s
    indirdim kurdum girmeye calısıyorum girermis gibi yapıyor bi siyah ekran geliyor sonra geri masaüstüne dönüyor..
    gözünüzü seviyim bi yardım!

win 7'mi kullanıyorsun. ? ekran kartının markası ne. ?

bunları yazarsan daha iyi yardımcı olabilir arkadaşlar.

ayrıca dediğin sorununun bir benzeri bendede oldu, oyun yükleniyor tam girdiği zaman oyundan atıyordu şöyle düzelttim;

bilgisayarım sağ tıkla özellikler de, gelişmişi tıkla, perfomans sekmesinin altındaki ayarlar kısmına tıkla, oradan veri yürütme engellemesi sekmesine tıkla, oraya zhyper mu'nun '' main '' ekle ve uygula. bilgisayarı yeniden başlat.
  • Dedigini yaptım arkadasım ama bi yararı olmadı yine giremiyorum oyuna ya
    ayrıca win7 kullanıyorum ekran kartı hd4830
  • ati ekran kartı kullananlar bu sorunla karşılaşıyor. geçen forumda çözümünü görmüştüm bakacağım şimdi bulunca yazarım.
  • quote:

ati ekran kartı kullananlar bu sorunla karşılaşıyor. geçen forumda çözümünü görmüştüm bakacağım şimdi bulunca yazarım.

tsk ettim arkadasım lütfen bakıver ya :)
  • oyuna devam eden var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Premium1234

Merhaba Arkadaşlar

ZhyperMU eski ve kaliteli bir serverdır. 2008 yılındada oynamıştım ama sonradan bırakmıştım şimdi yeniden başladım.Oynamak isteyenleri beklerim.

Oyundaki Nickim: Kezban

ZhyperMU'nun Sitesi:http://www.zhypermu.com/

Genellikle Server 1 ve 4'te takılmaktayım.

Kardeşim seninle iritabata geçmek istiyorum facebook yada msn adresi bana verirmisin. Oyuna giriş yapamıyorum henüz bi takım sıkıntılar var kurulum yapıyorum ama olmuyor yardımın lazım şimdiden teşekkürler

• zhypermuda bk hyon+vicious+ hegaton+titan+bk full pacgear+ drklord full packgear
    satılır
    uygun fiyata
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.