Şimdi Ara

ZHYPER MU (HIZLI LEVEL ve aradıgınız birçok özelligi bulunduran server) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
3.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dl en kolayı benim 19-20 oldu resim.soul ve choas da çok çıkıyor özellikle bc lerde anlamadığım tek bişey kaldı [ASG] gibi bişey var o komutu kullanınca yazdığın yazıyı herkes görüyor varmı yapmasını bilen.çok güzel itemler satıyo millet 2 soula her türlü kanadı alırsınız oyunda ama yarım saatten fazla online kalamıyorum çok sıkılıo insan hele bi de dl olunca 5 dakkada bi res.neyse nick: dejavuDL guild: Turkey yardıma ihtiyacı olan olursa elimizden geleni yaparız..
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxdejavuxx

dl en kolayı benim 19-20 oldu resim.soul ve choas da çok çıkıyor özellikle bc lerde anlamadığım tek bişey kaldı [ASG] gibi bişey var o komutu kullanınca yazdığın yazıyı herkes görüyor varmı yapmasını bilen.çok güzel itemler satıyo millet 2 soula her türlü kanadı alırsınız oyunda ama yarım saatten fazla online kalamıyorum çok sıkılıo insan hele bi de dl olunca 5 dakkada bi res.neyse nick: dejavuDL guild: Turkey yardıma ihtiyacı olan olursa elimizden geleni yaparız..

server içi konusmak için basina /post yazip ole konusacaksın
  • en kolayı mg su anda 37 resetim var yaw benim itemler cok patlıyor bi +8 yaptım okadar gene patladı her reste 2 soul buluyom boşa gidiyor hepsi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --tReX-- -- 17 Haziran 2006; 23:09:42 >
  • ben birazdan oyuna girebilirim ha bu arada kanat bastim elf kanadi cıktı
  • ins soul düşmesini arttırırlar yanma oranını azaltırlar gene yandı
  • quote:

Orjinalden alıntı: --tReX--

ins soul düşmesini arttırırlar yanma oranını azaltırlar gene yandı

serverde gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black_Dragon

quote:

Orjinalden alıntı: xxdejavuxx

dl en kolayı benim 19-20 oldu resim.soul ve choas da çok çıkıyor özellikle bc lerde anlamadığım tek bişey kaldı [ASG] gibi bişey var o komutu kullanınca yazdığın yazıyı herkes görüyor varmı yapmasını bilen.çok güzel itemler satıyo millet 2 soula her türlü kanadı alırsınız oyunda ama yarım saatten fazla online kalamıyorum çok sıkılıo insan hele bi de dl olunca 5 dakkada bi res.neyse nick: dejavuDL guild: Turkey yardıma ihtiyacı olan olursa elimizden geleni yaparız..

server içi konusmak için basina /post yazip ole konusacaksın

ohh be sağolasın.son resi 3.5 dakikada attim :)

• bu server ne zaman online olur
  • ben yeni rekor kırdım 3 dakikada attım resimi

bu arada server test icin acıldı bi ara girdim excellent volcano {gladiator} setim yok olmuş sora yine kapadılar inşallah bişi olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --tReX-- -- 18 Haziran 2006; 0:28:04 >
  • quote:

ben yeni rekor kırdım 3 dakikada attım resimi

bu arada server test icin acıldı bi ara girdim excellent volcano {gladiator} setim yok olmuş sora yine kapadılar inşallah bişi olmaz

setin yokmu olmuss gecmis olsun kardes

• herkesin yok oldu seninkide gelişmiş 1.02d itemin yok oldu inşallah geri gelir
  • quote:

herkesin yok oldu seninkide gelişmiş 1.02d itemin yok oldu inşallah geri gelir

yere box of heaven attim dc etti :P
  • abi siz 4-5 dk resi basıyonuz bk lar napsın ben 15 - 20 dk da atıyom
  • beyler oyunda olan var mı ben hemen 220 lvl oldum bile :) trex benim 2 tane soulum var bana kanat alalım mg(dark wings)
  • Bana 2 chaos verebilicek olan varmi pelerin basicam chaos dusmuo hiç :(
  • trex ben dewil wings buldum. isteyen olursa fairy wings war verebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 18 Haziran 2006; 12:55:48 >
  • beyler 12:40 uyudum buzamana kadar gec yattım kusura bakmayın bende chaos var 20-30 tane oyunda söyle veriyim ha bide cahit ok hallederiz oyunda pm at
  • black dragon oyundaki nickin neydi senin? benimki : DLCahit
  • dl mi actın olm mg acmadınmı ? blackdragonun sanırım ReDBullBK
  • quote:

Orjinalden alıntı: MGCahit

black dragon oyundaki nickin neydi senin? benimki : DLCahit

ReDBullBK nickim kardes dl acma dl de defans denen bi se yok
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.