Şimdi Ara

ZEYBEK GAMING ZOMBİE PLAGUE & ZOMBİE ESCAPE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ZEYBEK GAMING ZOMBİE PLAGUE & ZOMBİE ESCAPE




    Biz Kimiz ?


    Merhaba Değerli Forum Sakinleri , Öncelikle Biraz Bizi Tanımayanlara Kendimizi Tanıtmak İsterim. Biz ZEYBEK # Clan Ailesi Olarak , 2008 Yılından Bu Yana Siz CS 1.6 Oyuncularına Keyifli Bir Oyun Ortamı Sunmayı Amaçlayan , TR'de İlkleri Yaşatmayı Amaç Edinmiş Bir Oyuncu Topluluğuyuz. Bizler TR'de Zombie Modda İlkleri Yapmış Bir Server Olarak Yine TR'de Bir İlki Gerçekleştiriyoruz! | ZOMBİE ESCAPE [Zombilerden Kaçış] | Modunu TR'de İlk Kez Sizlere Sunuyoruz



    Zombie Escape Modu Nedir?


    Zombie Escape Modundaki Amaç : "KAÇMAKTIR" , Evet Yanlış Duymadınız , Kaçmak. Bu Modda Amacımız , Bu Moda Özel Yapılmış Haritalardaki Engelleri Seri Bir Şekilde Aşarak , Gerektiğinde Takım İşi Yaparak , Yardımlaşarak Zombielerden Kaçmak ve Haritanın Sonuna Ulaşıp , Kurtulmaktır. Her El İlk 10 Saniye Herkes Sabit Durur ve Zombielerin Seçilmesi Beklenir , 10 Saniye Sonunda Zombieler Seçilir , İnsanlar Kaçmaya Başlar ve 15 Saniye Sonra Zombieler Serbest Kalır ve İnsanları Kovalamaya Başlar.




    Zombie Escape Püf Noktaları


    1) Tecrübe : Herşeyden Önce Tecrübe Edinmek En Büyük Avantajdır. Haritalara Nekadar Aşina Olursanız Okadar Rahat Bir Şekilde İlerler , Yolunuzu Bulursunuz.


    2) Yaratıcılık : Yaratıcılık En Büyük Yardımcınız... Yaratıcılığınızı Kullanarak , Bir Yerde Takıldığınızda Bunu Avantaja Çevirebilirsiniz. Herkes Aynı Yolu Kullanırken Siz Farklı Yollar Yaratabilirsiniz..


    3) Yardımlaşma : Yardımlaşarak Hayatta Kalma Şansınızı Artırın ve Dost Edinin! Bencillik Bu Modda En Kötü Şey.. Çünkü Bir Elde Yardımına Muhtaç Olan Birisine Bir Sonraki El Sen Yardıma Muhtaç Kalabilirsin. Bunu Düşünerek Yardımlaşmayı Unutma! Ayrıca Yardımlaşmak Sana Dost Kazandıracaktır ve Takım Oyunu Yaparak Oyundan Daha Çok Zevk Alabilirsin!




    Zombie Escape Modu Hangi Haritalarda Aktif ?


    Serverımızda 2 Mod Bulunmaktadır , ZOMBİE PLAGUE & ZOMBİE ESCAPE , Fakat 2 Mod Aynı Anda Kullanmıyoruz , Belirli Maplerde Zombie Plague , Belirli Maplerde Zombie Escape Modu Çalışır. Bunlar Şu Şekilde Ayrılır.


    "ze_" ile Başlayan Tüm Haritalarda => ZOMBİE ESCAPE Modu Oynanır.
    "zm_" ile Başlayan Tüm Haritalarda =>ZOMBİE PLAGUE Modu Oynanır.





     ZEYBEK GAMING ZOMBİE PLAGUE & ZOMBİE ESCAPE




    Server İP Adresi : 46.45.168.12 [NO-SXE]!




    Clan Sitemiz :www.ZeybekGaming.Net


    Server Yetkili İletişim [SKYPE] : ZEYBEK.Emre - immortal_1 - legend.first - kadirberkil58



    ZOMBİE ESCAPE MOD TANITIM AMAÇLI VİDEO




    counter strike, counter strike 1.6 zombie, counter strike zombi serverlar, zombie server, cs 1.6 zombie, cs zombi server, counter strike 1.6 zombie serverlar, cs 1.6 indir, cs 1.6 zombie oyna, zeybek clan zombi server, zombie serverlar, zombie escape server, cs 1.6 zombi escape server, escape server, cs 1.6 zombie escape server, zombie slender server, cs 1.6 zombie slender server, cs 1.6 zm serverlar, cs 1.6 ze serverlar, cs 1.6 zs serverlar, cs zombie, cs 1.6 server, counter strike 1.6 zm, counter strike 1.6 ze, counter strike 1.6 zm serverlar, zm server, ze server, zs server, 1.6 server, kaliteli zm server, ömürlük zm server, 1.6 kaliteli server, cs 1.6 zombie kaliteli, zs mod, ze mod, zm mod, zm mod server, ze mod server, zs mod server, zeybek.emre, mehmet.bahar87, zeybek gaming, ammolu zm server, full zm server, full zm serverlar, zombi plague server, zombie plague server.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet.bahar87 -- 13 Nisan 2014; 17:57:48 >







  • Süper Server! :) Elinize Sağlık
  • Çok sardı bu server :D
  • Hala güncel!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZEYBEK.Emre

    Süper Server! :) Elinize Sağlık

    Kendi serverini mi unuttun la
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C4N-LeqnD


    quote:

    Orijinalden alıntı: ZEYBEK.Emre

    Süper Server! :) Elinize Sağlık

    Kendi serverini mi unuttun la

    hahaha emre abi :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.