Şimdi Ara

ZENGİNLERE KÖLE OLMAK İÇİN YARATILDIK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitlisadilcevaz

Zengin olmak çok zor değil aklını kullanman ve sıkı çalışman lazım bu konuda ciddiyim iyi yatırım seni iyi yere getirir tabi İstanbul'da yaşıyorsan yaptığın iş ve hayatın çevrenle ilgili adım at paçayı kurtar

selam hocam borsacı mısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: good16

quote:

Zengin olmak çok zor değil aklını kullanman ve sıkı çalışman lazım bu konuda ciddiyim iyi yatırım seni iyi yere getirir tabi İstanbul'da yaşıyorsan yaptığın iş ve hayatın çevrenle ilgili adım at paçayı kurtar

selam hocam borsacı mısın

Borsa girip çok batan tanıyan bir gayrimenkul işindeyim tabi memurum borsa işi için çok iyi istihbarat lazım ve onu bize yedirmezler biraz da şans

• Ufak paranız varsa ufak arabalar almaktansa devlet güvencesiyle yapılan evleri alıp peşinat ödeyip bitince devredin güzel kazançlar elde ediliyor yada yeni sanayi kurulacak bölgelerden arsa alın ilk kural emlakçıya güvenmeyin not bende emlak yeri açacam kimse size iyi yer vermez siz bulup alırsınız

• quote:

abartısız dünyanın en büyük yalanı. bestseller bi kitap almıştım dünyanın en iyi kişisel gelişim kitabıymış. neyse okudum kısımlar falan var sıra PARA kısmına geldi. açtım baktım adam resmen saçmalamış. yok ertesi gün 1 sıfır daha atın çek defterinize, yok kendinizi zengin hissedin. ne bu la? geçin bu ayakları yok öyle bir şey. çalıp çırpmadan zengin olmak zor

• Çalıp çırpmak mı ne kadar komik Allah yürü kulum dedikten sonra her şey olur ben çok zengin değilim durumum kendimi idare etmeme yetiyor ama olduğun yerde sayarsanda şartlar iyi yönde ilerlemez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.