quote:Orijinalden alıntı: IRau quote:Orijinalden alıntı: Fornicras. quote:Orijinalden alıntı: IRau quote:Orijinalden alıntı: Fornicras. 1.300 lirayla mı zenginsin. Veriyim paranı da git kendine bir şeyler al fakir. vermeyen Ne kadar istiyon pis fakir. Bu arada Tarkan'a çok benziyon panpa. hemen face mi baktın... fazla merak iyi değil diyoalr bu arada 1300 vermene gerek yok 1000 tl yeter Fakir misin diye baktım.
quote:Orijinalden alıntı: Fornicras. quote:Orijinalden alıntı: IRau quote:Orijinalden alıntı: Fornicras. quote:Orijinalden alıntı: IRau quote:Orijinalden alıntı: Fornicras. 1.300 lirayla mı zenginsin. Veriyim paranı da git kendine bir şeyler al fakir. vermeyen Ne kadar istiyon pis fakir. Bu arada Tarkan'a çok benziyon panpa. hemen face mi baktın... fazla merak iyi değil diyoalr bu arada 1300 vermene gerek yok 1000 tl yeter Fakir misin diye baktım. durumum idare eder de sen sözünü tut bakim 1000 tl havale işlemini yap bakalım
quote:Orijinalden alıntı: IRau quote:Orijinalden alıntı: Fornicras. quote:Orijinalden alıntı: IRau quote:Orijinalden alıntı: Fornicras. quote:Orijinalden alıntı: IRau quote:Orijinalden alıntı: Fornicras. 1.300 lirayla mı zenginsin. Veriyim paranı da git kendine bir şeyler al fakir. vermeyen Ne kadar istiyon pis fakir. Bu arada Tarkan'a çok benziyon panpa. hemen face mi baktın... fazla merak iyi değil diyoalr bu arada 1300 vermene gerek yok 1000 tl yeter Fakir misin diye baktım. durumum idare eder de sen sözünü tut bakim 1000 tl havale işlemini yap bakalım Nakit sıkıntım var. asdasdasd
quote:Orijinalden alıntı: Fornicras. quote:Orijinalden alıntı: IRau quote:Orijinalden alıntı: Fornicras. quote:Orijinalden alıntı: IRau quote:Orijinalden alıntı: Fornicras. quote:Orijinalden alıntı: IRau quote:Orijinalden alıntı: Fornicras. 1.300 lirayla mı zenginsin. Veriyim paranı da git kendine bir şeyler al fakir. vermeyen Ne kadar istiyon pis fakir. Bu arada Tarkan'a çok benziyon panpa. hemen face mi baktın... fazla merak iyi değil diyoalr bu arada 1300 vermene gerek yok 1000 tl yeter Fakir misin diye baktım. durumum idare eder de sen sözünü tut bakim 1000 tl havale işlemini yap bakalım Nakit sıkıntım var. asdasdasd vericektin parayı eeee noldu şimdi... demekki yapamicağımız şeyelr söylemicekmişiz
quote:Orijinalden alıntı: IRau quote:Orijinalden alıntı: Fornicras. quote:Orijinalden alıntı: IRau quote:Orijinalden alıntı: Fornicras. quote:Orijinalden alıntı: IRau quote:Orijinalden alıntı: Fornicras. quote:Orijinalden alıntı: IRau quote:Orijinalden alıntı: Fornicras. 1.300 lirayla mı zenginsin. Veriyim paranı da git kendine bir şeyler al fakir. vermeyen Ne kadar istiyon pis fakir. Bu arada Tarkan'a çok benziyon panpa. hemen face mi baktın... fazla merak iyi değil diyoalr bu arada 1300 vermene gerek yok 1000 tl yeter Fakir misin diye baktım. durumum idare eder de sen sözünü tut bakim 1000 tl havale işlemini yap bakalım Nakit sıkıntım var. asdasdasd vericektin parayı eeee noldu şimdi... demekki yapamicağımız şeyelr söylemicekmişiz Vericem vericem dedim inanmadınız bak noldu şimdi?
quote:Orijinalden alıntı: Fornicras. quote:Orijinalden alıntı: IRau quote:Orijinalden alıntı: Fornicras. quote:Orijinalden alıntı: IRau quote:Orijinalden alıntı: Fornicras. quote:Orijinalden alıntı: IRau quote:Orijinalden alıntı: Fornicras. 1.300 lirayla mı zenginsin. Veriyim paranı da git kendine bir şeyler al fakir. vermeyen Ne kadar istiyon pis fakir. Bu arada Tarkan'a çok benziyon panpa. hemen face mi baktın... fazla merak iyi değil diyoalr bu arada 1300 vermene gerek yok 1000 tl yeter Fakir misin diye baktım. durumum idare eder de sen sözünü tut bakim 1000 tl havale işlemini yap bakalım Nakit sıkıntım var. asdasdasd