Şimdi Ara

ZENGİN OLMAK İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Para hırsı kendimi kaybetmemi sağlıyor bazen.Cok zengin olmak istiyorum hemde çok
    Not:Aslında paraya önem veren birisi değildim önceden ama değiştim şimdi
    Boksörlükte para varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dxdiag36 -- 4 Şubat 2017; 16:3:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boksör olursan aldığın her darbe hayatının bi gününde karşına çıkacak emin ol. Sinan şamil sam'ı düşün. Para nerde onu bulmak istiyorsanda yanlış yerdesin. Burda herkes aynı şeyi arıyor.
  • Bak şimdi. Gidiyorsun en yakın bim'e. Alıyorsun 48 tane su. Atıyorsun kendini caddeye sonra money model money money

• Sinan Şamil Şam doğuştan hepatit b hastasıydı.O yüzden rahmetli oldu.

Ve sana şunu söyleyeyim futbol bokstan daha tehlikelidir

• şakamısın sen boksörlükte para varmı diye girersen tek kazanımın kırın bir burun ve yediğin dayak olur
    ama çok istekliysen yol gösteririm (lisanslıyım bu konuda)
  • sercogturk kullanıcısına yanıt
    7 aydır boks yapıyorum.İstekliyim baya ama üniversite okuduğum için biraz geri planda kalıyor boks

Türkiye'de profesyonel boks yok böyle şöylere önem verilmiyor türkiyede o yüzden sordum

• quote:

Orijinalden alıntı: ProfessionalGamer333

7 aydır boks yapıyorum.İstekliyim baya ama üniversite okuduğum için biraz geri planda kalıyor boks

Türkiye'de profesyonel boks yok böyle şöylere önem verilmiyor türkiyede o yüzden sordum

iyi bir bölümde üniv. okuyorsan boksu düşünmen çok saçma bir tercih kimse kafasının kum torbası olarak kullanılmasını istemez(ben dövüşmeye aşığım diyen boksörler yalancıdır) kickboks alanında yurt içi ve yurtdışı organizasyonlarından çok iyi paralar kazanan çok türk dövüşçü var bunun yanında özel ders vs verip kazançlarını baya katlıyorlar bu sporda iyisen paran olur kötüysen zaten girmeyi deneme

edit: sinan şamil sam neden bukadar parasız ve trajik şekilde öldü hiçmi birikim yapmadı acaba bende çok merak ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercogturk -- 4 Şubat 2017; 17:21:1 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bankacı olmak istiyorum
    10 yıl önce açıldı
    İçmek ve sarhoş olmak istiyorum
    11 yıl önce açıldı
    Korsan Olmak İstiyorum
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.