Şimdi Ara

zengin olmak istemeyen var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gözü yukarılarda olmayan standart bir hayatla yetinmek isteyen var mı

kendi işini vs. kurmak istemeyen sadece normal bir işinin ve iyi kötü bir evi arabası olmasını isteyen böyle yaşayıp gitmeyi isteyen ?

• Ev araba hayalim yok et yiyeyim yeter

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zengin koca bulsam yeter saghdff şaka maka ben isterim yaa ama bu ülkede zor ://

• Ben varım. Sağlıklı olayım. Hobimle ilgileneyim. Kira gelirim gelmeye devam etsin. Yeter

• ben.

para gerçekten umurumda değil.

ve tanıdığım insanlar arasında böyle düşünen tek kişiyim.

tabi kastım, yapmak isteyip de para yoksunluğundan dolayı erteleyeceğim hiç bir şey olmayacak. onun harici ultra zengin olmayı istemek bir yana, benden uzak olmasını dilerim.

ihtiyaç duyduğum her şeye sahibim. bir yerden bir yere özel jetle gitsem ne olur gitmesem ne olur.

kastınız yoksulluk ise o başka bir konu.

• hayat bir çok kişi için zengin olmaya çalışma süreci fakat bence hayat o kadar sığ değil.Daha anlam arama,daha derin,yolculuğu yoğun ve sofistike yaşamak gerektiğine inanıyorum çünkü parası olanları görüyoruz berkecan 1 m arabasıyla maddeden tahtalıköyü boyluyor buradadan paranın araç olması gerektiğini çıkarırım.

• Gerçek şu ki insanların çok azı böyle düşünüyor ki böyle düşünen insanların çoğu da eline fırsat geçse aç gözlü davranır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.