Şimdi Ara

Zencilerin Harika Sitemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asli_gfb -- 16 Haziran 2008; 20:16:06 >

• Doğru demiş valla.. Irkçılık yapanları anlamıyorum.... ama dikkat ediyorum MTV de yani yabancı kliplerde zenciler bitane bile beyazı oynatmıyo... komplexleri var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Doğru demiş valla.. Irkçılık yapanları anlamıyorum.... ama dikkat ediyorum MTV de yani yabancı kliplerde zenciler bitane bile beyazı oynatmıyo... komplexleri var...

Zencilerle muhattap oldun mu, genel bir kesimi gercekten kendilerini ayri tutuyorlar toplumdan gercekten insan disi davranip kendilerini utandiriyorlar
    Tabi hepsi degil...
  • ÇOOOOOOOOOOOOkkkkkkkk güzel valla
  • Baştan ayrımcılığı yapan, ezen taraf beyazlar olduğundan ben de olsam oynatmazdım beyazları.
  • Harika birşey ırk ayrımı yapanları burdan kınıyorumç
  • Zenci felsefesini de unutmamak lazım... Arabalar ,para,kadınlar, sex ,bitches ,drugs ,zenginlik ,rahat yaşam ,lüks evler

*yani çok masum değiller onlar da..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bazı filmlerde de hiç beyaz oynatmaz zenciler.Ama suçlayamıyorum.Bu arada servet sahibi zengin değil,servet sahibi bir zenci yokmuş.
  • Hepimiz zenciyiz
  • quote:

Zenci felsefesini de unutmamak lazım... Arabalar ,para,kadınlar, sex ,bitches ,drugs ,zenginlik ,rahat yaşam ,lüks evler

Dostum bence doğru düşünmeye biraz zaman ayırmalısın.
  • Atesmu başlığı değiştirirsen iyi olur.Siyahlar dan beyazlara gibi.Bu başlık sanki başka birşey den beyazlara gibi oluyor.Yada doğru orantı kurmak için zencilerden sütlere de diyebilirsin.Bence başlığı değiştirmelisin arkadaşım.Bunu yaparsan sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

Atesmu başlığı değiştirirsen iyi olur.Siyahlar dan beyazlara gibi.Bu başlık sanki başka birşey den beyazlara gibi oluyor.Yada doğru orantı kurmak için zencilerden sütlere de diyebilirsin.Bence başlığı değiştirmelisin arkadaşım.Bunu yaparsan sevinirim.

Tam anlayamadım.Ama değiştiriyorum!
  • quote:

Zenci felsefesini de unutmamak lazım... Arabalar ,para,kadınlar, sex ,bitches ,drugs ,zenginlik ,rahat yaşam ,lüks evler

Ghetto'da yaşıyanlara laf atmayalım bunu yapanlar paranın krosu olan p.diddy , mobb deep gibi insanlardır.Oysa doğduğu yeri ghettosunu harlemini bilenlerde vardır (bkz: Tupac Amaru Shakur )
  • çok aptalca bir yazı o zaman uslu dursunlar onu bunu gasp edip ona buna tecavüz edip durduk durmadık yere kavga çıkarıp adam dövmesinler ADAM OLSUNLAR

ırkçılık yapılıyor ırkçılık yapılıyor ırkçılık yapılıyorda neden yapılıyor durduk durmadık yere kimse SENİN RENGİN SENİN TİPİN NEDEN BÖYLE DİYE KİMSEYE IRKÇILIK YAPMAZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 16 Haziran 2008; 20:23:01 >
  • Kıbrısda 3 zenciyle kanka olmuştuk

Zencilerin Harika Sitemi

Kimisi çok cana yakın oluyo gırgır şamata eğlenceliler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expander_ -- 16 Haziran 2008; 20:20:53 >

• quote:

quote:

Dostum bence doğru düşünmeye biraz zaman ayırmalısın.

Niye bu kadar rahatsız etti seni ki anlamadım.... ayrıca zencilerin hepsi böyledir demedim .. kliplerde gözlemlediğim felsefe bu... ama zenci hayranıyımdır ben .. mesela mario winans ve p.diddy

• quote:

Orjinalden alıntı: CashRulez

quote:

Ghetto'da yaşıyanlara laf atmayalım bunu yapanlar paranın krosu olan p.diddy , mobb deep gibi insanlardır.Oysa doğduğu yeri ghettosunu harlemini bilenlerde vardır (bkz: Tupac Amaru Shakur )

+ 16 Haziran 1971 yani bugün :)

Tupac hayatını boyunca yoksulluk cekmiş bir kişidir ve albüm çıkarıp parayı vurdugu zamanlarda dahi zenginlik sex gibi şeylere düşkünlük göstermemiştir.Bu şahsın Dünyaca Çok sevilmesinin nedeni ise Budur .. !

• quote:

quote:

Dostum kendini zorlama Diddy ve Mobb da geldikleri yerleri biliyorlar.Bundan emin olabilirsin.Sende yanlış düşünme.Ne demek istediğini ben anladım.Arkadaşın düşünce biçimi tamamen yanlış ben bir üstte zaten arkadaşın bu konu hakkında daha iyi düşünmesi gerektiğini söyledim.Bu zenginlik, sex, para, kadınlar vs.vs. arakdaşın bu felsefi başlıklarının meydanda olması sadece siyahların değil tüm ırk tan olan insanlığın ortak olayıdır.Neye dayanarak bütün bunları siyahların üstüne yıktığınıda merak ediyorum.Bu konuda kimse masum değildir.Temenni ederim.

• hepimiz zenciyiz
  • quote:

quote:

quote:

Dostum kendini zorlama Diddy ve Mobb da geldikleri yerleri biliyorlar.Bundan emin olabilirsin.Sende yanlış düşünme.Ne demek istediğini ben anladım.Arkadaşın düşünce biçimi tamamen yanlış ben bir üstte zaten arkadaşın bu konu hakkında daha iyi düşünmesi gerektiğini söyledim.Bu zenginlik, sex, para, kadınlar vs.vs. arakdaşın bu felsefi başlıklarının meydanda olması sadece siyahların değil tüm ırk tan olan insanlığın ortak olayıdır.Neye dayanarak bütün bunları siyahların üstüne yıktığınıda merak ediyorum.Bu konuda kimse masum değildir.Temenni ederim.

Tamam ya niye bu kadar ciddiye aldın ki... ben mizah yapiyim dedim ..ama smiley koymayı unutmuşum

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.