Şimdi Ara

ZEN MİCRO 5 GB VİSTA DRİVER Aranıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ZEN MİCRO 5 GB VİSTA DRİVER Aranıyor...

kutusundan çıkan driver cd si xp destekliyor

bendeki işletim şistemi vista ve mp3 yükleyemiyorum

http://tr.creative.com/support/downloads/download.asp?MainCategory=213&nRegionFK=&nCountryFK=&nLanguageFK=&sOSName=Windows+Vista+32-bit&region=2&Product_Name=ZEN+Micro&Product_ID=10795&modelnumber=&driverlang=1033&OS=26&drivertype=0&x=30&y=13

web sitesinde bile vista 32 bit driver yok

acaba elinde olan yada bulabileceğim bir site varmı

yardımcı olun...

• olurmu canım öle şey eğer kendi sitesinde yoksa hiç bir yerde olamaz.kendi sitesinde olmaması demek henüz creative buna uygun bir yazılım çıkarmamış demektir.onun yerine bir başkasıda çıkartamayacağına göre beklemek tek çare.
  • ama çıkaracağını zannetmiyorum çünkü zen micro eski bir alet.daha çok vistayla aynı zamanda ve ondan sonra çıkan ürünlerine vista desteği verir sanırım o yüzden sen tekrar xp yükle bilgisayarına en iyisi.
  • arkadaşımdan kullanmak için almıştım
    ama benim dizüstünde vista yüklü ve kullanamadım

çok yazık böyle büyük kurumlar teknolojiyi takip etmeli ve desteğini hiç bir zaman kaybetmemeli
    halbuki cihazda çok eski değil...

neyse teşekkürler.
  • arkadasim ben o kurulum cd sinden ariyorum (creative zen micro 5gb) yardimci olabilirmisin? xp icin
  • quote:

Orjinalden alıntı: egozkaya

arkadasim ben o kurulum cd sinden ariyorum (creative zen micro 5gb) yardimci olabilirmisin? xp icin

evet ya olan varsa ve upload ederse sevinirim bende bulamadım ..

hem xp hemde vista 64 bit driverını verirseniz sevinirim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CROSSHAIR-X -- 31 Ocak 2008; 19:42:22 >
  • xp için buldum ama vista 64bit için halen arıyorum bulan olurda bizimle paylaşırsa sevinirim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende hala arıyorum ama sanırım yok...

nette böyle bir bilgi bulamadım.

• Ben bunu daha once yukledim ama tum ozellikleriyle kullanamadim. eger orjinal cd yazilimi driver i olan arkadaslar varsa iyi olur. Ilgin icin tesekkurler crosshair-x
  • valla kardeş benim verdiğim de sadece driver mış . xp yüklü bi sistem buldum denedim de bu sadece bilgisayarın mp3 çaları tanımasını sağlıyor ve sadece sarj olabilmesine yarıyor.yani içine şarkı atamıyorum .

gerçektende kimse de yokmu bu cd yaw biri upload etsinde çekelim bizde. bu ne cd miş arkadaş ya bilseydim daha dikkatli olur kaybetmezdim ..ne bilim dedim ne de olsa artık internet diye bişey var hertürlü bulurum dedim ama yok bulamıyorum yani...

lütfen elinde cd olan birisi eklesinde bizi bu işkenceden kurtarsın
  • bulan varmı yada upload yapan..
  • yeni konu açmayayım ben de buraya yazayım. benim de creative nano aletim içinde müzik yok diyor (no music yazıyor içinde mp3 varken). firmware yükleyince düzelen bir sorun ama vista uyumlu firmware yok creative'in sitesinde. sanırım xp yüklü bir bilgisayarda denemem gerekecek. başka bir çözüm bilen var mı?
  • xp bilgisayarda firmware usbye takılı olan aleti göremedi. buna bir çözüm bilen var mı? yoksa bu kadar ucuz ve yıllarca kullanılmış bir alet için teknik servisle uğraşmak istemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kierkegaard

xp bilgisayarda firmware usbye takılı olan aleti göremedi. buna bir çözüm bilen var mı? yoksa bu kadar ucuz ve yıllarca kullanılmış bir alet için teknik servisle uğraşmak istemiyorum.

görmedi ne demek yani . yeni donanım bulundu diye bişey çıkmadı mı?

eğer çıkmadıysa ya kabloda yada usb girişinde problem olabilir. onları bi kontrol et istersen veya başka bilgisayarda dene..
  • yanlıs bılmıyorsam fırmware guncellemesınden sonra vısta dakı medıa player zen mıcroyu goruyor.... bır denemek lazım tabı..
  • peki bu driveri yüklediğimizde içindeki veriyi alabiliyormuyuz acaba o konuda biraz yardımcı olabilirmisiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: shaving34

peki bu driveri yüklediğimizde içindeki veriyi alabiliyormuyuz acaba o konuda biraz yardımcı olabilirmisiniz.

veriyi derken

yani eğer içindeki mp3 leri kasdediyorsan evet alabiliyorsun ve yenisini atabiliyorsun zaten o işe yarıyor yani...
  • VİSTA DENETİM MASASINDAN BU PROGRAMI VINDOVSUN ESKİ SÜRÜMÜ İLE ÇALIŞTIR SEKMESİNİ BUL VE İNDİRDİĞİN XP DRİVERİNİ BU PROGRAMLA ÇALIŞTIR
  • Çözüm çok zor değil aslında.. Sırayla şunları yapmak gerekiyor:

-http://tr.creative.com/support/downloads/download2.asp?MainCategory=213&Product=10795&dlcentric=100120&Product_Name=ZEN+Micro&filetype=1&OSName=Windows+XP buradan dosyayı indirin.
    - İndirdikten sonra dosyaya sağ tıklayıp özelliklere gelin.
    - uyumluluk seçeneğine gelin.
    - Bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu kutucuğunu işaretleyin, xp sp 2 yazacak şekilde.
    -uygula tamam deyin
    - setup dosyasına tekrar sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır deyin.
    - zen micro'yu pc ye bağlayın.
    - bekleyin.. %65' te donacak ve kendi kendine zen micro yu yükleyecek.
    - isterseniz bilgisayarım'ı açıp kontrol edin zen micro gelmiş mi diye..
    - setup 65 te takılı kalmıştı... ctrl+alt+del yapıp programı sonlandırın
    - artık microyu vista da kullanabilirsiniz..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.