Şimdi Ara

ZEKA SORULARI.... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım madem cvba güvenmiyorsun o zmn ben seni tutmayayım tubitak'a dava aç
    quote:

Orjinalden alıntı: tonyali61

quote:

Orjinalden alıntı: wolf_blue

eski soruları bırakın arkadaşlar vediğim cvpların hepsi doğru eminim son sorunun cvbı 9 deil 27 de deil

eminim diyosun ama ikinci sorunun doğru cevabı 13983816 olacak doğru yanıt budur.........

• quote:

arkadaşım madem cvba güvenmiyorsun o zmn ben seni tutmayayım tubitak'a dava aç
    quote:

Orjinalden alıntı: tonyali61

quote:

eski soruları bırakın arkadaşlar vediğim cvpların hepsi doğru eminim son sorunun cvbı 9 deil 27 de deil

eminim diyosun ama ikinci sorunun doğru cevabı 13983816 olacak doğru yanıt budur.........

sen git dava aç tübitak'a..yanlış ezberlettiler diye

al bu da link.

http://yunus.hacettepe.edu.tr/~serkany/baglantilar/sayisal.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 8 Nisan 2007; 9:43:08 >

• ben onların cvbı yanlış demedim bu bir dava açıcak biri varsa o da kabullenemeyenlerin olduğunu düşünüyorum. Ama benim verdiğim cvb eğer yanlışsa özür dilerim ama sanmıyorum.
  • neyse beyler topic fazla değişmeden son sorunun gelmeyen cvbını vereyim sonrada yeni zeka sorusuna geçeyim.
    soru2 nin cvbı: toplantıda toplam 10 kişi vardır.
    soru 3 -
    herkesin birbirinin elini sıktığı toplantıda toplam 66 kez el sıkışılmıştır.
    Toplantıda kaç kişi vardır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf_blue -- 8 Nisan 2007; 9:55:59 >
  • Ohoooo.. böyle zeka soruları mı olur kardeşim.. Ben 9 kişi war dedim sn hayır dedin de sen 'toplantıda' diyosun.. Ben çaycıyı dahil etmedim ki, çaycı da var deseydin ya allah allaahh..
  • 33 olblir mi??
  • 33 deil arkadaşımdevam edin bulabilirsiniz...
  • 34 olsun
    seni mi kıracam
  • sen cevapları açıklamadan yazmaya devam edeceksen hiç yazma..birde dogru yanlışlıgını kontrol etmeyelim..

sen hele elindekileri bir çöz ondan sonra sor..
  • yazdıklarmı tam okusan topic kirlenmicek ama .. önce 2. sorunun cvbını yazdım iyi bak sorunun cvbı gelmedi diye yazdım 3. soruya bakalım istersen şimdi ne dersin _?
    quote:

Orjinalden alıntı: RccP

sen cevapları açıklamadan yazmaya devam edeceksen hiç yazma..birde dogru yanlışlıgını kontrol etmeyelim..

sen hele elindekileri bir çöz ondan sonra sor..
  • ARKADAŞLAR lÜTFEN İTİRAAZ ETMEYİN BUNLAR ZEKA SORUSU HER İHTİMALİ GÖZE ALICAKSINIZ LÜTFEN BULMAYA ÇALIŞALIM TOPİC BİRAZ GÜZEL OLSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf_blue -- 8 Nisan 2007; 10:33:33 >
  • son soruya cvp yok mu ?
  • quote:

son soruya cvp yok mu ?

arkadaşım 2. sorduğun soruya ben 10 diye cevap verdim ama sen tınlamadın bile.sonra cevap 10 u diyorsun.böyle yapınca işin zevki kalmıyor hit topic amaçlı gibi oluyor
  • bu sorular beni aşar hic birini yapamıyom
  • cevap 11 kişi var el sıkısanlar sorusu için
  • şu toplantı sorusunu açıklar mısın ????
  • 11+10+9+8+7+6+5+4+3+2+1=66
  • Yaa bu ne biçim zeka soruları . Bütün cvplara hayır diyon. Sonra benim cevabım kesinlikle doğrudur. Olurmu öle b.ktan dava Madem tübitak sormus bu soruları

İSPAT İSTERİZ
    İSPAT İSTERİZ

(TÜBİTAKTAKİ ADAMLAR İSPAT ETMEDİ DEME)
  • el sıkışmada bir formül buldum

mesela 4 kişi var (n-1).n formülü nü buldum yani (4-1).4=12

isterseniz deneyim oluyor ama arkadaşın sorduğu soruda bi işe yaramıyor

dostum soruların tübitakdan olduğuna eminmisin tübitak bukadar aptal sorular sormaz bunlar zekaya dayalı sorular değil kelime oyunu var sorularda bunun zekayla hiç bir alakası yok
  • El sıkışma sorusunda tekrar hesap ettim 12 kişi çıkıyor 11 değil doğru cevap
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.