Şimdi Ara

Zed Build

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • zede neden ilk botrk çıkılır ? ilk levellerde zed tek atabilen bir hero değil w q e ile dürttükten sonra ulti ile saldırırlarken neden ilk kanasusamış çıkıp daha iyi dürtmeyelimki ?

• Ultiyi w q e ile dürttükten sonra atıyosan kanasusamış çık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaussure

Ultiyi w q e ile dürttükten sonra atıyosan kanasusamış çık

cdr dolmasını bekliyorum cidden bu kadar düşüncesiz misin ? poke kavramını mı anlatayım burda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu44

quote:

Orijinalden alıntı: Chaussure

Ultiyi w q e ile dürttükten sonra atıyosan kanasusamış çık

cdr dolmasını bekliyorum cidden bu kadar düşüncesiz misin ? poke kavramını mı anlatayım burda ?

Özür dilerim
    Dayak atsaydın bari

• Zedin olayı splitpush, ayrıca R attıktan sonra adama botrk sayesinde 3-4 tane autoattack'ı hızlıca yapıp geri dönebiliyorsun.
  • ilk kasılan itemden bahsediyoruz yani split push için henüz çok erken. ve kanasusamış kastığın için 3-4 tane vuruşu yapmana gerek kalmadan skillerle aynı damage çıkarılabiliyor. hırpalayan>kanasusamış>yoummu>botrk daha iyi olmaz mı ? yoummu yerine karabalta tercih edenlerde var tabi.
  • Bi de botrk passive var pek kimse dikkat etmez ama oyunda attığın dmg lere bakarsan ilk vuruş daha fazla vurur(mevcut cana göre)
    .Zed in pasif de yarı can altına auto ile magic dmg atıyor.Botrk aktifi zaten ms çalıyor, daha rahat auto yaparsın, kombosunu biliyorsundur herhalde, yarı can altındaysa şunla rahat dive atarsın,w e q yap kule altına,w nin son saniyesine doğru(o ara adam farm açlığına gölgeye yaklaşıyor)tekrar w bas kule altı gitmiş oldun at ulti e q botrk aktif, auto attack(with botrk passive) bide lazımsa ignite bırak,garanti kill,u bas çık.iyi sen karar vermişsin, kas bt ne diyim, sen bu kafayla ie de çıkarsın krit vuruyor tek atıyor diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E746846E -- 1 Ağustos 2014; 8:52:41 >
  • Ben kelimeleri yaziyim sen birlestir.
    3
    Slow
    Kombo
    Damage

• Full buildim soyle oluyor

Bork

Black cleaver

Youmuu

Ionian boots-boots of mobility-mercs

Guardian angel

Last whisper

Son esya degisiyor cogunlukla hexdrinkeri maw of malmortiusa tamamliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.