Bildirim
zebra balığı hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yardım edin saldırıyor resmen -
çiftleşmek için hazırlanıyorlardır. yalnız bırakın onları. -
quote:
Orijinalden alıntı: Marko Ramius
çiftleşmek için hazırlanıyorlardır. yalnız bırakın onları.
peki teşekkürler perdeyi çekiyorum akvaryuma -
quote:
Orijinalden alıntı: emrhnGL
quote:
Orijinalden alıntı: Marko Ramius
çiftleşmek için hazırlanıyorlardır. yalnız bırakın onları.
peki teşekkürler perdeyi çekiyorum akvaryuma
mümkünse ışıkları da kapatın.
not: ciddiyim -
akvaryuma bardak tarzi birsey koy su sirkulasyonunu azalt -
quote:
Orijinalden alıntı: qabdkq
akvaryuma bardak tarzi birsey koy su sirkulasyonunu azalt
tam olarak ne yararı olacağını anlayamadım su bardağını motorun hava verdiği yerin altına koymam yeterlimidir
ışık girecek bir yer kalmadı havlu ile sardım ancak motorun sesinden etkilenirlermi -
1dişi bir erkekse durum kötü aynuı şekilde benimde öyleydi 2hafta içinde10 sefer dişim akvaryumdan atladı en sonunda öldü 2dişi 1 erkek alsaydınız -
Kardeşim ortamı karart motoru durdur ve suya sadece o2 ver hava motoruyla ve bardak değil de porselen tabak tarzı bir şey koy yumurtalar için. -
quote:
Orijinalden alıntı: kantikk
1dişi bir erkekse durum kötü aynuı şekilde benimde öyleydi 2hafta içinde10 sefer dişim akvaryumdan atladı en sonunda öldü 2dişi 1 erkek alsaydınız
yarına çıkarsa alayım o zaman -
1- akvaryumda başka balık var mı
2- filtre var mı
3- akvaryumda ğiriş cıkışı olacak testi var veya magara var mı -
quote:
Orijinalden alıntı: yıldırım_beyazıt
2- filtre var mı
3- akvaryumda ğiriş cıkışı olacak testi var veya magara var mı
1- yok
2- var
3- testi mağara yok porselen kase koydum -
quote:
quote:
2- filtre var mı
1- yok
2- var
3- testi mağara yok porselen kase koydum
PORSELAN KASENİN AGZI AÇIK OLDUGU İÇİN OLMAZ BALIK STRESE GİRER ODA HIRÇINLAŞMASINA SEBEP OLUR. ODA YAVRULARA DAHİ SALDIRMASINA SEBEP OLUR
BUNLAR GİBİ OLURSA DAHA İYİ OLUR YOKSA KASE KOYSANIZDA KOYMASANIZDA PEK BİRŞEY FARK ETMEZ KUM VARSA ONU KAZAR ODA AYNI ŞEY OLUR AMA TESTİ EN İYİSİ VEYA MAGARA TARZINDA BİRŞEY OLURSA İYİ OLUR VEYA HİNDİSTAN CEVİZİ
-
quote:
quote:
quote:
2- filtre var mı
1- yok
2- var
PORSELAN KASENİN AGZI AÇIK OLDUGU İÇİN OLMAZ BALIK STRESE GİRER ODA HIRÇINLAŞMASINA SEBEP OLUR. ODA YAVRULARA DAHİ SALDIRMASINA SEBEP OLUR
BUNLAR GİBİ OLURSA DAHA İYİ OLUR YOKSA KASE KOYSANIZDA KOYMASANIZDA PEK BİRŞEY FARK ETMEZ KUM VARSA ONU KAZAR ODA AYNI ŞEY OLUR AMA TESTİ EN İYİSİ VEYA MAGARA TARZINDA BİRŞEY OLURSA İYİ OLUR VEYA HİNDİSTAN CEVİZİ
şu saatte açık akvaryumcu bulamam iftardan sonraya kalır veya kola şişesini kesip siyah bant ile sarsam testi işlevini görebilirmi acaba
-
quote:
quote:
quote:
quote:
2- filtre var mı
1- yok
2- var
şu saatte açık akvaryumcu bulamam iftardan sonraya kalır veya kola şişesini kesip siyah bant ile sarsam testi işlevini görebilirmi acaba
OLMAZ BANTIN REÇİNESİ SALINIM YAPAR ZEHİRLER BALIĞI. 1-2 GÜN İÇİNDE 1-2 TESTİ VEYA MAGARA ALIN BİRDE ALABİLİYORSANIZ 2 DİŞİ ZEBRA DAHA ALIN . SAKIN BANTLA FİLAN BİRŞEYLER YAPMAYIN BALIKLARI ÖLDÜRRÜSÜNÜZ
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
2- filtre var mı
1- yok
2- var
OLMAZ BANTIN REÇİNESİ SALINIM YAPAR ZEHİRLER BALIĞI. 1-2 GÜN İÇİNDE 1-2 TESTİ VEYA MAGARA ALIN BİRDE ALABİLİYORSANIZ 2 DİŞİ ZEBRA DAHA ALIN . SAKIN BANTLA FİLAN BİRŞEYLER YAPMAYIN BALIKLARI ÖLDÜRRÜSÜNÜZ
teşekkür ederim yarın geniş ağızlı bir testi alırım 2 de dişi balık daha alırım sorun kalmaz umarım
-
quote:
Orijinalden alıntı: qabdkq
akvaryuma bardak tarzi birsey koyayrica su sirkulasyonunu azalt
boylesi daha iyi oldu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X