Şimdi Ara

Zayıflamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yaşım 16
    kilometre 78
    Boyum 1.70

Benim kilom çok fazla fena göbeğim var ben bu göbekten kurtulmak ve kas yapmak istiyorum biraz da boynumun uzamasını ne tavsiye edersiniz beslenme de ve egzersiz turu olarak. Ramazan da orucluyken neler yapabilirim. :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Niye yardim eden yok ? :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Norvexses

Merhaba arkadaşlar benim
    yaşım 16
    kilometre 78
    Boyum 1.70

Benim kilom çok fazla fena göbeğim var ben bu göbekten kurtulmak ve kas yapmak istiyorum biraz da boynumun uzamasını ne tavsiye edersiniz beslenme de ve egzersiz turu olarak. Ramazan da orucluyken neler yapabilirim. :D

78 kilometredeyim derken neyi kast ettin acaba....
  • quote:

Orijinalden alıntı: umbaba

quote:

Merhaba arkadaşlar benim
    yaşım 16
    kilometre 78
    Boyum 1.70

kilogram galiba

• O zaman şunu söyliyeyim, oruçluyken diyet falan yapamazsın. Diyetlerde öğün sayısı fazla,, alınan besin miktarı azdır genel olarak. Oruçluyken kas yapman ve boyunu uzatmaya çalısman da çok zor olacaktır. Ramazandan sonra başlarsın spora. Şimdilik sadece güneş yokken yürüyüş yapmaya başla, en az 1 saat..
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar benim
    yaşım 16
    kilometre 78
    Boyum 1.70

Telefondan yazmıştım o yüzden öyle olmuş T9 vardı.

• quote:

O zaman şunu söyliyeyim, oruçluyken diyet falan yapamazsın. Diyetlerde öğün sayısı fazla,, alınan besin miktarı azdır genel olarak. Oruçluyken kas yapman ve boyunu uzatmaya çalısman da çok zor olacaktır. Ramazandan sonra başlarsın spora. Şimdilik sadece güneş yokken yürüyüş yapmaya başla, en az 1 saat..

Teşekkürler bir de kol kasi çalışma boy uzamasını engeller mi herkes başka bir sey diyor.

• quote:

quote:

O zaman şunu söyliyeyim, oruçluyken diyet falan yapamazsın. Diyetlerde öğün sayısı fazla,, alınan besin miktarı azdır genel olarak. Oruçluyken kas yapman ve boyunu uzatmaya çalısman da çok zor olacaktır. Ramazandan sonra başlarsın spora. Şimdilik sadece güneş yokken yürüyüş yapmaya başla, en az 1 saat..

Teşekkürler bir de kol kasi çalışma boy uzamasını engeller mi herkes başka bir sey diyor.

Gelişme döneminde kas çalışmak boyun uzamasını engeller. Fakat bu asla gözle görülür bir biçimde olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.