Şimdi Ara

ZAYIFLAMA REHBERİ - 2 HAFTADA 6 KİLO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    85 dim 82.4e düşmüşüm hocam 2 haftada göbeğimde yağlanmaa var sadece makarna falan da yiyorum portakal suyu sıkıp pekmez falan yiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Tatil dolayısıyla kötü beslenmeye başladım sanırım 1-2 haftadır kilo aldım , geç yatıyorum açıktigim için geceleri bazen kaçamak yapıyorum.

1 ay içinde 2-3 kilo versem iyi olacak beyaz ekmek pek tuketmem kola içmem tatlı çok tuketiyorum , cips falan çok nadir en büyük sıkıntım tatlı tüketimi.

Mevsim nedeniyle spor yapmakta zor.

Evet haklısın tatil döneminde yeme işi bozuluyor. Ben bunu düzene soktum, gece yine 3-4 gibi yatıyorum. Öğlen 12:30 13:00 gibi kalkıyorum kahvaltımı yaptıktan sonra spora gidiyorum.

Akşam yemeğini yedikten sonra 19-20 saatlik bir açlığa düşüyorum. Ardından tekrar bu intermitent Fasting sistemiyle benzerlik gösteriyor faydasını çok yüksek düzeyde görüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: vibex2kullanicisi

85 dim 82.4e düşmüşüm hocam 2 haftada göbeğimde yağlanmaa var sadece makarna falan da yiyorum portakal suyu sıkıp pekmez falan yiyorum

Göbek yağlanması benimde sorunum. Vücutta en zor giden ve düzleşen bölge günlük olarak mekik aleti ile 600 mekik çekmeme rağmen 15 günde çok az eridi. Benim ortalama 2 ay gibi bir süremi alacak gibi görünüyor ama olsun gitsinde başka bişrey istemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.