Şimdi Ara

ZAVOLİ KULLANANLAR/KULLANACAKLAR BURAYA (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.560
Cevap
41
Favori
586.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

öncelikle, bize vermiş olduğunuz destekten dolayı çok teşekkür etmek isterim. Hakikaten doğru bir yaklaşımda olduğumuzu anlamış olduk. Burası bir reklam platformu değildir, bir parçada o yüzden reklam vermek istemedim. Sanki hileli olacaktı yazdıklarım, reklam verince...

'engink' arkadaşıma cevap vermek istiyorum:
    Sansür'ün azı yada çoğu olmaz. 'Şu dereceye kadar tamam', yada 'şu dereceden sonra olmadı', veya 'başka yerlere göre burası cennet' gibi bir şey olamaz.

Sizlerin sorunlarını ele alabilmemiz ve çözmemiz için lütfen sitemizdeki iletişim sayfasından mesaj yazın, direk benim e-mail adresime yönlendirdim (yada aşağıdaki e-mail'e). Bunun dışında, herhangi bir tarafsız forum bulabilirsek, sizlerle paylaşacağım.

Sevgiler ve hayırlı kullanımlar
  • arkadaslar zavoli com tr.nın ayrılması herkez acısından kötü oldu vatandaş artık kendine muhattap bulamayacak bir an önce zavoli com tr.nin dönmesi dileğiyle
  • çok güzel yazmışsın bende bunda sonra reklam olmasın diye Z*V*L* KULLANIYORUM YAZACAM:))
    quote:

Orjinalden alıntı: baybars_

quote:

Orjinalden alıntı: ZAVOLI.COM.TR

Sayın 'slat21',

cevap yazmanıza çok sevindim. Bu daha evvel yapılan, atılan mesajların silinmesine ve reklam vermeyeni banlamaya uygun bir hareket oldu. Çünkü, bu cevapları alırken, sorularıda alsaydınız, yada bir zahmet edip okusaydınız, onların: 'Bayilerinize nasıl ulaşabiliriz?' yada, 'İstanbulda nerede Zavoli taktırabiliriz?' gibi soruların cevapları olduğunu görebilirdiniz. Bu soruları, bu cevapları vermeden, nasıl cevaplanabileceğini izah ederseniz, bir dahaki sefere o şekilde cevaplarız.

Problemi olan vatandaşların sorunlarını çözerken, nasıl, bir Zavoli bayisine yönlendirmeden çözebilirimki?

İmzalarımız yanlış ise, bunlara baştan izin vermemeniz gerekirdi. Yada başkaları gibi, hayali isimlerle, gündeme kullanıcı postuna bürünerek hareket etmemizmi gerekirdi?

Biz Zavoli'nin Türkiye genel distribütörüyüz. Biz ticari aktivitelerimizden kar elde ediyoruz. Kar elde etmek için yapıyoruz. Fakat benim bu forumdan hiçbir ticari beklentim yok. Sadece ve sadece soru ve sorunlarına muhatap bulamayan Zavoli kullanıcılarına yardım amaçlı cevap yazıyorum.

Sizde ticari bir kuruluşsunuz ve kar elde etmek istiyorsunuz. Bunun için bu platformu kurmuşsunuz. Okey, problem yok. Fakat, ne kadar fazla kişiye buradan doğru ve dürüst cevap verirsem ben, bu siteyi ziyaret edenlerin sayısı artacaktır. Buda sizin amacınıza ulaşmış olduğunuzu gösterir.

Herneyse..!

Ben artık bu sitede cevap yazmak istemiyorum, kullanıcılara duyurmak isterim. Bana ulaşmak isteyenleri, sitemizde bulunan iletişim sayfasından bana ulaşmalarını tavsiye edebilirim.

Zavoli.com.tr 'nin forumdan ayrılması bence büyük bir kayıp bende diğer arkadaşlar gibi Zavoli com.tr 'nin reklam yaptığına katılmıyorum ki verilen örneklerden fazlası forumda mevcut *****l, ****,*** tüm bu nickli kişilerde benzer imzaları kullanıyorlar adreslerini veriyorlar ama ben bu arkadaşlarında buraya reklam olsun diye yazdıklarını düşünmüyorum burada biz kullanıcıların sorunlarını çözmek için vakit ayırıyorlar biz 1. elden yetkililerle muhatap oluyoruz bu durum teşvik edileceğine bu kişiler maalesef uzaklaştırılıyor forum için büyük kayıp bence

edit : isim yazmıştım ama o arkdaşlarında benzer sorunla karşılaşmaması için isimleri *** ile kapattım

• Forum Yöneticilerimizde Başlığı üst konu olmaktan çıkartmış ! Yorum sizlerin.
  • çoluk çocuk mu yönetiyor acaba bu forumları merak ediyorum.
    Türk gibi davranamıyorlar mı ? kaçak güreşiyorlar
  • O kadar yazı yazıldı hala Forum Yöneticilerinden doğru dürüst bir cevap gelmedi. Cevap yerine mesaj silme ve desteksiz ithamlarda bulunuluyor. Artık doğru dürüst bir açıklama yapılsa çok iyi olacak.

Yoksa Nejataksu arkadaşımızın dediği gibi bu forumları "çoluk çocuk mu yönetiyor"

Olan Zovolli hakkında bilgi edinmeye çalışanlara oldu. Böyle konusunda bilgi ve deneyime sahip insanları küstürmemek gerekir. Zavolli kendisine yazan e-maillere cevap verecektir ama bireysel olarak oysa bu forum gibi paylaşım oranı yüksek bir zeminde yazsa tüm LPG ciler bilgi sahibi olacaktı.

Zavolli nin tekrar üst konu yapılmasını talep ediyorum. Zaten tüm markaların üst konu olması gerekir ki bu markaları kullanan - kullanmak isteyen , sorunu olan- olmayan arkadaşlarımız daha geniş bilgiye sahip olsun.

Tüm LPG cilere Saygılarımla,
  • Sayın zavoli ferdi olarak kişilerin sorularına e-mail ile cevap vermeyin, tüm sorular ve cevaplar yine burada olsun. Yoksa genel olarak bizlerin bilgilendirilmesi nasıl olacak. Yani sadece e-mail atanlar bilgilendirilecek ya diğerleri???
    Bence bu kararınızdan vazgeçin ve yeniden foruma dönün. Forumun amacı bilgi alışverişi sonuçta.

Bu arada forum yöneticileride eğer haklılarsa doyurucu bir açıklamada bulunsunlar, yoksa bu konuyu yine üst konu yapıp sabitlesinler.

quote:

Sizlerin sorunlarını ele alabilmemiz ve çözmemiz için lütfen sitemizdeki iletişim sayfasından mesaj yazın, direk benim e-mail adresime yönlendirdim (yada aşağıdaki e-mail'e). Bunun dışında, herhangi bir tarafsız forum bulabilirsek, sizlerle paylaşacağım.

• gerçekten olan bize oldu ya, hani bi deyim var yumurta veren tavuğu kesmek diye tam bu duruma uydu...
  • aracıma 1 ay kadar önce zavoli marka kit taktırdım... bu gün motoru şöyle bir kontrol ederken enjektörlerin motora birleştiği yerde yağ sızıntısına benzer bişi gördüm. sizce bu durum nedir? teşekkürler
  • zavoli.com.tr olsaydı cevap verirdi şimdi ne güzel...
    montaj yaptırdığınız yer sorun ama bence metal birleştirme malzemesidir
  • sevgili efeler sorun aracınızın lpg enjektorlerinin motora baglantı yerınden oldugunu tahmın edıyorum en yakın zamanda bır zavoli bayisine gitmenızı tavsıye edıyorum sevgiler
  • quote:

Sayın 'slat21',

cevap yazmanıza çok sevindim. Bu daha evvel yapılan, atılan mesajların silinmesine ve reklam vermeyeni banlamaya uygun bir hareket oldu. Çünkü, bu cevapları alırken, sorularıda alsaydınız, yada bir zahmet edip okusaydınız, onların: 'Bayilerinize nasıl ulaşabiliriz?' yada, 'İstanbulda nerede Zavoli taktırabiliriz?' gibi soruların cevapları olduğunu görebilirdiniz. Bu soruları, bu cevapları vermeden, nasıl cevaplanabileceğini izah ederseniz, bir dahaki sefere o şekilde cevaplarız.

Problemi olan vatandaşların sorunlarını çözerken, nasıl, bir Zavoli bayisine yönlendirmeden çözebilirimki?

İmzalarımız yanlış ise, bunlara baştan izin vermemeniz gerekirdi. Yada başkaları gibi, hayali isimlerle, gündeme kullanıcı postuna bürünerek hareket etmemizmi gerekirdi?

Biz Zavoli'nin Türkiye genel distribütörüyüz. Biz ticari aktivitelerimizden kar elde ediyoruz. Kar elde etmek için yapıyoruz. Fakat benim bu forumdan hiçbir ticari beklentim yok. Sadece ve sadece soru ve sorunlarına muhatap bulamayan Zavoli kullanıcılarına yardım amaçlı cevap yazıyorum.

Sizde ticari bir kuruluşsunuz ve kar elde etmek istiyorsunuz. Bunun için bu platformu kurmuşsunuz. Okey, problem yok. Fakat, ne kadar fazla kişiye buradan doğru ve dürüst cevap verirsem ben, bu siteyi ziyaret edenlerin sayısı artacaktır. Buda sizin amacınıza ulaşmış olduğunuzu gösterir.

Herneyse..!

Ben artık bu sitede cevap yazmak istemiyorum, kullanıcılara duyurmak isterim. Bana ulaşmak isteyenleri, sitemizde bulunan iletişim sayfasından bana ulaşmalarını tavsiye edebilirim.

SAYIN ZAVOLI.COM.TR
    Madem ki "Biz Zavoli'nin Türkiye genel distribütörüyüz." diyorsunuz , Size ait olan İnternet sitenizin bir köşesinde forum platformu niye açmıyorsunuz? Tarafsız bir forum aramak için harcıyacağınız zamana da müşetrilerinize de yazık değil mi?... Forum demek er meydanı demektir...Forumlar Olumlu ya da olumsuz her türlü eleştrinin yer aldığı ve bunlara cevapların bulunduğu bir sistemdir .... Ben ve benim gibi bir çok müşteriniz "Donanımhaber" sitesinden sizleri tanıdı ve ulaştı. Bence bu site son haftalara kadar işlevini sizler için de bizler için de çok iyi görmüştür.
    Pireye kızıp yorgan yakmak niye? Email sistemi ile iletişim kurmanın ZAVOLLİ kulananlara ve kullanmak isteyenlere nekadar faydası olacaktır? Bir zavoli kullanıcısının sorunu bin tane zavoli kullanıcısını ilgilendirir. Her bir sorunu, her bir övgüyü tüm zavoli kullanıcılarının bilme hakkı vardır

Ya bir an önce Kendi FORUM Platformunuzu hayata geçirin ya da Donanım Haber sitesi ile aranızda ki sorunu çözün...
    Sizin gibi büyük bir ticari kuruluşun iletişim departmanı, donanımhaber forumu yöneticileriyle özel olarak emailleşip de sorunu çözebilirdi...Böyle durumlarla ne kendinizi, ne de müşterilerinizi muhatap etmeye hakkınız yok Siz bu siteyi protesto ederken müşterileriniz ile olan iletişiminizi email adresi ile kısıtlamış oluyorsunuz ...
    İster istemez çoğu müşterinizin aklına ,Yoksa bu durum ZAVOLLİ com.TR nin işine mi geliyor diye düşünebilir
    Size tavsiyem, adınızı büyük ölçüde duyurmanızı sağlayan bu tür FORUM PLATFORMLARINDAN kopmayın...

SON OLARAK

SEZEN Bey'in yaz aylarında ki davetlerine icabet etmek ve bir çayını içmek için geçtiğimiz günlerde bir ziyarette bulundum. Fakat o gün çok yoğundu, sekreterine beklememi söyledi..15-20 dakika kadar bekledim, ama sonunda bende SEZEN Bey kadar yoğun olduğum için ayrılmak zorunda kaldım. Tekrar dönmediği içinde bir daha görüşemedik.
    Eğer 5- 10 dakikalık bir görüşme şansı bulabilseydim, söyleyeceklerimin arasında şirketlerinin internet sitelerinin çok zayıf ve yetersiz olduğunu , bu tür forum sitelerinin yanı sıra kendilerine ait de geniş içerikli bir sitelerinin olması gerektiğini de söyleyecektim...Neyse bu vesileyle buradan da seslenmiş oldum..Umarım geç kalmamışımdır..

NOT AŞŞAĞI DA YAZACAĞIM YAZI BİR REKLAM DEĞİLDİR...SADECE TEŞEKKÜRDÜR BUNDAN SONRA YAZACAĞIM HER YAZININ ALTINA EKLENECEKTİR

Donanımhaber Sitesi iyi ki varsın50 milyonluk eşya alırken de 50 milyarlık eşya alırken de sana bakmadan almıyorum...BÜTÜN DOĞRU TERCİHLERİM İÇİN SANA VE DİĞER FORUMDAŞLARIMA Teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reisbey76 -- 11 Kasım 2007; 11:20:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: reisbey76

quote:

Sayın 'slat21',

Herneyse..!

SAYIN ZAVOLI.COM.TR
    Madem ki "Biz Zavoli'nin Türkiye genel distribütörüyüz." diyorsunuz , Size ait olan İnternet sitenizin bir köşesinde forum platformu niye açmıyorsunuz? Tarafsız bir forum aramak için harcıyacağınız zamana da müşetrilerinize de yazık değil mi?... Forum demek er meydanı demektir...Forumlar Olumlu ya da olumsuz her türlü eleştrinin yer aldığı ve bunlara cevapların bulunduğu bir sistemdir .... Ben ve benim gibi bir çok müşteriniz "Donanımhaber" sitesinden sizleri tanıdı ve ulaştı. Bence bu site son haftalara kadar işlevini sizler için de bizler için de çok iyi görmüştür.
    Pireye kızıp yorgan yakmak niye? Email sistemi ile iletişim kurmanın ZAVOLLİ kulananlara ve kullanmak isteyenlere nekadar faydası olacaktır? Bir zavoli kullanıcısının sorunu bin tane zavoli kullanıcısını ilgilendirir. Her bir sorunu, her bir övgüyü tüm zavoli kullanıcılarının bilme hakkı vardır

Ya bir an önce Kendi FORUM Platformunuzu hayata geçirin ya da Donanım Haber sitesi ile aranızda ki sorunu çözün...
    Sizin gibi büyük bir ticari kuruluşun iletişim departmanı, donanımhaber forumu yöneticileriyle özel olarak emailleşip de sorunu çözebilirdi...Böyle durumlarla ne kendinizi, ne de müşterilerinizi muhatap etmeye hakkınız yok Siz bu siteyi protesto ederken müşterileriniz ile olan iletişiminizi email adresi ile kısıtlamış oluyorsunuz ...
    İster istemez çoğu müşterinizin aklına ,Yoksa bu durum ZAVOLLİ com.TR nin işine mi geliyor diye düşünebilir
    Size tavsiyem, adınızı büyük ölçüde duyurmanızı sağlayan bu tür FORUM PLATFORMLARINDAN kopmayın...

SON OLARAK

SEZEN Bey'in yaz aylarında ki davetlerine icabet etmek ve bir çayını içmek için geçtiğimiz günlerde bir ziyarette bulundum. Fakat o gün çok yoğundu, sekreterine beklememi söyledi..15-20 dakika kadar bekledim, ama sonunda bende SEZEN Bey kadar yoğun olduğum için ayrılmak zorunda kaldım. Tekrar dönmediği içinde bir daha görüşemedik.
    Eğer 5- 10 dakikalık bir görüşme şansı bulabilseydim, söyleyeceklerimin arasında şirketlerinin internet sitelerinin çok zayıf ve yetersiz olduğunu , bu tür forum sitelerinin yanı sıra kendilerine ait de geniş içerikli bir sitelerinin olması gerektiğini de söyleyecektim...Neyse bu vesileyle buradan da seslenmiş oldum..Umarım geç kalmamışımdır..

NOT AŞŞAĞI DA YAZACAĞIM YAZI BİR REKLAM DEĞİLDİR...SADECE TEŞEKKÜRDÜR BUNDAN SONRA YAZACAĞIM HER YAZININ ALTINA EKLENECEKTİR

Donanımhaber Sitesi iyi ki varsın50 milyonluk eşya alırken de 50 milyarlık eşya alırken de sana bakmadan almıyorum...BÜTÜN DOĞRU TERCİHLERİM İÇİN SANA VE DİĞER FORUMDAŞLARIMA Teşekkür ediyorum

Ne şimdi bu tüm suç Zavoli'nin mi oldu. Donanimhaber forum yöneticilerinin yaptıklarından hiç bahsetmemişsiniz. Demekki sizde sansürü onaylıyor hoşunuza gitmeyen bir yazı olduğunda cevap vermek yerine silmeye hakkınız olduğunu düşünüyorsunuz...
    Yazdıklarınızın yorumu okuyanlara bırakıyorum ve son olarak Nasrettin Hoca'nın fıkrasıyla bitiriyorum..

"Bir gün Nasreddin Hoca'nın eşeği çalınmış. Can sıkıntısı içinde durumu komşularına anlatınca her kafadan bir ses çıkmaya başlamış. Birisi :
    -Hocam demiş niye ahırın kapısına iyi bir kilit takmadın sanki? Bir başkası:
    -Evine hırsız giriyor da senin nasıl haberin olmuyor? diye konuşmuş.Bir diğeri de :
    -Hocam demiş, kusura bakma ama eşeğin çalınmasına en büyük sebep yine sensin. Çünkü doğru dürüst bir ahırın bile yok.Nerden baksan dökülüyor.Hoca kızmış:
    -Yahu demiş, iyi güzel de kabahatin hepsi benim mi? Hırsızın hiç mi suçu yok?""

• zorhan çavuş

BANA SESLENMİŞSİN

BU FORUMDA HİÇ BİR ÜYE İLE
    NE ONUN KİŞİSEL GÖRÜŞLERİ, NE DE KENDİ KİŞİSEL GÖRÜŞLERİM YÜZÜNDEN DİYALOĞA GİRİP YER İŞGAL ETMEDİM...
    TÜM YAZDIĞIM YAZILARIN İÇERİĞİ MAL VE HİZMETLERİNDEN FAYDALANDIĞIMIZ KURUM VE KURULUŞLARLA İLGİLİDİR...
    LÜTFEN FORUMDAŞLARIM YAZDIĞIM YAZIYI İYİCE OKUSUN, DUYGUSALLAŞMASIN

ZAVOLLİ BÜYÜK BİR ŞİRKETTİR, EN KISA ZAMANDA YA DONANIMHABER SİTESİ İLE İLGİLİ SORUNUNU ÇÖZECEKTİR YA DA KENDİNE AİT BİR FORUM PLATFORMU OLUŞTURACAKTIR...MÜŞTERİLERİNİ VE MÜŞTERİ ADAYLARINI MADUR ETMEYECEKTİR...

ZAVOLLİ DE DAHİL HEPİMİZ DONANIMHABER SİTESİNİN BİRER MİSAFİRİYİZ...
    EV SAHİBİ ONLAR OLDUĞUNA GÖRE BURADA VAR OLABİLMENİN KURALLARINI DA ONLAR KOYAR, ONLAR DEĞİŞTİRİR....

• quote:

zorhan çavuş

BANA SESLENMİŞSİN

NE ONUN KİŞİSEL GÖRÜŞLERİ, NE DE KENDİ KİŞİSEL GÖRÜŞLERİM YÜZÜNDEN DİYALOĞA GİRİP YER İŞGAL ETMEDİM...
    TÜM YAZDIĞIM YAZILARIN İÇERİĞİ MAL VE HİZMETLERİNDEN FAYDALANDIĞIMIZ KURUM VE KURULUŞLARLA İLGİLİDİR...

ZAVOLLİ BÜYÜK BİR ŞİRKETTİR, EN KISA ZAMANDA YA DONANIMHABER SİTESİ İLE İLGİLİ SORUNUNU ÇÖZECEKTİR YA DA KENDİNE AİT BİR FORUM PLATFORMU OLUŞTURACAKTIR...MÜŞTERİLERİNİ VE MÜŞTERİ ADAYLARINI MADUR ETMEYECEKTİR...

EV SAHİBİ ONLAR OLDUĞUNA GÖRE BURADA VAR OLABİLMENİN KURALLARINI DA ONLAR KOYAR, ONLAR DEĞİŞTİRİR....

Reisbey76 Yüzbaşı, Benim yazdığım mesaj adedi nedeniyle çavuş olarak forum belirliyor. Belki Yüzbaşı olacak kadar mesaj yazamayacağım ama hiçbir zamanda haksızlık yapanla aynı saflarda yer alıp şirinlik yapmayacağım. Bu sayfada (ZAVOLLİ KULLANANLAR/KULLANACAKLAR BURAYA) Sizi yeni görüyorum, bu sayfadan yararlananlardan biriyim, daha önceki yazdıklarımı ve nasıl çözüm bulduğumu okursanız görürsünüz, son zamanda yapılanları büyük haksızlık olarak görüyorum. Benim yazdıklarım silindi, konuya uzak olanların benim ve benim gibiler için yorum yapması ilginç geliyor.

Ayrıca Bizim misafirlik anlayışımız Başka Milletlere benzemez, evimize gelen düşmanımız bile olsa elimizdeki tüm olanakları rahatı için sağlar ve misafirimiz olduğu sürece ne gerekiyorsa yaparız......

• quote:

Orjinalden alıntı: Zorhan

quote:

zorhan çavuş

BANA SESLENMİŞSİN

Reisbey76 Yüzbaşı, Benim yazdığım mesaj adedi nedeniyle çavuş olarak forum belirliyor. Belki Yüzbaşı olacak kadar mesaj yazamayacağım ama hiçbir zamanda haksızlık yapanla aynı saflarda yer alıp şirinlikyapmayacağım.( AMA ŞİRİNLİK YAPTIN BİLE BAK OKUYALIM ŞİMDİ GÖR... Bu sayfada (ZAVOLLİ KULLANANLAR/KULLANACAKLAR BURAYA) Sizi yeni görüyorum, ([b]MADEM FORUMU BAŞTAN SONA KADAR OKUMA ZAHMETİNDE BULUNMADIN EN AZINDAN REİSBEY76 NİKİNİN ÜZERİNİ TIKLASAYDIN ORADAN DA GÖRÜRDÜN ZAVOLLİ İÇİN NE GÜZEL ŞEYLER YAZDIĞIMI DEĞİL Mİ ÇAVUŞUM...)bu sayfadan yararlananlardan biriyim, daha önceki yazdıklarımı ve nasıl çözüm bulduğumu okursanız görürsünüz, son zamanda yapılanları büyük haksızlık olarak görüyorum. Benim yazdıklarım silindi, konuya uzak olanların benim ve benim gibiler için yorum yapması ilginç geliyor.( ZAVOLLİ SENİN GİBİ BENİM GİBİ BÜTÜN KULLANICILARINI ELBETTE BÖYLE BİR DURUMLA MUHATAP ETMEYECEKTİR... DONANIMHABERE KIZIP GİTMEK YERİNE EN KISA ZAMANDA YENİ BİR PLATFORMDA SİZLERLE BULUŞACAKTIR DAHA NE DEYYİM BEN...)
    Ayrıca Bizim misafirlik anlayışımız Başka Milletlere benzemez, evimize gelen düşmanımız bile olsa elimizdeki tüm olanakları rahatı için sağlar ve misafirimiz olduğu sürece ne gerekiyorsa yaparız....
    TAMAM NE GÜZEL İŞTE, BENDE BUNU SÖYLÜYORUM...DONANIMHABER BÖYLE YAPIYORSA, SENİN GİBİ MİSAFİRPERVER KARDEŞLERİMİZİN AÇACAĞI MİLLİ ÖRF VE ADETLERİMİZE UYGUN KURALLARI OLAN FORUMLARDA DAHA GÜZEL PAYLAŞIMLARDA BULUNALIM....DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ

email adresim reisbey76@hotmail.com
    yazdıklarım ile ilgili bana söylemek istediğiniz kişisel görüşlerinizi beklerim...ama burayı ahmet, mehmet atışmasına çevrimeyelim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reisbey76 -- 12 Kasım 2007; 8:23:58 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Zorhan

quote:

zorhan çavuş

BANA SESLENMİŞSİN

Reisbey76 Yüzbaşı, Benim yazdığım mesaj adedi nedeniyle çavuş olarak forum belirliyor. Belki Yüzbaşı olacak kadar mesaj yazamayacağım ama hiçbir zamanda haksızlık yapanla aynı saflarda yer alıp şirinlikyapmayacağım.( AMA ŞİRİNLİK YAPTIN BİLE BAK OKUYALIM ŞİMDİ GÖR... Bu sayfada (ZAVOLLİ KULLANANLAR/KULLANACAKLAR BURAYA) Sizi yeni görüyorum, ([b]MADEM FORUMU BAŞTAN SONA KADAR OKUMA ZAHMETİNDE BULUNMADIN EN AZINDAN REİSBEY76 NİKİNİN ÜZERİNİ TIKLASAYDIN ORADAN DA GÖRÜRDÜN ZAVOLLİ İÇİN NE GÜZEL ŞEYLER YAZDIĞIMI DEĞİL Mİ ÇAVUŞUM...)bu sayfadan yararlananlardan biriyim, daha önceki yazdıklarımı ve nasıl çözüm bulduğumu okursanız görürsünüz, son zamanda yapılanları büyük haksızlık olarak görüyorum. Benim yazdıklarım silindi, konuya uzak olanların benim ve benim gibiler için yorum yapması ilginç geliyor.( ZAVOLLİ SENİN GİBİ DEĞERLİ BİR TÜKETİCİSİNİ ELBETTE BÖYLE KÖTÜ BİR DURUMLA MUHATAP ETMEYECEKTİR... DONANIMHABERE KÜSÜP GİTMEK YERİNE EN KISA ZAMANDA YENİ BİR PLATFORMDA SİZLERLE BULUŞACAKTIR DAHA NE DEYYİM BEN...)
    Ayrıca Bizim misafirlik anlayışımız Başka Milletlere benzemez, evimize gelen düşmanımız bile olsa elimizdeki tüm olanakları rahatı için sağlar ve misafirimiz olduğu sürece ne gerekiyorsa yaparız....
    TAMAM NE GÜZEL İŞTE, BENDE BUNU SÖYLÜYORUM...DONANIMHABER BÖYLE YAPIYORSA, SENİN GİBİ MİSAFİRPERVER KARDEŞLERİMİZİN AÇACAĞI MİLLİ ÖRF VE ADETLERİMİZE UYGUN KURALLARI OLAN FORUMLARDA DAHA GÜZEL PAYLAŞIMLARDA BULUNALIM....DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ

email adresim reisbey76@hotmail.com
    yazdıklarım ile ilgili bana söylemek istediğiniz kişisel görüşlerinizi beklerim...ama burayı ahmet, mehmet atışmasına çevrimeyelim...

Reisbey76 bu sayfada ilkkez 10 kasımda gördüm seni, yani yanlışların yapılmasından sonra. Daha önce bu sayfada olup olmadığına kısaca bir baktım ve ondan sonra yazdım yukarıdaki yazımı.

Şuan kadar açıkça birşey yazmak istemedim ama yukarıdaki yazdıklarından sonra, aşağıdaki yazdıklarını hatırlatayım dedim. Bu satırları 10 kasımda yazdın.

"NOT AŞŞAĞI DA YAZACAĞIM YAZI BİR REKLAM DEĞİLDİR...SADECE TEŞEKKÜRDÜR BUNDAN SONRA YAZACAĞIM HER YAZININ ALTINA EKLENECEKTİR
    Donanımhaber Sitesi iyi ki varsın 50 milyonluk eşya alırken de 50 milyarlık eşya alırken de sana bakmadan almıyorum...BÜTÜN DOĞRU TERCİHLERİM İÇİN SANA VE DİĞER FORUMDAŞLARIMA Teşekkür ediyorum"

Ben, Zavoli ve diğer arkadaşların yazdıkları siliniyor bunun yanlış ve haksızlık olduğunu vurgulamaya ve yapılan hatanın düzeltilmesi, cevap verilmesi, hiç değilse bir özür dilenmesini bekliyorken, bir anda ortaya çıkıyorsun ve yazdıklarını yazdıklarımı anlamayıp birşeyler yapmaya çalışıyorsun.

Benden bu kadar gerisi bu sayfayı uzun zamandır bizzat okuyup faydalanan diğer forumcu arkadaşların.

• "Benden bu kadar gerisi bu sayfayı uzun zamandır bizzat okuyup faydalanan diğer forumcu arkadaşların" zorhan

. eyvallah doğru söze ne denir... UZATMAYA GEREK YOK

"NOT AŞŞAĞI DA YAZACAĞIM YAZI BİR REKLAM DEĞİLDİR...SADECE TEŞEKKÜRDÜR BUNDAN SONRA YAZACAĞIM HER YAZININ ALTINA EKLENECEKTİR
    Donanımhaber Sitesi iyi ki varsın 50 milyonluk eşya alırken de 50 milyarlık eşya alırken de sana bakmadan almıyorum...BÜTÜN DOĞRU TERCİHLERİM İÇİN SANA VE DİĞER FORUMDAŞLARIMA Teşekkür ediyorum"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reisbey76 -- 12 Kasım 2007; 8:25:04 >
  • Değerli 'reisbey76' ve 'zorhan',

yazılmış olanlara biraz üzüldüm. Lütfen kimse ne benim nede forumun sözcüsü olsun...

'reisbey', ben bu forum konularına biraz uzak olduğum için, başta ne olduğunu anlamadım açıkçası. 'Ban'lamışlar bizide, nedenini anlayamadım. Tek tanıdığım kişi, reklam için görüştüğüm kişiydi. Onu aradım, telefonu çaldı, çaldı ama açan olmadı. Bende banlama süresinin bitmesini bekledim ve hem yöneticilere direk e-mail yazdım hemde buraya 'post'ladım. Ama yönetici hiç kimse ne o e-maile cevap yazdı, nede burada bir açıklama getirdi ve hem benim e-mailimi (hakaret gibi birşey içermiyordu) ve ona istinaden cevapları sildiler.

Şimdi, ben bu olaydan sonra yine yazdım ve söyledim: bu forum benim ve Zavolicilerin işini gördü ve onlara büyük bir artı getirdi. Fakat bu yüzden benim reklam verme mecburiyetimmi doğuyor. Bırak bunu, ben zaten reklam verecektim, fakat benim istediğim yerler hepsi bilinen başka firmalar tarafından uzun süreli kapatılmış. Bende tabiki vermedim.

Forumu kullanmak için, bir bedelmi ödemek gerekiyor? Bir kirasımı var? Ben bunu anlamadım. Ve durup dururken, ikide bir beni 'ban'lıyacaklarsa, neden bu forumda yer alayım?

Kendi sitemizde forum açma fikrini beğenmiyorum, çünkü tarafsızlık ilkesine uygun olmaz.

Son olarak:
    'reisbey76':
    Sizi beklettiğimden dolayı özür dilerim, gerçekten yoğundum (mutlaka tekrar beklerim). Ve internet sitemiz hakkındaki önerileriniz için teşekkür ederim.

'zorhan': böyle giderse seni yüzbaşı yapacağız galiba ... Bizi bu şekilde savunduğundan dolayı, sanada çok teşekkür ederim.

• varmı böyle saçma bir açıklama yaw
    ne demek bu
    çocuk musunuz siz merak ettim!
    TOP BENİM ONUN İÇİN BEN NE DERSEM OLUR GİBİ ŞEYLERİ BİZ ÇOCUKKEN YAPIYORDUK

EV SAHİBİ ONLAR OLDUĞUNA GÖRE BURADA VAR OLABİLMENİN KURALLARINI DA ONLAR KOYAR, ONLAR DEĞİŞTİRİR
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.