Şimdi Ara

ZASS KLİMA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
6.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Son kademede fanı sessiz olan klima varmıki.
  • SARIKAFA27 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam fan seside normaldir bence arçelikler 1.nci fan kademesinde bile çok sesli
  • Kullunan arkadaşlar daha çok izlenimlerini yazabilirler mi?
  • Kullanım izlenimlerini ancak ramazandan sonra ayrıntılı bir şekilde anlatırım.
  • bir kaç gündür 4-5 saat kullanıyorum. soğutması çok iyi 24-25 derecede bile beni üşütüyor. belki odamızın çok fazla dışardan ısı almaması yüzünden olabilir çok cabuk ortam sıcaklığı düşüyor.
    5 dakikada 4-5 derece düşüyor. benim çok hoşuma gitti. ramazan ayında da tatından yenmez oldu.
  • kolay gelsin arkadaşlar bende 32 m2 salon için klima bakıyorum. izmirde yaşıyorum. bu klima gerçekten fiyat olarak benim aradığım klima. hiçbiryerde bilgilerine ulaşamıyorum kitabi değerlerine acaba alan arkadaşlar klavuzdan fotoğraf çekip koyabilirmi. ısıtma ve soğutma da min max soğutma değerleri filan. ayrıca verdiğiniz linklerde hepsiburada ve beyazesya merkezinde yok bu ürün nerde bulabilirim. siz ne kadara aldınız bu ürünü.
  • şu an için değerlerini ekleyemem. ama yarın inşallah eklerim. bende enişteme önerdim onlarda alacak ama bulamadık bizde. ben beyaz eşya merkezinden aldım.
  • Airfel ile görüştüm piyasada ve bayilerde artık Zass'ın olmadığını olmayacağını söyledi.
  • ispirstyle İ kullanıcısına yanıt
    gree yada midea 'ya yönelmek lazım ancak gree modellerini çok sık görmüyorum .. ortam tamamen kore mallarına kaldı.
  • Merhaba arkadaşlar. Klimalardan çok anlamadığım için bir soru sormak istiyorum. Konu sahibinin musadesiyle.

Yaylada yaşıyorum o yüzden serinlemek için klimaya ihtiyacım yok. Gerekli olduğu zamanlarda vantilatör fazlasıyla iş görüyor. Klima ile ilgilenme sebebim kış aylarında ısıtıcı olarak kullanmak için. Fakat bana ısıtıcıdan da daha önemlisi nem alma özelliği olan klima. Bulunduğum yer denize yakın bir yayla. Rutubetli hava bizi resmen hasta ediyor ve kışı yatakta geçiriyoruz. Ev inşaa edildiği yerden dolayı alttan (evin altından su kanalı geçiyor), yanlardan (binanın tabanı yerden yaklaşık yarım metre aşağıda) ve tavandan (kalitesiz tavan betonu döküldüğü için) nem alıyor. Evi değiştir demeyin :) Yayla yeri ve memurum başka ev şansım yok. Bölgenin sıcaklığı kısın eksiye çok nadir düşer bir kaç gün gibi. Onun haricinde kışın odada ısıtıcı yokken +9 derece civarlarındadır, don pek olmaz yani, yazın ise en fazla 30-35 derece civarlarındadır. Güneyde ikamet ediyorum. Hatay ve dağların arasında ve denizle aramızda 2 dağ tepesi var 10km civarı. Rakım yüksek orman köyü.

Biraz araştırdım ama herhangi bir yerde rast gelmedim.
    Klima denen bu alet ısıtırken nem alabiliyor mu? Bu konuda öneriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusakar -- 22 Temmuz 2014; 5:17:30 >

• yunusakar Y kullanıcısına yanıt
    Bütün klimalar ısıtırken havayı bir miktar kurutur. Yani evet kışın ısıtmada klima kullanırsanız evin nemi azalır. Hava sıcaklığı olarak eviniz klimayla ısınmaya uygun.
  • bps B kullanıcısına yanıt
    Nem alma fonksiyonu farklı birşey o zaman. Kışın nem alma fonksiyonunu çalıştırdığımızda durum ne olur? İçeriye soğuk hava mı sıcak hava mı üfler?
  • yunusakar Y kullanıcısına yanıt
    Nem alma modu farklı bişey. Nem alma modu kışın kullanılmaz. Nem alma modu içerisinin sıcaklığını fazla değiştirmeden nemi alır. benim dediğim farklı bişey. Kışın ısıtma modunda kullanırsan içerisinin nemi azalır. Klimaların tümü ısıtma modunda nemi azaltır.
  • bps B kullanıcısına yanıt
    O halde bir nem alma cihazı daha mantıklı gibi duruyor. Sağlığı korumak açısından. Klima yetersiz kalacak çünkü. İlgi için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.