Şimdi Ara

ZARA'dan IS Teklifi Aldim Section Manager

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
20.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Zaradan is teklifi geldi ,sirketin asil ismi INDITEX

gittim gorustum ise alinmam kesin gibi goruyorum ama yinede tam emin degilim ..ilk telfonla aradilar gorustuk sonra 4Levente davet ettiler gorustum ariyacaz dediler 2 haftaya kadar bekliyorum ne dersiniz arkadaslar

maasi 3-4-5 milyar arasi oluyormus ama tabi emin degilim

bu konuda bilgisi olan paylasirsa cok sevinirim

• merhaba ben de orada çalışıyorum gerçekten rahat edersin
  • Maasin o kadar oldugunu sanmiyorum store managerlik icin basvurmustum bnde levent is kulesinde yeri gittim fakat olmadi hayirlisi olsun senin icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

merhaba ben de orada çalışıyorum gerçekten rahat edersin

dostum ayrintili bir pm yollayabilirmisin zirahttp://forum.memurlar.net/topic.aspx?id=415728 cok degisik seyler soyleniyor kafam karisti
  • quote:

Orijinalden alıntı: richardbozkurt

Merhaba

Zaradan is teklifi geldi ,sirketin asil ismi INDITEX

gittim gorustum ise alinmam kesin gibi goruyorum ama yinede tam emin degilim ..ilk telfonla aradilar gorustuk sonra 4Levente davet ettiler gorustum ariyacaz dediler 2 haftaya kadar bekliyorum ne dersiniz arkadaslar

maasi 3-4-5 milyar arasi oluyormus ama tabi emin degilim

bu konuda bilgisi olan paylasirsa cok sevinirim

anladığım kadarıyla çok fazla iş görüşmesi tecrüben yok.2 hafta içinde ne demek istediğimi anlarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: alpay86

anladığım kadarıyla çok fazla iş görüşmesi tecrüben yok.2 hafta içinde ne demek istediğimi anlarsın

evt dogru diyorsun cok fazla gorusme tecrubem yok ama amerikada calistim rusyada calistim turkiyede calistim ,,yani cokta acemi deiglim ama bu benim gercek anlamda ilk is gorusmem
    neyse asagi yukari ne demek istedigini anladim :) bakalim akkoyun kara koyun belli olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardB -- 21 Kasım 2011; 20:10:25 >
  • merhaba

çok yakın bir zamanda bu konuyu açman çok iyi oldu benim için :)

Ben de senin gibi aynı şekilde görüşmeye gittim ve olumlu dediler. 2hafta içerisnde arıcaklar 2.görüşme için. kesin ararlarmı tam emin değilim :s

Satış danışmanlığı için mmi başvurmuştun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaç kişiyi birden aramış bunlar görüşmeye böyle. bence fazla umutlanmayın arkadaşlar, sanırım baya kişi aday iş için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

merhaba ben de orada çalışıyorum gerçekten rahat edersin

merhaba bişey öğrenmek istiyodum satış danışmanı olarakmı çalışıosunuz acaba? memnunmusunuz? paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkLuck.

kaç kişiyi birden aramış bunlar görüşmeye böyle. bence fazla umutlanmayın arkadaşlar, sanırım baya kişi aday iş için.

aynen öyle çok fazla kişiyle görüşüyolar :)

ben gittiğimde sabah grubundaydım çıktığımda bi 20kişi bekliyodu. ehr saat aralığında görüşmeye alıolar. baya da eliyolarmış anladığım kadarıyla.
  • sazan.avi
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaknn

merhaba

Ben de senin gibi aynı şekilde görüşmeye gittim ve olumlu dediler. 2hafta içerisnde arıcaklar 2.görüşme için. kesin ararlarmı tam emin değilim :s

en basinda belirtmististim zaten section manager diye ..magaza mudur yardimcisi gibi bsi
  • quote:

quote:

merhaba

en basinda belirtmististim zaten section manager diye ..magaza mudur yardimcisi gibi bsi

Kusura bakma sonradan farkettim. Ne mezunusun acaba? Magazacilikta yoneticilik yda baska bi sekilde deneyemin varmi? Ben endustri muhendsiyim ve yonetim uzerine yuksek ypiorum itude. Acaba ilerde section yada store manager imkani sunarlarmi orada tereddutum var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

merhaba

Kusura bakma sonradan farkettim. Ne mezunusun acaba? Magazacilikta yoneticilik yda baska bi sekilde deneyemin varmi? Ben endustri muhendsiyim ve yonetim uzerine yuksek ypiorum itude. Acaba ilerde section yada store manager imkani sunarlarmi orada tereddutum var.

simdi anlatmiyayim bilgilerimi burdada ama isletme mezunuyum amerikada calistim wat ilede gittim sornada normal calistim bir sene yoneticilik pozisyonuydu cok iyi inglizce konusurum rusaydayda calsitm .....kariyer iyi sayilir

• Bu zara nedir ?
    Ne işi modacılıkmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Bu zara nedir ?
    Ne işi modacılıkmı?

hayirdir birader ,, ne istiyon ?

cok merak ediyosan Googla yaz

hayret bisey yaw ,,,ortalik ortaokul talebeleriyle kayniyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Bu zara nedir ?
    Ne işi modacılıkmı?

hayirdir birader ,, ne istiyon ?

cok merak ediyosan Googla yaz

hayret bisey yaw ,,,ortalik ortaokul talebeleriyle kayniyor

Anladım sen de bilmiyorsun.Google girmek ikimizede şart oldu
  • richardbozkurt ve eaknn acaba işe alındınız mı şartları merak ediyorum. bende görüşüyorum seciton manager için.

eğer alındıysanız pm atabilirmisiniz??
  • mağaza müdürü olmanız için üniversite okumanıza gerek yok o derecede kalifiye bir iş değil. section manager pozisyonunda 1000+ prim alırsan dua et. lol

giyim sektöründe kimse böyle bir iş için 4-5k vermez mağaza müdürü olsan bile alamazsın, hayal bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :ArHaus: -- 6 Ocak 2012; 13:23:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :ArHaus:

mağaza müdürü olmanız için üniversite okumanıza gerek yok o derecede kalifiye bir iş değil. section manager pozisyonunda 1000+ prim alırsan dua et. lol

giyim sektöründe kimse böyle bir iş için 4-5k vermez mağaza müdürü olsan bile alamazsın, hayal bunlar.

peki siz çalıştınız mı bu pozisyonda ? şartlarınız nasıldı bilgi verebilir misiniz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.