Şimdi Ara

Zamlardan sonra sigarayı bıraktım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu 3. Bırakışım en sonunki 7 yıl sürmüştü ama eskiden sigara bu kadar pahalı değildi herkese tavsiye ederim. Param cebimde sağlığım yerinde artık. Sigara bırakma programı indirdim ne kadar para birikmiş ne kadardır içmiyorum hepsini yazıyor. 2 gün sabredin sonra yarattığı acılar geçiyor. Canınız çekmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 ayda az 6 ay içmeyip tekrar başlayanda oldu maalesef, ama tabi korkudan günde 2 paket içende anında bırakmak zorunda kaldı. eniştem sıgara yüzünden kap kapakcığından ameliyat oldu. neyse doktorlar gidiyor geliyor ses seda yok sonunda dayanamadı sordu doktor durum ne ne olacak diye, sıraga içmeye devam ederseniz fazla yaşamazsınız ama bırakırsanız bir umut var. eniştem hala hayatta ama tabi o andan itibaren isteyerekmi yoksa korkudanmı bilmiyorum sıgarayı bıraktı. ondan sonra ben bırakamıyorum lafı bana hikaye geliyor demekki bırakılabiliyormuş. ama bunun için bir ameliyat ve ölüm korkusu gerekmesin.
  • 3 ay geçmeden bıraktım deme...2 gün bırakılmış sayılmaz

• Benim de arkadaşım bıraktı zamlardan sonra. Daha öncede bırakmıştı ama bir süre sonra geri başladı. Fakat işin maddi durumu ciddileşince bu sefer ilaç takviyesiz çat diye bıraktı. Daha da içmem diyor ama hayırlısı inşallah. Darısı diğer içenlerin başına.
  • Bir daha başladım diyenlere inanma onlar iradesiz olanlar zaten. Sen bıraktığın an vücut kendini arındırıyor normale dönüyor nikotin illeti yapıyor herşeyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek_Kisilik_Muhalefet

3 ay geçmeden bıraktım deme...2 gün bırakılmış sayılmaz
    3 ayda az 6 ay içmeyip tekrar başlayanda oldu maalesef, ama tabi korkudan günde 2 paket içende anında bırakmak zorunda kaldı. eniştem sıgara yüzünden kap kapakcığından ameliyat oldu. neyse doktorlar gidiyor geliyor ses seda yok sonunda dayanamadı sordu doktor durum ne ne olacak diye, sıraga içmeye devam ederseniz fazla yaşamazsınız ama bırakırsanız bir umut var. eniştem hala hayatta ama tabi o andan itibaren isteyerekmi yoksa korkudanmı bilmiyorum sıgarayı bıraktı. ondan sonra ben bırakamıyorum lafı bana hikaye geliyor demekki bırakılabiliyormuş. ama bunun için bir ameliyat ve ölüm korkusu gerekmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek_Kisilik_Muhalefet

3 ay geçmeden bıraktım deme...2 gün bırakılmış sayılmaz
    3 ayda yetmiyor, iki kere 1 er yıl bırakıp tekrar başladım.. ancak şöyle bir avantaj oluşuyor.. tekrar başladığında sigaraya, istediğin zaman hafif bir zorlanmayla bırakabiliyorsun.. yaklaşık 1 ay önce başlamıştım.. günde 1 paket içtim zamlanınca direk bıraktım..
  • amerıka sırketlerı zam yaptı yegenım oyuna gelme içmeye devam et sen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigarayı bırakma. 1. gün
    geçen yıl açıldı
    SİGARAYI BIRAKTIM.
    13 yıl önce açıldı
    Sigarayı bırakalı 9 gün oldu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alen Carr okuyun.
  • Biz ekmeğide bırakıyoruz hocam 1.75 oldu zam gelmiş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • inşallah banada nasip olur. Kurtulurum şu zıkkımdan
  • Bende önümüzdeki kurban bayramından sonra bırakıyorum
  • Ülkenin bekası için sigara kullanmıyanlar bile sigara alsın. Dış mihraklar kaçak sigara ile ülkeyi vergisiz bırakıp batırmak istiyorlar. Bu şer ittifaklarına karşı sigara içmeyenler 1 paket sigara alsın çöpe atsın
  • sigarayı bırakalı 5 sene oldu. ilk 2 yıl aralıklarla rüyamda içtim durdum şimdi artık rüyalarımada girmiyor. öyle 3 ayda 6 ayda bırakılacak bişey değil en az 2 yılda anca sildim aklımdan. allah yardımcınız olsun şimdiden..
  • Ya ben bırakmak istemiyorum ama artık maddi külfeti beni aşıyor bir pakete 20 lira veremem 2-3 günde bitiyor zaten. Nasıl bırakabilirim a dostlar? Bıraktım desen yerine ne yapmalıyım? Hadi yerine yapacak bir şey buldum bu seferde çevremde herkes içiyor. Onlar içince benimde içesim geldiği için değil. O ortamda zaten pasif içiciyim. İçsen dert içmesen dert.

• Ejder meyvesiyle bıraktım.çok faydalı.sağol reis.
  • Ben de 2017 de bırakmıştım sabahları uyanır uyanmaz içerdim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sigara içmeyi seviyorum. Hiç bırakmak istemiyorum. Ancak son zamlardan sonra dayanacak gücüm kalmadı.

Pazartesi günü randevu aldım. Dün hastaneye gittim.(Sigara bırakma polikliniği)

Akciğer filmi ve solunum testlerinden sonra champix verdiler. Bugün başladım. Bakalım hayırlısı.

• Hayır 25 gün oldu.

• 2005 de bıarktım 2013 de tekrar başladım 8 yıl bir fill hiç içmedim nefsime yenilip bir dal sigara içme ile 6 yıldır içiyorum
    bırakmak istiyorsanız tek yapmanız gereken bırakacagınızı kendinize kabullendirin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.