Şimdi Ara

Zamanlı Download Programı Arıom Yardım Lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bi program arıorm. mesela bi dosya indirmeye başladık program 1. download ederken 2. bi download daha istiorum ama 1. si bitikten sonra 1. bitince otomatik olarak 2. ye geçsin..... yada bunu bn zamanlyım ozaman geçsin böyle bi program arıorum . yardımcı arkadaşlara şimdiden cok tşk.

    bide öneren arkadaş nasıl kulanabileceğimi yazarsa çok memnu olrum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarSG -- 3 Ağustos 2008; 2:46:19 >



  • Zamanlamalı download olayını hemen hemen bütün dowload programları yapıyor. Ama biri bittiğinde diğeri başlasın olayı hangisinde vardır bilmiyorum. Ben internet download manager kullanıyorum. Hız bakımından çok iyi ama dediğin gibi biri bitince diğeri başlasın yok. Ne kadar sürede ineceğini hesaplayarak ortalama bir zaman girersin. Zaten ne zamana biteceğini de program gösteriyor.

    Saat girmenin nasıl kullanılacağını anlatmama gerek bile yok. Programı açtınmı karşında saat resmi görceksin ordan saati kuruyosun o kadar.
  • Flashget'te var ki tahminen hemen hemen tüm programlarda vardır.Flashget'te Seçenekler(Options) 'den Bağlantı(Connection) sekmesine girip ordan da Maksimum eş zamanlı iş (Max simultaneous jobs) kısmındaki sayıyı 1 olarak ayarlarsan ilk dosyayı indirip ikincisine geçer
  • yardım edenlere çok tşk

    downlod manager ide inceliyim .

    flast get de bilodum zamanlı bişi olduguu ama yapamıodum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: demirdöven

    Flashget'te var ki tahminen hemen hemen tüm programlarda vardır.Flashget'te Seçenekler(Options) 'den Bağlantı(Connection) sekmesine girip ordan da Maksimum eş zamanlı iş (Max simultaneous jobs) kısmındaki sayıyı 1 olarak ayarlarsan ilk dosyayı indirip ikincisine geçer

    bizim ark indirmişti öyle 10 partlık dosya gece pcyi bıraktı öyle sabah açtı bir baktı tüm partlar inmiş. :D rapid üyeliği vardı.gerçekten güzel bir özellik.
  • Free download manager ı indirebilirsin. Gerçekten kolay ve internet hızını indirirken eğer istersen sonuna kadar kullanan bir program. Aynı zamanda istediğin gibi zamanlama olayıda bulunmakta. İstersen bittikten hemen sonra indiriyor ya da istediğin saat te indiriyor. Eğer kullanmak istersen indirmek isterken açılan pencere sol alt köşede planla , el ile ve otomatik seçenekleri bulunmakta. Orada bulunan simgeyi de tıklayarak zamanı ayarlayabilirsin.

    Direk indirme linki
  • "CryptLoad" kullanımı da kolaydı bir araştır istersen ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.