Şimdi Ara

Zamanda yolculuk mümkün olsaydı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zamanda yolculuk mümkün olsaydı...diyelim ki ileri bir zamana yolculuk yapıldı.ileri zamanda dünyanın yok olduğu bir zamana gidilse..sonuç ne olurdu ?

• Yararlı olabilir;

Zaman makinesi mümkün mü?
    http://forum.donanimhaber.com/m_16517875/tm.htm
  • zaman makinesi olsaydı zaten bilirdik. adam yerinde mi durur gelir buraya. herhangi bir ülke şu anda tek başına tam olarak diğer ülkeleri sömüremiyorsa zaman makinesi asla icat olmamış asla da icat olamayacak demektir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler Bing -- 22 Ağustos 2007; 2:19:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: brky

zaman makinesi olsaydı zaten bilirdik. adam yerinde mi durur gelir buraya. herhangi bir ülke şu anda tek başına tam olarak diğer ülkeleri sömüremiyorsa zaman makinesi asla icat olmamış asla da icat olamayacak demektir bence.

Zaman mefhumuyla ilgili,kuantum fiziği konusunda bilgisizim.Ama BTTF serileri ve Einsteinin ve kafamın bastığı bazı fizik kuramlarına göre bu durumlarda bir paralel evren ortaya çıkar.Yani zaman makinesi yapılmış olabilir,ama iki çeşit gerçeklik olurdu.Birincisi şu an ikincisi zaman makinesinin gittiği zamandaki gerçeklik.

Zamanda kırılma olayı yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan. -- 22 Ağustos 2007; 2:49:07 >
  •  Zamanda yolculuk mümkün olsaydı...
  • ben bazen şunu düşünüyorum bu uzaylılar var mı?
    varsa bunlar nerde yaşıyo?
    güneş sisteminde değiller sanırım
    madem güneş sisteminde değiller ne işleri var ta bilmem kaç km yolu tepip geliyolar?
    bence uzaylı diye bişi varsa bunlar gerçekte uzaylı değil
    bizim gelecekte ki hâlimiz
    belki geliyolar bizimle dalga geçiyolar
    lan salim abi bak ne biçim korktu dur şunun tampona tosluyam bi hehe
    falan muhabbetleride olabilir
    aslında saçma bi teori ama bilemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

Zamanda yolculuk mümkün olsaydı...diyelim ki ileri bir zamana yolculuk yapıldı.ileri zamanda dünyanın yok olduğu bir zamana gidilse..sonuç ne olurdu ?

öyle bişey olsaydı 3 yıl öncesine gidip kendime"oğlum sakın o kıza teklif verip kızın hayatını rezil etme" derdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herhafta 6/49 iddaa .. vay babayın kemigüne
  • Geleceğe seyahatin mümkün olmamasını dilerdim.. Eğer olsaydı herşeyin zaten yaşanmış olduğu bizim de sadece
    bi robot gibi bunları tekrar ettiğimiz anlamı çıkardı mantıken.. Yaşamanın anlamı kalmazdı.. :)

Belki geçmişe seyahat mümkün olabilir.. Eğer frekanslar bi yerlerde saklanıyosa geçmiş izlenebilir.. Müdahele edilebileceğini zannetmiyorum..

Bilmiyorum belki de sabah sabah saçmaladım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.