o tele saatte 88 mil hızla değdiğinde,yıldırım kuleye düştüğü anda herşey hallolmuş demektir...
up
quote:
Orijinalden alıntı: india_ipekyolu
Hacı şimdi açıkçası einstein madde hiç bir zaman ışık hızına ulaşamaz gibisinden bir teori atmış ortaya. Şimdi ışık hızına ulaşamayacaksakta ne ışınlanma nede zamanda yolculuk mümkün olmayacaktır
aynştayna göre bi madde ışık hızında giderse kütlesini kaybeder ve enerjiye dönüşür. kısaca E=emcekare.
sorunu yanıtı olarak, bence mümkündür.çok fazla anti madde yani uzaydaki kara madde ile bir karadeliğin ortasına gidip bi kaç dk kalıp çıkıp dünyaya dönersen dünyada asırlar geçmiş olur.veya uzay-zaman arasında yırtık bulacaksın.
quote:
Orijinalden alıntı: Clarsa
quote:
Orijinalden alıntı: india_ipekyolu
Hacı şimdi açıkçası einstein madde hiç bir zaman ışık hızına ulaşamaz gibisinden bir teori atmış ortaya. Şimdi ışık hızına ulaşamayacaksakta ne ışınlanma nede zamanda yolculuk mümkün olmayacaktır
aynştayna göre bi madde ışık hızında giderse kütlesini kaybeder ve enerjiye dönüşür. kısaca E=emcekare.
sorunu yanıtı olarak, bence mümkündür.çok fazla anti madde yani uzaydaki kara madde ile bir karadeliğin ortasına gidip bi kaç dk kalıp çıkıp dünyaya dönersen dünyada asırlar geçmiş olur.veya uzay-zaman arasında yırtık bulacaksın.
Yukarıda yazdığım yanlış anlaşılmış. Dikkat etmeye çalıştım hulbuki bak yukarıda madde şeklinde demeye çalıştım.
quote:
Orijinalden alıntı: stopaj
Bu konuyla ilgili ışık hızına ulaşınca zamnı yavaşlatılabiliyormuş galiba sizce zaman yolculuğu mümkün mü ?
Mümkün değil ...
Çünkü bizzat ben denedim ama fark ettim ki benden başka ben yok. Ne geride ne ileride beni seni bulamazsın ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme