Şimdi Ara

zaman3 sonucum istediğim bölüm olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ygs2:25050

mf3 te ilk 20.000 de olmak istiyorum. sizce bu sonucum nasıl? hedefe çok mu uzağım?

• sen burdakiyle gercek sinavi ayni saniyosun heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamanla Türkiye geneli sıralamasını nasıl yaptın güldüm resmen.Çevremde tanıdığım hiç giren yok ve cogu dershanede giren yok sadece fem+sabah giriyor neresi turkiye geneli bu hiç anlamıyorum size 216 ya kösüyorlar

• 100000 kişiden 1 tanesni bile tanımıyorsan o senin asosyaliten. Sınava girmiyorsan yorum da yapma.
  • Şu adamın dediklerine cevap verme kardeşim hatta beni dinle bas engeli çok gereksiz bi kişi.Sınavlara gelirsek ciddi oranda başarılı öğrenci giriyor sınavlara ama direk öyle zamanla sıralamanı ölçme.
  • Onlymann bloklayin 3 mesajindan 2si saçma kalan 1tanesi palavra :D

Soruna gelcek olursak... Evet biraz daha calismalisin bu net henuz yeterlidegil.

• Cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NETLERLE KAÇ K OLUR?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ona bakarsan ben zamanda ilk 8k falandım.. gerçeğin 20 kat düşüğü falan olsa gerek bunlar... yani 20.8k = gerçek ygs de 160.000 ci falan olabilrm diye tahmin ediyorm..
  • Dİğer konuda olan düz mantık ile ilk 50bin garanti kardeşim ama ciddi düşünürsek ZAMAN YGS de ilk 25 bin gayet kötü bir sonuç ilk 20 bin için. Forum da gezeceğine git dersine çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacabo23

Dİğer konuda olan düz mantık ile ilk 50bin garanti kardeşim ama ciddi düşünürsek ZAMAN YGS de ilk 25 bin gayet kötü bir sonuç ilk 20 bin için. Forum da gezeceğine git dersine çalış

:D haklısın :) ne işim var benim burdaaaa!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanepekalem

sıralamam ygs1:25.622

mf3 te ilk 20.000 de olmak istiyorum. sizce bu sonucum nasıl? hedefe çok mu uzağım?

mf3 te ilk 20000 de olmak istiyorsan en kötü ihtimal ZAMAN denemelerinde ilk 4000-5000 FEM Türkiye geneli denemelerinde ise 3000-3500 filan olman lazım.Sana bu kadar açık ve net söylüyorum.
  • türkye geneli ilk binlerde olup da ygsde 10binlere düşenler de az degil.bunlar sadece deneme.emn ol sınavda kaçncı oldgnu belirtmez.uzak falan değilsin yanlışlarını öğren ve üstüne gt.daha çok zaman var emin ol çok daha iyisini bile yaparsın.sadece salma düzenl ve tekrarlı olarak çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembelherif

quote:

mf3 te ilk 20000 de olmak istiyorsan en kötü ihtimal ZAMAN denemelerinde ilk 4000-5000 FEM Türkiye geneli denemelerinde ise 3000-3500 filan olman lazım.Sana bu kadar açık ve net söylüyorum.

Öncelikle fastrap450 değerli yorumun için teşekkür ediyorum :)
    ve tembelherif isimli arkadaşım.. fem türkiye geneli denemelerde 9binlerdeyim. ve ygs konularımın yarısı duruyor daha. o kadar uzak değilim bence 3000-4000 e :) Değil mi?
  • Her Ne Kadar Benim de Moralim ' Zaman ' ' Zaman ' Bozulsa da 1-2 Sınava Göre Değerlendirme Yapmamak Gerekiyorr...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tembelherif

quote:

Öncelikle fastrap450 değerli yorumun için teşekkür ediyorum :)
    ve tembelherif isimli arkadaşım.. fem türkiye geneli denemelerde 9binlerdeyim. ve ygs konularımın yarısı duruyor daha. o kadar uzak değilim bence 3000-4000 e :) Değil mi?

hedefine ne kadar uzak olduğun senin çalışmana bakar kardeş puanın ne olursa olsun sonuçta iyi çalışan yükselir ama şuan ygs olsa ilk 10.000 e girmen için 3000-4000 filan olman gerek en kötü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.