çarşamba günleri matematik ve fen testleri aynı gazete ile mi veriliyor yoksa bizim ikinci bi gazete daha mı almamız gerekiyor bide satıcıdan isterken matematik denemesi istiyorum diye mi alıyoruz
quote:Orijinalden alıntı: to_se çarşamba günleri matematik ve fen testleri aynı gazete ile mi veriliyor yoksa bizim ikinci bi gazete daha mı almamız gerekiyor bide satıcıdan isterken matematik denemesi istiyorum diye mi alıyoruz Benin bildiğim öyle olmuyor.Abone olman gerek.Hangi gün sınav geliyorsa gazete de onunla birlikte evine geliyor.
quote:Orijinalden alıntı: daniel_x quote:Orijinalden alıntı: to_se çarşamba günleri matematik ve fen testleri aynı gazete ile mi veriliyor yoksa bizim ikinci bi gazete daha mı almamız gerekiyor bide satıcıdan isterken matematik denemesi istiyorum diye mi alıyoruz Benin bildiğim öyle olmuyor.Abone olman gerek.Hangi gün sınav geliyorsa gazete de onunla birlikte evine geliyor. 2 gün için gazeteye abone mi olmam gerekli çok saçma birşey ayrıca geçen sene çarşamba(perşembe de olabilir)günlerii gidip alabiliyoduk
Çarşamba veriyorda Bu yıl benim almam için üye olmama gerek yok değil mi abone ? her çarşamba gitsem gazeteyle birlikte alırım ertesi gnde cvpları veriliyomuş