Şimdi Ara

Zaman Denemelerinin ''EN''leri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu ana kadar 18 tane Zaman Denemesi geçti.

Sizin için;

EN ZOR DENEME

EN KOLAY DENEME

vs. hangi denemelerdi ?

• Böyle bir sıralama olamaz bence ZAMAN denemeleri her zaman zorlayan denemeler olmuştur tabi bunları her ders için söylersem yalan olur matematik beni çoğu zaman zorlamıştır beni .Zaman Denemesi bir numara
  • zaman 3 en zoruydu bence zamanlar arasında.
  • Pek aklımda değil. Ama galiba tamamı birbirine yakın bir düzeyde sayılabilir. Bu arada zaman 15 bana çok kolay gelmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha bugün çözdüğüm denemeyi hatırlayamıyorum, 6 ay önceki denemeyi hatırlamak biraz zor olucak sanırım
  • Hocam Zaman denelerini yeni aldım. Henüz ilk 3ünü çözdüm.

1.Deneme 124
    2.Deneme 122
    3.Deneme 111

İlk 3 deneme netlerim böyle geldi, son denemede zaman yetişmedi. Birde ilk 2 denemede optik doldurdum. Son denemede doldurmadım bir tek o yetişmedi Garip oldu biraz.
  • Zaman 18 matematik zordu bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En kolay deneme ilk olanlar haric bu zamandi bence. Hemen bi denemeden ciktiktan sonra kosarak girdigim icin hic kendimi veremedim, 137.75 yaptim. Ah ulan 145 cok rahat gorebilirdim hatalarima baktim sinir kupu oldum. Of ulan of.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Francis Underwood -- 5 Mart 2013; 16:30:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bugün 6 şubatı çözdüm (zaman 14) 103 NET YAPTIM. DAHA DÜN 120 NET YAPMIŞTIM ZAMAN 13TEN BU NE ARKADAŞ AMA SIRALAMAM İYİ 52.545 KİŞİ İÇİNDEN 362 PUANLA 8.923. OLDUM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.