Şimdi Ara

Zaman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben pazartesi günü 2600xt alıcaktım ama bir arkadaştan bir uyarı geldi sanırım ati 3xxx serisini çıkarıtıyormuş bir hafta içinde bende 1-2 hafta beklesem fiyatlar düşer mi yoksa 1-2 ay aynı kalır mı?

ayrıca birde güç kaynağını değiştiricemde bu güç kaynağı bu ekran kartı için yeterli midir ?

Zaman

Model	:	PowerSupply Frisby 400 Watt Extreme 120mm Fan 
    Çıkış Gücü : 6 çıkış (+5V /-5V/ +12V/ -12V/ +3.3V/ +5Vsb
    Boyutlar : 150Genx170Derx90Yük mm
    Açıklama(1) : Giriş: 115V/230V , 60Hz/50Hz , 6A/4A
    Açıklama(2) : Fan: 1x120mm Fan , 1x80mm Fan
    Kutu içeriği: 1 x 20/24Pin ATX Connector,1 x 4pin + 12 Volt Power Connector, 5 x 4pin Peripheral Power Connector,1 x 4pin Floppy, 2 x 5pin SATA Connector, 1 x 6pin PCI Express Connector

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yunusolcay -- 9 Kasım 2007; 22:05:02 >

• frisby den once goz onunde bulundurmanız gerekn fsp yada glacialpower marka guc kaynakları olmalı bence sanırım biraz daha pahalı ama bunun karsılıgını vericektir..

frisby nin piyasadaki dandik guc kaynaklarından farkı yok sanırım paketi guzelleştirmişler sadece
    kasaları var dı onceden şimdi guc kaynagı işinede girmiş..

2600 ler forumdaki testlerde de gorebilirsiniz 8600lerden hem daha cok guc ceker hemde daha az performans verirler(forum verileriyle..).bunun yerine 8600 dusunebilirsiniz..
    palit 8600sonic+ mesela aynı fiyatta hemen hemen ,ama daha iyi bir kart
    artık sanırım 400w guc kaynaklarıda yetmemeye basladı ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak74 -- 9 Kasım 2007; 22:42:06 >
  • ilk olarak cevap verdiğiniz için teşekkür ederim ama sanırım 65nm veya mn'ydi bilmiyorum tam olarak ama 2600xt'ler daha az güç tüketiyorlardı en azından ben öyle okumuştum ben hep aynı yerden alırım bayilik var onun stoklarına baktığımda 8600gt sonic+ modeli yoktu bu yüzden Sapphire HD2600XT modelini tercih ettim ama zaman konusunda hala soruma cevap alamadım 1 ay beklemelimiyim yoksa almalımıyım

ayrıca tekrar güç kaynağını değiştirdim

Model	:	PowerSupply High Power 12cm Fan Intel Onaylı 430W 
    ATX Sürüm : Intel'in ATX12V 2.2
    Çıkış Gücü : 430W
    Açıklama(1) : Sıradışı Özellikler : %60-70 yerine %76 verimlilik
    EZ-Extract kolay çıkarılabilir güç konnektörleri
    Devir kontrollü ve yüksek akım toleranslı kasa fanı çıkışı
    Pasif PFC
    12cm sessiz fan : Max. sıcaklık altında bile 1700 rpm'in üzerine çıkmayan büyük 12cm fan'ı ile HPC-430-P12S'i duymakta çok zorlanacaksınız. Bal peteği dizaynı ile yüksek soğutma performansı : High Performance serisinin arka hava delikleri altıgen yapıda bal peteği şeklinde dizayn edilmiştir bu sayede dayanıklılıktan ödün vermeden maksimum hava akışı sağlanmaktadır.
    %76'ya varan oranlarda yüksek verimlilik : Faturanıza yansıyan elektrik harcamasının ne kadarını gerçekten kullanıyorsunuz? %50-60 verimliliğe sahip bir güç kaynağı 150W için 250-300W harcarken %76 verimliliğe sahip bir High Power güç kaynağı sadece 197W harcıyor. High Power sayesinde sü
    Açıklama(2) : Patentli EZ-Extract (bastır ve çek) kolay tak-çıkar güç konnektörleri : Güç konnektörlerini takıp çıkarırken yaşadığınız eziyete son! EZ-Extract kolay tak-çıkar güç konnektörleri ile güç girişlerini bombeli özel kulakçıklara bastırarak kolayca yerlerinden sökebileceksiniz. Ez-Extract güç çıkışlarını da içeren 14 ayrı güç çıkışı tüm ihtiyaçlarınıza cevap vermek için tasarlandı:
    1x 20+4 pin güç çıkışı
    1x 4-pin CPU beslemesi
    1x PCI-Express 6-pin güç çıkışı
    5x Ez-Extract 4-pin çıkış (IDE HDD/DVD)
    1x Floppy çıkışı
    2x S-ATA çıkışı
    1x Hız kontrollü sistem fanı çıkışı
    Açıklama(3) : Teknik Özellikler: Max. Güç: 430W
    Verimlilik: %76
    Soğutma sistemi: Ortam ısısı veya yüke bağlı 12cm değişken hızlı fan
    MTBF: 100.000 saat çalışma süresi (%75 yük altında)
    6*Star™ koruma sistemi: 6 kademeli gerilim, akım, sıcaklık ve kısa devre korumaları sayesinde her türlü güç dengesizlikleri ve kazalara karşı önlem mekanizması.
    Yüksek Gerilim Koruması (Over Voltage Protection)
    Düşük Gerilim Koruması (Under Voltage Protection)
    Yüksek Akım Koruması (Over Current Protection)
    Yüksek Sıcaklık Koruması (Over Temperature Protection)
    Kısa Devre Koruması (Short Circuit Protection)
    Yüksek Güç Koruması (Over Power Protection)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yunusolcay -- 10 Kasım 2007; 9:12:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ZAMAN ZAMAN
    4 ay önce açıldı
    Zaman
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.