Şimdi Ara

## Zalman MFC 2 Fan Controller incelemesi ## (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
9.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • parası olan alır zalmanı vs olmıyanda 2-3 ytl ye kendı yapar fanı 0v ıla11.8v kadar ayar yapabılır buda farklı bı görus
  • Merhaba,
    Bende dün bu fandan aldım,görüntüsü çok güzel ancak bir problemim var,cevap verebilirseniz çok sevinirim.
    Benim ekran kartım 7900 gs sonic.Orijinal fan elektriğini kendi üzerinden 2 pinli bir soketle alıyor ancak zalman mfc 2 de 3 lü ve 4 lü pin var.Mavi olan ve son kalan pini değişik kombinasyonlarla 2 pine taktım ancak ekran kartının fanı çalışmadı.Takamadığımı düşünüp soketi keserek direk bağlantı yaptım yine olmadı.Eğer bunu çözemessem boşuna almış olacağım çünkü en çok sesi ekran kartı çıkarıyor.
    şimdiden teşekkürler.
  • Konuyu Hortlattım farkındayım ama bende bu kontrolcüden aldım ses yönünden kafam şişmişti arkadaşın 2 sene önce yazdıgı şeyi uyguladım ses düzeldide. Bi sorunum var thermaltake armor kasanın 22lik yan kapak ve 12lik egsoz fanını baglıyamıyorum. Kabloları söküp uçlara taktıgımda çalışıp duruyor. Yardımcı olabilirmisin arkadaşım.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmitcarsi

Konuyu Hortlattım farkındayım ama bende bu kontrolcüden aldım ses yönünden kafam şişmişti arkadaşın 2 sene önce yazdıgı şeyi uyguladım ses düzeldide. Bi sorunum var thermaltake armor kasanın 22lik yan kapak ve 12lik egsoz fanını baglıyamıyorum. Kabloları söküp uçlara taktıgımda çalışıp duruyor. Yardımcı olabilirmisin arkadaşım.?

maalesef tt kasanın yan panelde bulunan fa'ı fan kontrollü olmadığı için bağlayamazsın. bende onun için almıştım ama hevesim kırıldı...
  • Boşuna aldık sanırım :) thermaltake kandalf fanları baglamak için aldık ama bi işe yaramıyor herşekilde denedm malesef olmuyor bi türlü süs olarak durur artık kasada :)
  • sadece cpu ekran kartı fanı falan mı kontrol ediyor acaba dier fanlarda bi işe yaramıor sanırsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral425 -- 9 Nisan 2011; 22:30:27 >
  • güzel inceleme eline sağlık.
  • Gerçekten çok muazzam çok huşma gitti yeni toplamayı düşündüğüm bilgisayara almak istiyorum :) fakat şu anda güncel fiyatı nedir acaba bilen var mı ? Bir de türkieyede hangi site satış yapmaktadır acaba yardımcı olur musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.