Şimdi Ara

ZALMAN CNPS9500 LED Bakır işlemci soğutucu + Bakır Northbridge Chipset Cooling

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Giresun İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 ZALMAN CNPS9500 LED Bakır işlemci soğutucu + Bakır Northbridge Chipset Cooling
    Saf Bakır head pipe mavi ledli zalman fan mate 2 hız kontrolcülü işlemci soğutucu.

Fan mavi ledlidir fan yaprakları üzeri yesil ultraviole boya (boya kazınabilir pul pul dökülür) ile kaplanmış tarafımca kullanılmıştır.

intel socket 478 socket , socket 775

AMD socket 940 pin , AM2 , AM2+ ve AM3 AM3+ İLE UYUMLUDUR TÜM MONTAJ APARTLARIYLA BERABER.

Diğer socketlere uyumlu oldugunu düşünüyorum zira zalmanın 9500A modelinde aynı aparatlar verilmiş ve socket listesi cok geniş.

DİĞER ÜRÜNDE BU

http://tr.aliexpress.com/item/Little-fish-Northbridge-heatsink-fan-copper-material-with-crystal-F46-graphics-card-cooler-fan/32260997768.html

üzerindeki 4cm fan yok bozuldu kırdım attım. ekran kartlarına direk gpu üzerine ve küzey güney cipsetlere takılabiliyor

ikisininde hiçbir yaprağında eğilme bükülme yok gayet temizler.
    TDP 45 AM3 45nMSOI özel bi işlemciyle takas yapabilirim
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 85 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Giresun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• RESİM1

• RESİM 2

• resim 3

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.